QUOTE(makita @ 2012 11 30, 09:32)
O as sapnavau vakar nakti ji, toki grazu, idegusi ir liekna, pribegusi apkabinau, glosciau jo plaukus, nors zinojau, kad is jo tik pelenai belike...keistas jausmas. sakau - pasiimk ir mane kartu, o jis - ne, ten tik isrinktiesiems... ir dar daug ko paklaust norejau, bet ...zadintuvas

uztat po to skraidziau kaip ant sparnu... iki kol uosvienei nepaskambinau pasipasakot. Na , matyt kasip jus ir sakot, biski pakrinka protas. Stengiuosi nekreipt demesio ir neisizeist. Bijau labai susipykti. Na o kaip bus taip. Vaziuoju savaitgali ju aplankyti.
Da Juo2kei paguodai, mintyse klausiau jo, kaip mums be jo dabar gyventi. Ir zinai ka atsake? - gyvenkit taip, lyg mes tuoj susitiksim. Todel liudet nereikia, juk susitiksim, tik nezinia ar tikrai tuoj. Viskas tikrai bus gerai. Turi buti.
As labai vertinu dabar bet koki sapna su saviskiu,jeigu tik toks pasitaiko,beveik ju nepamirstu ir vis bandau viska suprast,isnarpliot,ka galetu reiksti.Atrodo lyg laukciau tikruju atsakymu,na bent vieno is rupimu. Labai aciu,kad pasipasakojai savo sapna,mane tai pvz jis paguode :)Tikrai tikiu,kad pasamone gilaus miego metu gali susisiekt su isejusiais is realaus gyvenimo zmonemis. Tik gaila as neturiu rysio su savo mylimuoju sapnuose..Jau nemazai sapnavau,bet visuose jis visur per atstuma! Tai nesikalba su manim,tai salinasi manes,tai is tolo matau kur nors einanti..Na,buvo kelis kartus,kad pavyko ji apkabint sapne,pasakyt kaip stipriai pasiilgau,bet tik savo zodzius ir pamenu atsikelus,o jis nieko man nesako,labai gaila

Sako,kad gal taip ir geriau,gal jis nenori,kad man skaudetu,nori,kad judeciau i prieki..Bet as labai noreciau bent sapne prie jo prisiglaust,juk meile niekur nedingo,issipletus per visa sirdi,tai be galo skaudu,kad ja ten reik uzrakint
Bet ta mintis tikrai auksine..gal tikrai reikia jos ir laikytis,kad tik laiko klausimas,kada susitiksim,ir galesim pasikalbet,gaut atsakymus,ilga laika lauktus..tik va man baisu,kiek to reikes laukt,juk esu dar visai jauna,visas gyvenimas pries akis,kai pagalvoji,o jeigu to susitikimo reikes laukt 50 metu,siaubas,kaip ilgai

Nors kas zino,kada Dievas pasikvies pas save,gal ir nereiks tiek ilgai laukt
O kas liecia anyta,tai as jos tokia jau neskaitau ir tikrai niekada neatleisiu gyvenime,kaip suterse mano vyro atminima,dar nespejus jo palaidot.tiek slykstyniu man prisake,tiek apsmeize (ir toliau tai vis dar daro),kad ir keliais eitu,viso to jau neistrinsi is atminties. tikrai to nenusipelniau ir vis dar jauciuos skolinga,nes niekad neatsakiau tuo paciu,tiesiog ignoravau. Man tik idomu,kaip ji po mirties paziures savo sunui i akis.gaila,kad jis nebegali atsikelt ir pasakyt,kaip ji neteisingai elgiasi,juk buvau ir busiu jo gyvenimo meile,kaip ir jis mano. as tiek pergyvenau,kad jam ten gali buti sunku,kad netures ramybes,kai jo motina sitaip elgias su jo isrinktaja. Net ir sapnavau ji verkianti,prazilusi..beje ir ji prisipazino,kad sapnavo ji verkianti,nors aiskiai interpretavo visiskai priesingai,o as issigandau,kad jis butent del to ir kencia,kas vyksta realybej. Na,bet ne mano valioj teisti,kiekvienas privales atsiskaityti pries Dieva,ka blogo padare sioj Zemelej,lai Auksciausiasis ir sprendzia,ar jai galima dovanot.

visoms