Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmagimio Tomuko netektis

QUOTE(Keiti @ 2008 07 07, 00:17)
Skaičiau ir nuolat tvardžiausi, nes žinau, ką reiškia pagimdyti anksčiau laiko, mano sūnelis gimė 33 sav... Mamytė yra be galo stipri, ačiū Dievui, kad Jums atsiuntė dukrytę wub.gif

wub.gif dekui uz gerus zodzius aukit stiprus ir sveiki wub.gif

QUOTE(nega_n @ 2008 07 20, 14:58)
Vajėzau ...  verysad.gif
cry.gif Nu bet ir daktarai...  schmoll.gif
Užuojauta.. cray.gif

QUOTE(ALLUREs @ 2008 07 21, 16:55)
užjauciu ir SEKMES JUMS

dekui wub.gif

QUOTE(sandrynja @ 2008 07 23, 17:37)
Suprantu tavo, Edeva, skausma. Mano mazyles taip pat gime per anksti 29savaiciu. Musu mazoji dukryte svere tiek kiek ir tavo Tomukas-800gr, kita mazyle 1600. Musu angelas buvo su mumis 4men verysad.gif . Zinau, ka reiskia matyt savo vaika tarp ivairiu laideliu ir vamzdeliu, tarp pypsinciu aparatu verysad.gif . Stiprybes tau ir tavo seimai wub.gif

unsure.gif uzjauciu ir tave bet dziugu kad paliko bent viena dukryte aisku ji neatpirks ir mazosios verysad.gif sekmes ir tau 4u.gif bukit sveikos ir stiprios ax.gif
Atsakyti
stiprybes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
asaros susikaupe akyse verysad.gif uzjauciu bandau isivaizduoti kaip reikejo tau jaustis verysad.gif
Atsakyti
Skaičiau ir ašaros kaupėsi.Aš neturiu dar vaikų, bet labai Jus užjaučiu ir linkiu stiprybės
Atsakyti
verysad.gif aciu tikrai niekam net ir didziausiui priesiu to nelinkeciau schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif labai žiauru... tu tokia jauna dar buvai... ir toki baisų dalyką teko patirti... verysad.gif stiprybės jūsų šeimai....
Atsakyti
ir as apsiverkiau... verysad.gif
Atsakyti
Ašaros teka..... baisu.... Kai pagalvoji ką reikėjo jums su vyru iškęsti...
Linkiu, kad visos bėdos jūsų šeimą aplenktų ištolo... užtenka jau jums sielvarto ir skausmo su kaupu šiame gyvenime...
Atsakyti
Skaitau, ir tavo istorija tokia panasi,bent jau pradzia lyg skaityciau savo istorija. Tik mano mazule gime laiku,bet prognozes ir pirmos savaites nieko gero nezadejo. Labai gerai tave suprantu. Bet mano saulyte spjove i visas prognozes ir isgyveno,visu daktaru nuostabai. Nors mano stebukliukas neigalus,bet ji su manim ir man neteko patirti to siaubo kaip tau... stiprybes 4u.gif
Atsakyti
negaliu nustot verkus...kaip tau mazyte skaudejo.. nezinau ka pasakyti.. cray.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif
Edeva, labai užjaučiu console.gif
Atsakyti
Edeva tau gyvenimas turi duoti visko dvigubai friends.gif tiek iskentejai,stipri moteris esi mirksiukas.gif
Atsakyti