Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmagimio Tomuko netektis

Edita, bendraujame jaunos mamytes skyrelyje.. Tikrai nezinojau, kokia skaudzia patirti tu turi, jauna mamyte.. Koki skausma reikia isgyventi netekus mazylio. Linkiu, kad skausmas nors kiek sumazetu.. Zinau, kad nepalengvinsiu Tavo skausmo, bet bent is sirdies palinkesiu - Stiprybes.
Atsakyti
labai baisu... negaliu sulaikyti asaru...user posted image
Atsakyti
Stipruole tu Edeva. Labai susigraudinau skaitydama istorija tavo... 4u.gif Bet turi dabar Evute, ir viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antklode @ 2007 12 13, 11:39)
Oi kaip liūdna... laikykis verysad.gif

verysad.gif jau po tiek laiko jau nera tokio didelio skausmo bet visada liks sirdy wub.gif

QUOTE(gatinha @ 2007 12 16, 18:20)
Edita, bendraujame jaunos mamytes skyrelyje.. Tikrai nezinojau, kokia skaudzia patirti tu turi, jauna mamyte.. Koki skausma reikia isgyventi netekus mazylio. Linkiu, kad skausmas nors kiek sumazetu.. Zinau, kad nepalengvinsiu Tavo skausmo, bet bent is sirdies palinkesiu - Stiprybes.

uztai ir sakau kad man londonas kelia labai blogus prisiminimus verysad.gif ir ju daktaru pakest negaliu schmoll.gif

QUOTE(renkyte @ 2007 12 19, 15:13)
labai baisu... negaliu sulaikyti asaru...user posted image

neverk as jau daug asaru praliejau bet dabar jau turiu savo mazyle wub.gif

QUOTE(Gundia @ 2007 12 19, 15:30)
Stipruole tu Edeva. Labai susigraudinau skaitydama istorija tavo... 4u.gif Bet turi dabar Evute, ir viskas gerai.  4u.gif

taip evute man dabar yra visas pasaulis wub.gif
Atsakyti
cray.gif
stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif jetus kaip ujaudino ta istorija,kad asaros bega upeliais cry.gif
bet koks gydytoju abejingumas siaubas doh.gif
labai dziugu kad jau turi paguoda dukryte, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2008 06 22, 17:25)
stiprybes tau  4u.gif

4u.gif aciu jum

QUOTE(Normanas @ 2008 06 23, 11:18)
verysad.gif jetus kaip ujaudino ta istorija,kad asaros bega upeliais cry.gif
bet koks gydytoju abejingumas siaubas doh.gif
labai dziugu kad jau turi paguoda dukryte, 4u.gif

unsure.gif jo kaip ne keista bet nekenciu gun_bandana.gif: anglu daktaru tegul jie skradziai..... kad nepadejo issaugoti ............ verysad.gif
Atsakyti
linkiu jusu seimai viso ko geriausia, nes tai ka iskentejote, del sunelio, jums bus atlyginta gyvenimo dar su kaupu.laimes ir stiprybes jums, o dukrytei aukti didelei ir sveikai
Atsakyti
Skaičiau ir nuolat tvardžiausi, nes žinau, ką reiškia pagimdyti anksčiau laiko, mano sūnelis gimė 33 sav... Mamytė yra be galo stipri, ačiū Dievui, kad Jums atsiuntė dukrytę wub.gif
Atsakyti
Vajėzau ... verysad.gif
cry.gif Nu bet ir daktarai... schmoll.gif
Užuojauta.. cray.gif
Atsakyti
užjauciu ir SEKMES JUMS
Atsakyti
Suprantu tavo, Edeva, skausma. Mano mazyles taip pat gime per anksti 29savaiciu. Musu mazoji dukryte svere tiek kiek ir tavo Tomukas-800gr, kita mazyle 1600. Musu angelas buvo su mumis 4men verysad.gif . Zinau, ka reiskia matyt savo vaika tarp ivairiu laideliu ir vamzdeliu, tarp pypsinciu aparatu verysad.gif . Stiprybes tau ir tavo seimai wub.gif
Atsakyti