Žiauru
Tokiais atvejais gerbiu ką turim, dukart į KGN važiavau, dukart be kalbų paguldė, kad ištirt, nors aš ir nenorėjau, bet pasakė, mes tik apžiūrėdami nebūtinai viską pamatysim.
QUOTE(Abo @ 2007 10 13, 14:14)
Žiauru
Tokiais atvejais gerbiu ką turim, dukart į KGN važiavau, dukart be kalbų paguldė, kad ištirt, nors aš ir nenorėjau, bet pasakė, mes tik apžiūrėdami nebūtinai viską pamatysim.
sekmes ir lengvo gimdymo tau
Edita, skaitydama tavo istorija apsiverkiau.... Uzjauciu! Bet tuo paciu ir dziaugiusoi, kad dabar turite maziuka angeliuka! Sekmes Jums!
Labai sujaudino tavo istorija, Edita, Esi šaunuolė, kad nepalūžai, linkiu, kad daugiau skausmo netektų patirt. Linkiu, kad dukrytė Eva būtų didžiausią džiaugsmą ir laimę suteikiantis žmogutis. Laimės jums
o dieve kaip skaudu gerai kad gyvenat toliau ir nesustojat
QUOTE(edita22 @ 2007 10 14, 19:40)
sekmes ir lengvo gimdymo tau
Paskaiciau Tavo istorija,net apsiverkiau , bet dabar turi mergyte ir dziaukis gyvenimu, nes jau nieko nepakeisi. Sekmes tau
Kai neturi vaikų atrodytų tokios istorijos neturėtų graudinti, tačiau....
Labai gaila, kad istorija neišgalvota...
skaiciau ir gumulas gerklej stovejo. ziauru.na bet dabar turit kas jus dziugina
Saunuole, kad nepaluzai
Manau Tavo grazuole dukryte turi angela sarga danguje - broliuka Tomuka
QUOTE(Angelike @ 2007 10 18, 17:07)
Uzjauciu! Bet tuo paciu ir dziaugiusoi, kad dabar turite maziuka angeliuka! Sekmes Jums!
taip dabar turim angeliuka aisku butu geriau kad butu salia
QUOTE(LiVo @ 2007 10 26, 18:37)
Esi šaunuolė, kad nepalūžai, linkiu, kad daugiau skausmo netektų patirt. Linkiu, kad dukrytė Eva būtų didžiausią džiaugsmą ir laimę suteikiantis žmogutis. Laimės jums
buvo labai sunku nepalusti bet labai padejo bendravimas o ne uzsidarymas savy,sekmes jum taip pat
QUOTE(guziukas @ 2007 10 29, 00:55)
o dieve kaip skaudu gerai kad gyvenat toliau ir nesustojat
ne mes vieni kuriem atsitiko tokios nelaimes o sustot gyvent negalima reikia kovot ur gyvent del kazko,
QUOTE(Raimonda36 @ 2007 10 29, 10:19)
bet dabar turi mergyte ir dziaukis gyvenimu, nes jau nieko nepakeisi. Sekmes tau
aciu tikrai dabar laaabai esu dekinga visiem uz pacia nuostabiausia dovana jum taip pat sekmes
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 02, 23:47)
Jusu mazasis angeliukas sypsosi Jums is dangaus ir saugo..
taip turim nuosava angeliuka ir tikim kad jis saugos musu seima
QUOTE(Inga:) @ 2007 11 10, 14:21)
oi kaip noreciau kad butu isgalvota deja....
QUOTE(bumbasi @ 2007 11 10, 15:34)
ziauru.na bet dabar turit kas jus dziugina
tikrai turim ir labai dziaugemes ja
QUOTE(Agnelė @ 2007 11 16, 13:23)
taip mes labai tikimes kad Tomukas saugos visada Evute
Oi kaip liūdna... laikykis