Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro buvusi meilužė tampa jo tiesiogine pavaldine

Taip... bjauru. Nėra stebukingos lazdelės, kad akimirksniu grąžintų sveiką protą schmoll.gif
Mano nuomonė (ir patyrimas): moteris neturėtų n kartų bandyti kalbėtis, prašyti... Jie "bėga" nuo to ir lyg "smaginasi" jos žeminimusi...
Būtų gerai, jei vieną rytą (ir kuo anksčiau) nubustum su: "nx man to reikia" mintimis. Savęs ir vaikų puosėlėjimas, priežiūra, lepinimas ir totalus ignoras (bet itin kultūringas) šmikio atžvilgiu, veikia lyg peiliais kaustytas botagas...

Buhaltere, pabandykit save "paprievartaut" ta linkme. Ateis metas, kai mėgausitės ir nebereikės apsimetinėt smile.gif
Atsakyti

man tai atrodo, kad mes pačios moterys norėdamos išsaugot kažka ir bijodamos to jog nepragyvensim vienos, be to vyro, tiems vyrams ir suteikiam tokią laisvę t.y. vaikščiot pas kitas. Suprantu pas mus vyrų mažuma, tai ir saugojam juos. Bet man atrodo per mūsų pačių tokį elgesį, jie ir jaučiasi ereliais ir susiranda dar kitas. Kol jie jaus jog galima išdavus vėl sugrįžti, tol taip ir darys.....
[/quote]

Papildyta:
[quote=buhaltere,2007 10 01, 16:52]
man tai atrodo, kad mes pačios moterys norėdamos išsaugot kažka ir bijodamos to jog nepragyvensim vienos, be to vyro, tiems vyrams ir suteikiam tokią laisvę t.y. vaikščiot pas kitas. Suprantu pas mus vyrų mažuma, tai ir saugojam juos. Bet man atrodo per mūsų pačių tokį elgesį, jie ir jaučiasi ereliais ir susiranda dar kitas. Kol jie jaus jog galima išdavus vėl sugrįžti, tol taip ir darys.....
[/quote]
[/quote]

Taip kai pripranti dvidešimt metų gyventi vienaip, tai tikrai išsigąsti, kad gali tekti visiskai kitaip. vis tik ne dvidešimt, nėra taip lengva.
Papildyta:
QUOTE(Fate @ 2007 10 01, 10:49)
Taip... bjauru. Nėra stebukingos lazdelės, kad akimirksniu grąžintų sveiką protą  schmoll.gif
Mano nuomonė (ir patyrimas): moteris neturėtų n kartų bandyti kalbėtis, prašyti... Jie "bėga" nuo to ir lyg "smaginasi" jos žeminimusi...
Būtų gerai, jei vieną rytą (ir kuo anksčiau) nubustum su: "nx man to reikia" mintimis. Savęs ir vaikų puosėlėjimas, priežiūra, lepinimas ir totalus ignoras (bet itin kultūringas) šmikio atžvilgiu, veikia lyg peiliais kaustytas botagas...

Buhaltere, pabandykit save "paprievartaut" ta linkme. Ateis metas, kai mėgausitės ir nebereikės apsimetinėt  smile.gif

Šitokiom nuotaikom jau ilgą laiką ir gyvenau, kažkaip aprimo viskas, bet dabar kai susidarė ši nauja situacija, matomai sunerimau viduje.
Atsakyti
QUOTE(buhaltere @ 2007 10 01, 16:57)
Taip kai pripranti dvidešimt metų gyventi vienaip, tai tikrai išsigąsti, kad gali tekti visiskai kitaip. vis tik ne dvidešimt, nėra taip lengva.

Ar ką nors nusprendėt?
Atsakyti
Šiai dienai savo sprendimą galiu abibūdinti cituodama šiuos žodžius;

[quote=Peliauckų Jadzė,2007 09 29, 16:08]
Geriau savigailą pakeisti į savimeilę wink.gif O diedas...ką diedas...išsilakstys ir ant senatvės apsės, bo kur jam daugiau dėtis. Per tą laiką, kol anas zylioja, tu gali arba save suėsti iš to "gražaus šeimyninio gyvenimo" neturėjimo, arba pražysti iš "savo gero laiko" turėjimo. Kad ir kaip būtų sunku, būna gyvenime momentų, kai sentimentus reikia suvynioti į skepetą, padėti į dėželę ir paslėpti giliai giliai spintoje. Viskam gyvenime reikia pastangų, jei nori gyventi gerai. Tačiau vien pastangų negana, dar reikia žinoti kryptį, kurioje verta dėti didžiausias pastangas. O, kaip žinia, labiausiai apsimoka gyvenime investuoti į save wink.gif
[/quote]

Gal atsiribosiu emociškai ir dar pasėdėsiu jam ant sprando, "pasinaudosiu" juo, kol vaikai už metų išvažiuos studijuoti. Tada viskas aplamai keisis. thumbup.gif
Atsakyti
Kazkas cia patare visishka ignora.. Man tai atrodo vaikishkas patarimas. Gyvenote 20 metu po vienu stogu. Kita dalyve minejo nesidometi reikalais ir nedalyvauti jo gyvenime - man atrodo cia labiau tinka. O cia pradeti nekalbadienius - jezau, kaip 16meciai.. Jei jus su juo nekalbesite - kai reikes spresti koki dalykini klausima jausites nusizeminusi (kad pirma pradejote..).. Spreskit savo ir buto reikalus pati, pati kvieskit santechnika, dazytoja.. Reikes jums, kad vyras pasistumtu nuo fotelio, paprasykit pasistumti. Svarbu irodyti sau paciai, kad svietas klinu nesusiejo tame zmoguje, jus sugebate gyventi, tvarkytis pati. Ir, be to, pasidarysite sau ishvada, kiek tas zmogus buvo jums reikalingas.
Atsakyti
jomajo, užkliuvo varčios ir vėl nuo pradžios...
taigi kokia musia jums įgėlė dėl tų visų neištikimybių? didesnės problemos nėra? nueikit į parduotuvę pažiūrėkit duonos ir peino produktų kainas. Pasimatuokite kraujo spaudimą. Pakilęs? tai problema. Pasisverkite. + 7 kg. - problema. Nors šuds čia ne problemos prieš pasaulinę revoliuciją, kaip pasakytų tauriausias iš tauriausiųjų mano bratkis Andriukas, bet jos visgi didesnės už kažkokią tariamą neištikimybę. Jei su diedu gyvenant jau 20 metų, tai kiek jam? 45? nu tai jam jau paskutinis varpos prisikėlimas tokiam amžiuj, supraskit jį, ir man taip buvo kai buvau 45, traukė prie visokių ten merginu ir kaip Jonaičiui norėjosi kokią mergą pasigavus ...eeee... bet kunigas dekanas Janulis perskaitė egzorcizmų maldas ir kryžium apkryžavojęs išgydė mane nuo visų durnų minčių. Nu bala nimatė. kalbu apie jūsų šeimą. Nesureikšminkite viso to, nu negi kokie 18-ikiniai durneliai esat. nemuškit savo markės
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 10 01, 18:46)
Spreskit savo ir buto reikalus pati, pati kvieskit santechnika, dazytoja..

A vat su šituo visiškai nesutinku. Katriems galams diedui sudaryti sanatorijos sąlygas??? Jei ans gyvena po vienu stogu, kaip kambariokas, škes, tai bendra buitim lai ir jis rūpinasi, nėr čia ko ! Viena prisitasyt ana dar bet kada suspės.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 02, 11:25)
A vat su šituo visiškai nesutinku. Katriems galams diedui sudaryti sanatorijos sąlygas??? Jei ans gyvena po vienu stogu, kaip kambariokas, škes, tai bendra buitim lai ir jis rūpinasi, nėr čia ko ! Viena prisitasyt ana dar bet kada suspės.

Pilnai pritariu drinks_cheers.gif Jadzytei, va kai nebegyvens kartu , tada moteriškaitė dar spės prisibūti "savarankiška namų remontininike"
Atsakyti
Jei su diedu gyvenant jau 20 metų, tai kiek jam? 45? nu tai jam jau paskutinis varpos prisikėlimas tokiam amžiuj, supraskit jį, ir man taip buvo kai buvau 45, traukė prie visokių ten merginu ir kaip Jonaičiui norėjosi kokią mergą pasigavus ...eeee... bet kunigas dekanas Janulis perskaitė egzorcizmų maldas ir kryžium apkryžavojęs išgydė mane nuo visų durnų minčių. Nu bala nimatė. kalbu apie jūsų šeimą. Nesureikšminkite viso to, nu negi kokie 18-ikiniai durneliai esat. nemuškit savo markės
[/quote]

Tai gal rekomenduosit kunigą dekaną Janulį ir mūsų problemai išspręsti? Gal padės?!
Atsakyti

[/quote]
Gal atsiribosiu emociškai ir dar pasėdėsiu jam ant sprando, "pasinaudosiu" juo, kol vaikai už metų išvažiuos studijuoti. Tada viskas aplamai keisis. thumbup.gif
[/quote]

Nesuprantu kam reikia dar metus save kankinti, juk gyvenimas su tokiu, kuris laksto pas kitas, yra savęs kankinimas, savęs emociškai žlugdymas. Juk per tuos metus gali atsirasti kitas žmogus, kuris jus gali padaryt laimingą. O jūs vėl dvejosit, nes matau jum tik šitas jūsų nedorėlis reikalingas.
Spjaučiau aš į tuos 20 metų pragyventus kartu, kas iš to jei po tiek metų esat išduota. Ir kaip suprantu ten jau ilgalaikiai santykiai.

As suprantu kai vyrai nueina patyliukais, niekas nieko nesuuodžia jokių santykių neužsimezga, na nueina savo malonumui, pabando ir nurimsta. Bet kai santykiai mezgasi ilgai pas ji su kita, tai kam toks vyras reikalingas.

Ir dar pasikartosiu jis puikiai matyt žino, kad jūs su juo būsit kad ir kiek jis vaikščios, todėl taip daro ir taip darys.

Atsiprašau, bet nesuprantu tokio moterų žeminimosi prieš vyrus...
Nu gerai nuėjo viena karta, atleidi jam, antra, trečią karta atleidi, na bet jei pastovei taip vyksta, tai atsiprašau. Tikrai negalėčiau gyvent su žmogum ir žinot, kad esu išdavinėjama. kaip galima jam valgyt daryt, ar galų gale skalbt ka nors, žinant, kad jis su kita duodas.

Oi užsivedžiau, gal jau ir per daug....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , bet negaliu pakęst kai pačios moterys taip žeminasi prieš ka, prieš ka prieš diedus....

Atsakyti
Vaaajėėzzzzaaauuuuu, g.gif g.gif g.gif g.gif

atsiverčiau pirma lapą ir dar paskaičiau. Jūs taip ( išdavinėjama) jau 6 metus gyvenat, o iš viso 20, tai išeina tik 14 metų buvo pas jus viskas gerai.

pati rašot , kad sveikata susiėdėt per tuos 6 metus ir ką dar ja planuojat toliau ėst ???? Tai į ka jūs būsit panaši po 7 metų nervų "ėdimo" ( 6 jau yra ir dar planuojami 1 metai)?

Aš noriu paklaust 6 metai, tai nemažas laiko tarpas, jum nenusibodo pačiai taip gyvent? kažko laukt ir tikėtis, o gal jis taip vaikštinės dar kažkiek metų, o gal paskui sumastys su ana skudurus susimest....

Dar kartelį pasikartosiu, spjaučau aš į ta vyrelį, pati skyrybom paduočiau, juk ne 20 metų kartu pragyventa, o tik 14 , o kiti 6 nervų tampymas ( o laikotarpį kas siejasis su nervais reikia daugint iš 2, arba gal net iš 3).
O jei išsilakstys brangusis palaidūnas, kaip šioje temoje kiti minėjo, ir kažkada nuspręs būt ištikimas tik jum vienai, tai tada vėl galima vestuves atšvęst mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ir dar viena medaus mėnesį išgyvent mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Arba jums pačiai taip patinka gyventi, unsure.gif unsure.gif unsure.gif kad planuojat dar metus taip gyvent. O jei jum taip patinka, taip ir gyvenat...... verysad.gif verysad.gif

Gerai einu jau namo, gana čia man pamokslaut. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XXLsaulyte: 02 spalio 2007 - 16:08
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 02, 11:25)

Supronti... as cia uzhpakaline minti turejau biggrin.gif kad i kitus vyrus pasiziuretu... na, santechnikai, aisku, toks labai jau 'subtilus' variantas... bet... o kuom velns nejuokauja?
Atsakyti