Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro buvusi meilužė tampa jo tiesiogine pavaldine

QUOTE(alter ego @ 2007 09 28, 12:24)
Čia kalba apie "intymiai" bendrauti

Darbe ant stalo doh.gif , nu is kur mes zinom kaip jie bendrauja... nesuguldykim i lova is anksto...
Atsakyti
QUOTE(velniūkštė @ 2007 09 28, 11:17)
O nesupratau prie ko čia atsiprašymas.Rokiškio_Monstras tau po vakar negera,nes kalbi bele kalbėt

O tai tau atrodo normalu skaitytis svetimus dienoraščius, telefono žinutes, tikrinti kišenes? vagis pavagia pinigus ir daiktus, o čia yra pasikėsinimas į žmogaus asmeninį gyvenimą, į jo jausmus ir t.t.t.
Tai man yra visiškai nesuvokiama... neikad gyveniem to nedariau.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 28, 12:38)
Darbe ant stalo  doh.gif , nu is kur mes zinom kaip jie bendrauja... nesuguldykim i lova is anksto...


Nesupratai. Tai ir klausia ar yra pvz. kad po išsiskyrimo buvę meilužiai vėl gali iš naujo pradėt, ypač kai darbe kasdien matosi (na jausmai atgimt ir pan).
Atsakyti
Nu va pamislinau, meiluze istekejusi, tai as graziai (na is moterisko solidarumo) pranesu josios vyrui apie galima zmonos nuklydima su Vadovu ir rami, kaip belgas, laukiu. Oi manau tada karasule isisuktu, nebutu kada ir atsikvept bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(buhaltere @ 2007 09 28, 12:06)
Taip esu iš prigimties jautri, o dabar po visų įvykių ir turėtų kitų didelių bėdų anksčiau (persileidau tris kartus) dar blogiau.
Dar norėčiau suformuluoti klusimą: tarkim turėjo meilužę, tarkim baigė santykius kažkada. Dabar vėl priversti kasdieną spręsti problemas, dirbti darbus vos ne už vieno stalo. Tai klausiu Jūsų visų ar įmanoma, kad nori nenori, instinktyviai, tas žmogus vėl tampa artimas. Juk su juo tu netvarkysi buities, nespręsi nuobodžių šeimos problemų. Jį matysi tik pasipuošųsi, nieko nereikalaujantį, maloniai linksmai leidžiantį laiką įm vakarėliuose.

Nu koks skirtumas gali jie sueit ar negali, jums jų bėdos neturi rupėt, galvokit apie tai kaip jums gyventi , neužsiiminėkit savigrauža, nieks nuo to nesikeis dabar ŽIŪRĖKIT SAVĘS IR SAVO ŠEIMOS. Aš suprantu dabar jums labai skauda ir negera, bet susiimkit ir mokinkitės iš vyrų būt cinikėmis nekuriais atvejais , o ne vadovautis vien emocijomis. Viskas susigulės, tai tik laiko klausimas.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 09 28, 12:44)
Nesupratai. Tai ir klausia ar yra pvz. kad po išsiskyrimo buvę meilužiai vėl gali iš naujo pradėt, ypač kai darbe kasdien matosi (na jausmai atgimt ir pan).

Supratau. biggrin.gif Ir pirma supratau ir dabar tongue.gif
Manau bobelei atgime meile, tik jau ne petrui, o virsininkui. O visi virsininkai dziaugiasi, kai juos "myli" ...

Jie jau turejo romana.Kartu dirbo iki siolei, ane? Dabar tik pasikeite vieno ju statusas - jis tapo virsininku. Ir meile atgime?
Manyciau jam uzteks darbinio romano....
Nieko gero zinoma dabar, bet jei but norejes, jau butu nusprendes ka darys...
Dar viena - tokie ilgalaikiai romanai (jei tarkim nebuvo pertraukos tuos 6 metus kaip cia zinoma arba buvo p metu pertrauka ) niekur nenuveda. Kaip sedejo diedas namie, taip sedes.
Dabar zmonos rankose viskas: arba meta ji lauk, arba spjauna ir nekreipia demesio. Laukia "isgijimo".
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 28, 13:44)
O tai tau atrodo normalu skaitytis svetimus dienoraščius, telefono žinutes, tikrinti kišenes? vagis pavagia pinigus ir daiktus, o čia yra pasikėsinimas į žmogaus asmeninį gyvenimą, į jo jausmus ir t.t.t.
Tai man yra visiškai nesuvokiama... neikad gyveniem to nedariau.


Na dienoraštis šventas reikalas,kišenės ir nelabai gerai,bet paskaityti žinutes nematau nieko baisaus lotuliukas.gif Pati pagavau taip vyrą, bet ten man net netyčia gavosi blush2.gif Ir viskas baigėsi skirybom thumbup.gif
Tas pasakymas pasikesinimas į asmeninį gyvenimą ir į jausmus, kažkaip keistai čia skamba. g.gif
Atsakyti
Aisku visos mes nujaučiam kai pasidaro šeimoje kažkas "ne taip". Aš irgi jaučiau intuityviai. Bet neturėjau jokių argumentų į jo pasakymus: "o tu matei', "tu išsigalvojai" ir aibė panašių. O kada gavau pranešimą iš darbo, būtumėt matę koks vyko darnus abiejų "vyniojimasis' iš situacijos. Kadangi darbe ir šiaip viešai jokių scenų niekas nepaviešinom, tai iš darbo kažkas pranešė josios vyrui. Tuo kartu po viso tradicinio scenarijaus jos vyro skambučio man ir t.t., kurį pasakodama nenoriu jūsų gaišinti, taip ir baigėsi. Praėjo tie 6 metai. Vyras visada nakvodavo namuose. aplamai kaip galima įrodyti tokius faktus. Tikrai nesijaučiu nusikaltus kad perskaičiau žinutes. Aišku iš karto pranešiau ir parodžiau jos vyrui. Nuo to momento praėjo metai ir dabar būtent susiklostė ši situacija dėl kurios aš ir kreipiausi į jus. Juk labiausiai žmogus norėtum žinoti tiesą, kokia ji bebūtų ir kokiais bebūtų būdais, kad galėtum įvertint situaciją. Bet esmė tokia, kad vyrams labai patogu-visuomenės akyse padori šeima, žmona ne pati baisiausia(dar kartais gal ir pažiūrėtų koks nors), o gyvenimo paįvairinimui alchoholis ir meilužė. Bet ne gi jūs neesate susidūrę su tokia situacija, kai protu suvokiate, kad reikia pasielgt vienaip, o pasielgiat vedami jausmų, o ne proto. Be to man būna taip: vieną dieną lyg ir jaučiuosi savo apsisprendime tvirta, kitą dieną jau bijau, jaučiu nerimą dėl ateities. Tiesiog šioj situacijoj buvo žaizda beužsitraukianti, bet ir vėl išdraskyta, ir niekaip aš neišsilaižau.
Atsakyti
QUOTE(buhaltere @ 2007 09 28, 12:28)
Bet ne gi jūs neesate susidūrę su tokia situacija, kai protu suvokiate, kad reikia pasielgt vienaip, o pasielgiat vedami jausmų, o ne proto. Be to man būna taip: vieną dieną lyg ir jaučiuosi savo apsisprendime tvirta, kitą dieną jau bijau, jaučiu nerimą dėl ateities. Tiesiog šioj situacijoj buvo žaizda beužsitraukianti, bet ir vėl išdraskyta, ir niekaip aš neišsilaižau.


Esam, buvom, matem, taip kartais nepavyksta pasielgti protingai, bet stengtis reikia, as pati buvau priversta dalyvauti tokiame jau ne trejeto ale ketverto situacijoje, buvo visko ir net labai absurdisku veiksmu is mano puses ir is kitu, bet papykau papykau, pasisvaisciojau ir nurimau, nors nevisai dar gal iskresiu koki poksta.
Atsakyti
QUOTE(buhaltere @ 2007 09 28, 11:09)
Žinutėse aiškiai kalbama apie jausmus.


o nebandei paskambinti atgal ir paklausti kokie čia jausmai ir kas čia per žinutės vedusiam vyrui???

QUOTE
QUOTE(buhaltere @ 2007 09 28, 13:28)

esmė tokia, kad vyrams labai patogu-visuomenės akyse padori šeima,


QUOTE
Be to man būna taip: vieną dieną lyg ir jaučiuosi savo apsisprendime tvirta, kitą dieną jau bijau, jaučiu nerimą dėl ateities. Tiesiog šioj situacijoj buvo žaizda beužsitraukianti, bet ir vėl išdraskyta, ir niekaip aš neišsilaižau.


Tai ir sakyk vyrui, kad jei nori turėti padorią šeimą ir elkis padoriai

Lengva pasakyti išsiskirk, siūlyčiau tau nueiti pas pasichologą, gal išsipasakojus pati rasi sau tinkamą sprendimą.

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buhaltere @ 2007 09 28, 13:28)
neturėjau jokių argumentų į jo pasakymus: "o tu matei', "tu išsigalvojai" ir aibė panašių.

Tiesiog šioj situacijoj buvo žaizda beužsitraukianti, bet ir vėl išdraskyta, ir niekaip aš neišsilaižau.


Man yra juokinga ir nesuprantama, kai patariama: kalbekites su vyru, kalbekit... Nu ka ten kalbet??? Kalbek kiek nori - vyro nepakeisi, o save pastoviai dirginsi.
Visi "galai" islenda kasdieniam bendravime. Matai kada iseina, kaip iseina, kada grizta ir koks grizta, tas kalbejimas apie meiluze. ... cool.gif nu kas man (moteriai) pasikeistu? ....nu ka vyras gali pasakyt?
1. Tu durna, issigalvoji.........i toliau savo daro
2. Nu , turiu, i ka?
3. Tai skiriames.

Ir apie ka kalbet?

Atsakyti
As tai nelabai suvokiu rysio,kas pasikeis,kai Autores vyras pataps virsininku?jei jie -bendradarbiai-fuckinosi,tai darys ta ir toliau,jokios pareigos nieko nekeis.Visgi turiu klausima,kuris is nusidejeliu pries tuos 6 metus nutrauke romana?Jei nutrauke,zinoma.
Atsakyti