Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukas, pavirtęs gegužiuku :)

saunuoliai teveliai thumbup.gif ir saunuolis mazulis thumbup.gif 4u.gif bet jau kokie zandukai tongue.gif wub.gif sveikatos ir sekmes jums augant 4u.gif
Atsakyti
Sandrulia, tavo stiprybė nugalėjo viską... ir visos negandos liks tik mažytis nedylantis prisiminimas, kuris atnešė į jūsų namus begalinį džiaugsmą ir palaimą...
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Ašaros liejais upeliais perkaičius tai ką patyrei. Mes visos už jus laikėm kumstukus kai su Ariuku buvot ligoninėj ir visos kartu džiaugdavomės kai jūsų tėvelis pranešdavo mums geras naujienas, bet nei viena iš mūsų nežinojom kaip tau ištikrųjų tada buvo sunku. Auginkit ir toliau savo žandukus taip pat sėkmingai kaip ir iki šiol wub.gif
Atsakyti
man sita istorija pati graudziausia ir pati graziausia thumbup.gif Labai sujaudino jusu tvirtybe 4u.gif Sekmes visai jusu seimai, mazyliui sveikatos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2007 09 28, 11:48)
Mes visos už jus laikėm kumstukus kai su Ariuku buvot ligoninėj ir visos kartu džiaugdavomės kai jūsų tėvelis pranešdavo mums geras naujienas, bet nei viena iš mūsų nežinojom kaip tau ištikrųjų tada buvo sunku. Auginkit ir toliau savo žandukus taip pat sėkmingai kaip ir iki šiol  wub.gif

Aš visada jaučiau jūsų palaikymą, labai dėl to dėkinga visoms liepinukėms 4u.gif
QUOTE(danka @ 2007 09 28, 11:51)
man sita istorija pati graudziausia ir pati graziausia  thumbup.gif Labai sujaudino jusu tvirtybe  4u.gif  Sekmes visai jusu seimai, mazyliui sveikatos  4u.gif  4u.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Labai graziai viska parasei 4u.gif Stiprybes jums ir sveikatytes 4u.gif Einu nosines ieskot...
Atsakyti
Sandrulia, aš sėdžiu ir žliumbiu..... Gerai , kad žinau kaip jums viskas puikiai dabar einasi , šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 09 27, 22:02)
Buvo sunku...labai sunku...nieks nežino, kaip man buvo sunku...ir nesužinos...

Žinau, nes turiu liepinukę, virtusią gegužinuke, gimėm 1976 g svorio, 46 cm ūgio, 32 savaičių. Ūžesiukas, nemokėjimas ryti, nesibaigianti gelta su kvarco lempomis ir lašinėmis į pakaušį, trūkčiojantis kvėpavimas - viskas taip seniai patirta, bet iki skausmo pažįstama...
Dabar šitas kleckas jau beveik 50 kg sveria doh.gif , galėtų ir mažiau biggrin.gif
Kantrybės auginant 4u.gif
Atsakyti
esi labai stipri moteris 4u.gif
labai džiaugiuos už jus wub.gif
būkite stiprūs ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes jums ir toliau! smile.gif
Atsakyti
Oi kokia istorija, net cray.gif
saunuoliai teveliai ir sunelis. Ir as bijau pries laikinio gimdymo verysad.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai wub.gif
Meiles ir demesio 4u.gif
Atsakyti