Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukas, pavirtęs gegužiuku :)

Mums jau eina treti metukai wub.gif mano coliukas jau visai nebecoliukas, sveria 15 kg, ūgis 91 cm, gydytojai mus jau priskiria prie didesnių vaikų thumbup.gif jei kam pasakau, kad gimė mažuliukas, tai netiki biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 06 17, 22:01)

Sandrulia, 17 Bir 2009 - 22:01, para�ė:

Sandrulia, 17 Bir 2009 - 22:01, para�ė:

Mums jau eina treti metukai wub.gif mano coliukas jau visai nebecoliukas, sveria 15 kg, ūgis 91 cm, gydytojai mus jau priskiria prie didesnių vaikų thumbup.gif jei kam pasakau, kad gimė mažuliukas, tai netiki biggrin.gif
user posted image

user posted image

Koks grazus pacanas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
saunuoliai teveliai thumbup.gif ir saunuolis mazulis thumbup.gif 4u.gif wub.gif sveikatos ir sekmes jums augant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 18 birželio 2009 - 12:22
stirpybės ir sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
labai jausmingai aprasyta, skaiciau ir graudinaus, bet pamacius pipiriuko nuotrauka dabar, veide iskart atsirado sypsena, pasakiskai grazus ''coliukas'' wub.gif wub.gif wub.gif aukit diduciai ir svarbiausiai stipruciai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
saunuole mamyte 4u.gif ,stiprybes ir stiprybes thumbup.gif
Atsakyti
tokia laiminga pabaiga 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif
Aukit dideli ir stiprūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Stipri mamyte esi wub.gif sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visom už gražius žodžius wub.gif

Stengiamės nesirgti, apsiriboti slogom biggrin.gif rudenį keliaus į darželį, va tada tai jau kažin ar tokie sveikuoliai būsim doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Saunuoliai jus visi trys thumbup.gif Sitiek teko isgyventi, bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi 4u.gif Aukit diduciai ir sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti