mano mazylei du metukai tai irgi sitas reikaliukas kankina. taciau is vienos puses kaip kitaip vaikas save pazins. manau visi per ta perejom. as dukryte pamokau kad negrazu taip daryti kai visi mato.
Mums metukai ir mes neseniai atradom savo ''peliuka" Taciau as jam netrukdau save tyrineti, nes tai yra normalu siuo metu, veliau ziuresim.
QUOTE(Asterija @ 2010 07 20, 14:10)
Mums metukai ir mes neseniai atradom savo ''peliuka" Taciau as jam netrukdau save tyrineti, nes tai yra normalu siuo metu, veliau ziuresim.
Aš irgi leidžiu
maniskei 1 m. 6 men tai ji pakelia marskinukus ir sako , papai , o zemiau parodo ir zino , kad ten pas ja bamba,daugiau kol kas nesidomi niekuo
musu damai 2,5m ir ji jau isvardina visas savo kuno dalis.
Pusantrų metukų panelytė neseniai atrado turinti bambą - kai sėdi ant puoduko, pasikelia bodžiuką ir pirštu ima sukioti bambutę Arba jos ieško mums pasakius : "O kur tavo bamba?"
O aš net nežinau tokios priemonės,kaip galėtum nubausti savo vaiką jei jis ima save tyrinėti. Ot apie tai dar nebuvau susimąsčiusi. Su berniuku tai nebuvo tokios problemos,matysim kaip bus su mergaite.Kiek pamenu pasijuokėm kelis kartus,kad negražu kišti rankų kur nerikia,tad viskas tuom ir pasibaigė.
na maniskis jau senai savo dziundziuka atrado lb ribotais kiekiais duodu paciupinet pvz po vonios ar siaip kai nuogutis laksto. na tik bijojau, kad nepradetu per daug daznai ten listi, bet tfu tfu tfu nelenda o bambutes tai pas visus pakrapstineja..daugiau nlb kas ji domina