Įkraunama...
Įkraunama...

Savęs pažinimas

Mano maziukui metai, o pradejo dominti peliukas nuo kokiu 10 men. Kai nuimu pampersa, tai is karto ciupt ciupt ar nedingo smile.gif

Tikiuosi tai laikina, po kol kas nepergyvenu.
Atsakyti
QUOTE(godaiva @ 2006 05 22, 18:47)
na man kaip mamai, atrodo kazkaip keista, kad tas mano mazas berniukas, ne tyrineja savo 'peliuka', o daro kazka kas jam suteikia pasimaloninimo, ir jei pamato kad as pastebejau, tai pradeda ant manes pykti.

Na va aš irgi rūpinuosi ne dėl to, kad kartais pasičiupinėja, bet dėl to, kad tas neperaugtų į savęs pamaloninimą. Todėl stengiuosi nukreipti dėmesį, paaiškinu, kad negalima tampyti pimpeliuko, nes skaudės. O gal toks paaiškinimas irgi netinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(godaiva @ 2006 05 22, 18:47)
na man kaip mamai, atrodo kazkaip keista, kad tas mano mazas berniukas, ne tyrineja savo 'peliuka', o daro kazka kas jam suteikia pasimaloninimo, ir jei pamato kad as pastebejau, tai pradeda ant manes pykti.

QUOTE(Indrijana @ 2006 05 24, 14:23)
Na va aš irgi rūpinuosi ne dėl to, kad kartais pasičiupinėja, bet dėl to, kad tas neperaugtų į savęs pamaloninimą. Todėl stengiuosi nukreipti dėmesį, paaiškinu, kad negalima tampyti pimpeliuko, nes skaudės. O gal toks paaiškinimas irgi netinkamas  g.gif

Tiesa sakant man irgi kartais atrodo, kad tas peliuko tyrinėjimas nėra visai toks pats kaip rankos ar kojos tyrinėjimas. Kažkur skaičiau, kad mažam vaikui, tas tyrinėjimas visgi teikia tam tikrą malonumą ir, kad visai to tyrinėjimo ignoruoti nereikėtų, nes tai gali virsti įpročiu blink.gif Nors tiesa sakant, kaip sėkmingai nukreipti( o ne dar labiau atkreipti) dėmesį, visgi ten( bent jau kiek atsimenu blush2.gif ) nebuvo parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingosius @ 2006 05 25, 14:45)
Tiesa sakant man irgi kartais atrodo, kad tas peliuko tyrinėjimas nėra visai toks pats kaip rankos ar kojos tyrinėjimas. Kažkur skaičiau, kad mažam vaikui, tas tyrinėjimas visgi teikia tam tikrą malonumą ir, kad visai to tyrinėjimo ignoruoti nereikėtų, nes tai gali virsti įpročiu blink.gif Nors tiesa sakant, kaip sėkmingai nukreipti( o ne dar labiau atkreipti) dėmesį, visgi ten( bent jau kiek atsimenu blush2.gif ) nebuvo parašyta g.gif

Taip taip,ir as skaiciau kad tai savotiska masturbacija
Atsakyti
Mano sūnus taip pat mėgsta pasitikrinti, ar jo pimpaliukas vietoj biggrin.gif Kai keičiu pampersą arba kai maudosi ax.gif Na, tai dar tikrai nėra savęs pamaloninimas, tiesiog kūno tyrinėjimas. Aš tokiu atveju jam sakau, kad čia tavo pimpaliukas (jis tai vadina "pipi"), o tada klausiu, kur ranka, kur koja, kur bamba ir t.t. Jis pradeda viską rodyti ir "pipi" pamiršta. Jam kol kas tai tokia pati kūno dalis, kaip ir kitos. Tiesa, labai džiaugiasi, kai pamato, kaip iš jo sisiukas bėga lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif g.gif Na maniskis zino kad turi pympa, bet kol kas tuyrinejant nemaciau jo.,,,,Gal dar nbesubrendo iki to???
Atsakyti
Mes nuometuku ta "daikciuka"atradom! Is prazdziu man net juokinga buvo,kaipjis tai daro...bet demesio labai i tai nekreipiu...isaugs.tegul dziaugiasi "zaidimu": - "Labas mano kuneli!" biggrin.gif
Atsakyti
taip,kai mano sunelis buvo metinukas,jis savo kuneli irgi tyrinedavo,rado ir jis savo laikusuvo daikciuka.
taciau dabar visai kas kita, jis ji liecia,nes jam suteikia kazkokiu maloniu pojuciu.ir cia jau gaunasi ne kunelio tyrinejimas.jis samoningai tai daro.
bet stengiuosi kuo maziau suteikti galimybes vaikscioti suneliui be trumpikiu,kad nekiltu pagunda daikciuko ciupineti, kad tai netaptu iprociu.
Atsakyti
aha,musiskiui 1m ir 7 men,tai jau irgi pries kelis men pradejo ciupineti savo pelyte kai numaunu pampersa ar maudau,sakau,kad negalima,bet jis vis tiek nutaiko proga kaip paziupinet blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif
neradau forume atsakymo i si klausima verysad.gif
turim "problemyte" vaikas nuolat liecia savo lytinius organus, ar zaidzia ar miega nesvarbu. nezinau, kaip atpratinti.
gal kas turite panasia problema? patarkit ka daryti? blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif
neradau forume atsakymo i si klausima verysad.gif
turim "problemyte" vaikas nuolat liecia savo lytinius organus, ar zaidzia ar miega nesvarbu. nezinau, kaip atpratinti.
gal kas turite panasia problema? patarkit ka daryti? blush2.gif
Atsakyti
Geras klausimas. Maniskis po pimpiliuko uždegimo pradėjo pastoviai žaisti su juo. Tik nuimk pampersą, iš karto stveria. Reikia kažką daryt, bo jau nusibodo rankytes gaudyt.
Atsakyti