Maniskiui idomesne bamba , bet ir "pampi" (jis taip vadina) patampo negailestingai. As jam juokais tik sakau kartais, "Netampyk taip smarkiai pampi - nurausi, per ka pee-pee darysi paskui?" Sykiais dar ir rimciau priduriu, kad veliau gyvenime gal ir kam kitam prireiks .
Maniskis kai buvo apie 1m 7 men pradejo ziauriai kiausiukus rauti, vos tik kelnes numauni tuoj tempia kiek sveikatos turi . Bet pasirode, galvojau, kad jis cia taip idomausjasi gal,bet po to pastebejau,kad jam ant kiausiuku is apacios alerginis berimas ir po kokio sokolado ar apelsino tuoj puola "rauti". Nepagalvociau kad tokioj vietoj alergija islindo,bet pasirodo buna.
Nieko daryti nereikia,praeis.Pas mus tas pats buvo ir tampe taip kad man atrode lig nutrauks,ir ko daugiau atkreipdavau demesi tuo daugiau tampe.O poto net negaliu pasakyti kada tai baigesi,nes skaiciau knygoje kad nereikia to sureiksminti ir tuo labiau gedinti vaiko.
Ir mūsiškis domisi savimi bandom nekreip dėmesio...
QUOTE(delfinas @ 2004 01 27, 03:08)
Sykiais dar ir rimciau priduriu, kad veliau gyvenime gal ir kam kitam prireiks .
Sykiais dar ir rimciau priduriu, kad veliau gyvenime gal ir kam kitam prireiks .
As ir pajokauju,kad ne vien tik jam tai priklausis veliau.
As ir pajokauju,kad ne vien tik jam tai priklausis veliau.
O jau kaip tėvo "turtai" domina rolleyes.gif Vienąkart, kol nuogas iki vonios ėjo, tai rado ką pabarškinti vieną į kitą, o kartais besimaudančiam pasistiebus ir "pludūrą' nutveria..Tėtis tai pyksta iki paraudonavimo, užtat mamka už vonios durų susirietus juokiasi..
Hmmm, nemanau kad gerai teveliui nuogam vaikscioti, kai aplinkui sukiojasi maza mergyte
Na cia tik mano nuomone, prasome nepykti
Pritariu Giedrei, o tuo pačiu noriu poasakyti kaip manoji išmąstė...taigi darželyje nuvedžiau aš ją siusiuko ir ji atsisėdus ant puoduko savo reikalus ramiausiai atlieka.. staiga įbėga berniukas ir čiupt už puoduko , pasikėlė jį , išsitraukė savo daikčiuką ir sisioja į mus atsisukes vos uz kokių 40 cm, manoji sako : mamyte, pas ji šudukas!!!! Na kas tas šudukas manau visos supratot... ir namuose kelis kartus pasakojo, kad berniukas turi šuduką... vat taip va...