Įkraunama...
Įkraunama...

Savęs pažinimas

Maniskiui idomesne bamba smile.gif, bet ir "pampi" (jis taip vadina) patampo negailestingai. As jam juokais tik sakau kartais, "Netampyk taip smarkiai pampi - nurausi, per ka pee-pee darysi paskui?" Sykiais dar ir rimciau priduriu, kad veliau gyvenime gal ir kam kitam prireiks tongue.gif .
Atsakyti
Maniskis irgi savo "pipka" megsta patampyt blush-anim-cl.gif Ypac, kai sakau, kad negalima, o jis dar labiau ir smarkaiu tampyt pradeda. Bet geriausia nekreipt demesio, ir jam tada nebebus taip idomu blink.gif Su amzium praeis smile.gif
Atsakyti
Jau ir manoji pradejo ten kisti pirstelius ir kad plesia plesia. As jau sakau "kaka" , o ji man atgal 'kaka" ir dar labiau plesia. Na, tai tada as sugalvojau kitaip - paglosciau su jos rankyte svelniai ir sakau "caca" Tai dabar visa laika jei ka, tai glosto ir sako "caca, caca" thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis kai buvo apie 1m 7 men pradejo ziauriai kiausiukus rauti, vos tik kelnes numauni tuoj tempia kiek sveikatos turi blink.gif . Bet pasirode, galvojau, kad jis cia taip idomausjasi gal,bet po to pastebejau,kad jam ant kiausiuku is apacios alerginis berimas ir po kokio sokolado ar apelsino tuoj puola "rauti". Nepagalvociau kad tokioj vietoj alergija islindo,bet pasirodo buna. doh.gif
Atsakyti
g.gif O mums tai jau tikra problema pasidare. Nuo to tampymo pelyte visa raudona buna. Net nebeismanau ka bedaryti. blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nieko daryti nereikia,praeis.Pas mus tas pats buvo ir tampe taip kad man atrode lig nutrauks,ir ko daugiau atkreipdavau demesi tuo daugiau tampe.O poto net negaliu pasakyti kada tai baigesi,nes skaiciau knygoje kad nereikia to sureiksminti ir tuo labiau gedinti vaiko. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu November uz patarima. Bandysiu nekreipti demesio 4u.gif
Atsakyti
Ir mūsiškis domisi savimi smile.gif bandom nekreip dėmesio...
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2004 01 27, 03:08)
Sykiais dar ir rimciau priduriu, kad veliau gyvenime gal ir kam kitam prireiks  tongue.gif .

megalol.gif megalol.gif megalol.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Sykiais dar ir rimciau priduriu, kad veliau gyvenime gal ir kam kitam prireiks tongue.gif .

As ir pajokauju,kad ne vien tik jam tai priklausis veliau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jau kaip tėvo "turtai" domina rolleyes.gif Vienąkart, kol nuogas iki vonios ėjo, tai rado ką pabarškinti vieną į kitą, o kartais besimaudančiam pasistiebus ir "pludūrą' nutveria..Tėtis tai pyksta iki paraudonavimo, užtat mamka už vonios durų susirietus juokiasi..

Hmmm, nemanau kad gerai teveliui nuogam vaikscioti, kai aplinkui sukiojasi maza mergyte schmoll.gif

Na cia tik mano nuomone, prasome nepykti smile.gif
Atsakyti
Pritariu Giedrei, o tuo pačiu noriu poasakyti kaip manoji išmąstė...taigi darželyje nuvedžiau aš ją siusiuko ir ji atsisėdus ant puoduko savo reikalus ramiausiai atlieka.. staiga įbėga berniukas ir čiupt už puoduko , pasikėlė jį , išsitraukė savo daikčiuką ir sisioja į mus atsisukes vos uz kokių 40 cm, manoji sako : mamyte, pas ji šudukas!!!! Na kas tas šudukas manau visos supratot... ir namuose kelis kartus pasakojo, kad berniukas turi šuduką... vat taip va... ax.gif
Atsakyti