Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Justess norėjau paklausti o sages ant ko darai ar ant medžio, kardono ar plastmasės? g.gif Jei nepaslaptis parašyk blush2.gif
Atsakyti
vakar vakare neatsilaikiau, dekupažinau tris pakabas blush2.gif aišku, nenufotkinau, nes baigiau tik 23,30 klijuoti kvietkus, o dar reiks lakuot doh.gif ale kaip mane raminančiai veikia tas procesas blush2.gif dar geriau, negu mezgimas biggrin.gif dabar jau nori nenori, o draugai ir giminės šiemet kalėdoms gaus po pakabą lotuliukas.gif nes man lb patiko - ir truputį praktiška, ir gražus akcentas namams ax.gif dar sykį ačių justess už idėją.. (jei neapsirinku, ji čia pakabų puošimo meistrė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 04 spalio 2007 - 10:03
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 10 04, 12:03)
dar sykį ačių justess už idėją.. (jei neapsirinku, ji čia pakabų puošimo meistrė)

prašom, nėr už ką mirksiukas.gif tikiuosi, kad namiškiai dovanėlėm apsidžiaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 03, 21:51)
Kokie grazus darbeliai  wub.gif  Matos, kad tu gera anyta turi  thumbup.gif

Tai galima ultragarso  nestuke.gif  nuotraukyte det  lotuliukas.gif

Anyta-superinė thumbup.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2007 10 04, 11:03)
vakar vakare neatsilaikiau, dekupažinau tris pakabas blush2.gif aišku, nenufotkinau, nes baigiau tik 23,30 klijuoti kvietkus, o dar reiks lakuot doh.gif ale kaip mane raminančiai veikia tas procesas blush2.gif dar geriau, negu mezgimas biggrin.gif dabar jau nori nenori, o draugai ir giminės šiemet kalėdoms gaus po pakabą lotuliukas.gif nes man lb patiko - ir truputį praktiška, ir gražus akcentas namams ax.gif dar sykį ačių justess už idėją.. (jei neapsirinku, ji čia pakabų puošimo meistrė)

Mane irgi ramina, geriau nei valerijonas lotuliukas.gif Prašom, kai pabaigsi, įkelt nuotraukytes mirksiukas.gif
Marzde, dėkui už servetėles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 04 spalio 2007 - 11:02
Sveikos, mergaites, kaip laikosi dekupazas ant plastiko? Ir jei reikia seseliuoti, ar tie dazai ir lakas vandens pagrindu tepasi? tas platikas toks gana lygus ir slidus, tai man atrodo, kad viskas gali nuplaukti... ax.gif Buciau dekinga, jei pasidalintumete patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 04, 12:17)
Sveikos, mergaites, kaip laikosi dekupazas ant plastiko?  tas platikas toks gana lygus ir slidus, tai man atrodo, kad viskas gali nuplaukti... ax.gif Buciau dekinga, jei pasidalintumete patirtimi 4u.gif

man viskas ant visko laikosi ax.gif

QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 04, 12:17)
Ir jei reikia seseliuoti, ar tie dazai ir lakas vandens pagrindu tepasi?

nesuprantu klausimo schmoll.gif
Atsakyti
Aš ant plastiko tai tik vieną kartą ir tedariau (vazoną), laikosi viskas puikiai, niekas niekur nenuplaukė, tiesa vazonas buvo šiektiek šiurkštoko paviršiaus. g.gif
Atsakyti
sveikos,
ketinu pati spausdinti paveiksliuką, turiu tam popierių skirta sumuštiniams,

spausdintuvas pas mane rašalinis, ketinu vėliau apipurškti plaukų laku, kaip manot ar nenubėgs rašalas, kaip jus tą darot?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 10 04, 15:15)
sveikos,
ketinu pati spausdinti paveiksliuką, turiu tam popierių skirta sumuštiniams,

spausdintuvas pas mane rašalinis, ketinu vėliau apipurškti plaukų laku, kaip manot ar nenubėgs rašalas, kaip jus tą darot?

Dauguma taip ir daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Va, dar viena mano dėžutė - dar vienas kiek pasvilęs blynas biggrin.gif Sendinimas nelabai pavyko.
http://images18.fotk....jpg?1191514571
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 10 04, 19:13)
Va, dar viena mano dėžutė - dar vienas kiek pasvilęs blynas  biggrin.gif Sendinimas nelabai pavyko.

user posted image
graži dėželė 4u.gif gal nesupyksi,kad nuotrauką į kėliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 10 04, 18:13)
Va, dar viena mano dėžutė - dar vienas kiek pasvilęs blynas  biggrin.gif Sendinimas nelabai pavyko.

matyt per daug dazu, todel nubego ax.gif
bet vis tiek grazu
Atsakyti