Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 02, 13:32)
o ant pinto pavirsiaus tai labai sauniai klijuojasi,nepasakyciau,kad labai raukslejasi,maciau ir ziogelis tokiu darbeliu turi,tark ir tu zodeli,ar tau patiko ant pinto klijuot? smile.gif

man lb patiko, nes ant pinto daug lengviau doh.gif nė nežiūrėjau jokių raukšlėjimųsi, nes gi ir taip pintinė raukšlėta lotuliukas.gif tep lep ir greitai ir lengvai blush2.gif o rezultatas man visai gražus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 02, 12:51)
Labai graži dovanėlė  wub.gif Tik aš bandyčiau vietoj tų meškiukų mažylio nuotrauką įdėt  ax.gif

tai kad tas vaikelis dar tik gims už savaitės ar poros blush2.gif hihihi.gif

Nenuorama, labai gražūs darbeliai bigsmile.gif žiūriu žiūriu ir nesupranku kaip ten ant rėmelio skilinėjimai taiip padaryti kad piešinukas matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 02, 12:51)
Labai graži dovanėlė  wub.gif Tik aš bandyčiau vietoj tų meškiukų mažylio nuotrauką įdėt  ax.gif
Super  thumbup.gif Čia su kokiu modutinu pagrindas darytas  g.gif

O čia mano naujausi darbeliai:
anytos dėžutė
Rėmelis vestuvių proga

liabai liabai gražu wub.gif wub.gif
tikrai kaip rėmelį taip sugebėjai padaryt, kad ir paveiksliukas suskilinėjęs?
Atsakyti
Taigi čia po servetėle skaldymas padarytas, o servetėlė parsišviečia ir viskas...
Dėžutė anytai graži, tik gal nereikėjo ant spynelės dažyti, kažkaip netvarkingai atrodo...
Atsakyti
Oas maniau,kad cia su dvikomponenciu ant virasaus daryta.......o pasirodo,persisviecia ax.gif nu bet super grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nenuorama, dėžutė ir rėmeliai - super gražūs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 02, 13:41)
tai kad tas vaikelis dar tik gims už savaitės ar poros  blush2.gif  hihihi.gif
Nenuorama, labai gražūs darbeliai  bigsmile.gif  žiūriu žiūriu ir nesupranku kaip ten ant rėmelio skilinėjimai taiip padaryti kad piešinukas matosi  doh.gif

Gerai sanpaulija parašė ax.gif

QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 02, 15:50)
Taigi čia po servetėle skaldymas padarytas, o servetėlė parsišviečia ir viskas...
Dėžutė anytai graži, tik gal nereikėjo ant spynelės dažyti, kažkaip netvarkingai atrodo...

Ta spynelė su vyriais buvo sidabro spalvos, kas mano galva nelabai tiko ax.gif Todėl purškiau auksiniais, o ant viršaus dėjau juodus dažus, jie truputį suskildinėjo rolleyes.gif Na, man visai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 02, 17:58)
Ta spynelė su vyriais buvo sidabro spalvos, kas mano galva nelabai tiko  ax.gif Todėl purškiau auksiniais, o ant viršaus dėjau juodus dažus, jie truputį suskildinėjo  rolleyes.gif Na, man visai patiko  rolleyes.gif

man tai gražiai ta spynelė, visai neužkliuvo schmoll.gif
ech, mergaites, vis mastau savo darbelius cia ikelti, bet niu niekaip neprisiruosiu nufotografuoti unsure.gif taip noris grazias foto isspausti (kaip pas Justess22 man grazu buna! baltas pavydas!) o tam, kad isspausti reik gero apsvietimo, kazkokio tai teisingo pastatymo, mokejumo naudotis fotoparatu, nieko nemoku doh.gif o expermentuot tingiu blush2.gif tai vat ir klaidzioju perfekcionizmo dziunglese - noriu daug, o nieko nepadarau g.gif biggrin.gif
ai beja, Justess22, tavo logo norejau pagirti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 02 spalio 2007 - 17:14
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 10 02, 19:11)
man tai gražiai ta spynelė, visai neužkliuvo  schmoll.gif
ech, mergaites, vis mastau savo darbelius cia ikelti, bet niu niekaip neprisiruosiu nufotografuoti   unsure.gif taip noris grazias foto isspausti (kaip pas Justess22 man grazu buna! baltas pavydas!) o tam, kad isspausti reik gero apsvietimo, kazkokio tai teisingo pastatymo, mokejumo naudotis fotoparatu, nieko nemoku  doh.gif  o expermentuot tingiu  blush2.gif tai vat ir klaidzioju perfekcionizmo dziunglese - noriu daug, o nieko nepadarau  g.gif  biggrin.gif
ai beja, Justess22, tavo logo norejau pagirti  smile.gif

dėkui labai už tiek pagyrų blush2.gif jau net susinepatoginau ax.gif aš paprastai irgi laukiu saulėtos dienos, kad darbelius nufotografuočiau...o kokius smulkius daikčiukus tai ir su dirbtiniu apšvietimu iš bėdos galima nufotografuot mirksiukas.gif Nors su fotoaparatu tai irgi nelabai dar susidraugavus, reikėtų dar pastudijuot naudojimosi instrukciją, ale tingisi doh.gif Kažkaip niekas niekad nėra atkreipęs dėmesio į mano logo...tai man labai smagu, kad pagyrei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 02 spalio 2007 - 17:27
QUOTE(justess22 @ 2007 10 02, 18:26)
dėkui labai už tiek pagyrų blush2.gif jau net susinepatoginau ax.gif aš paprastai irgi laukiu saulėtos dienos, kad darbelius nufotografuočiau...o kokius smulkius daikčiukus tai ir su dirbtiniu apšvietimu iš bėdos galima nufotografuot mirksiukas.gif Nors su fotoaparatu tai irgi nelabai dar susidraugavus, reikėtų dar pastudijuot naudojimosi instrukciją, ale tingisi doh.gif Kažkaip niekas niekad nėra atkreipęs dėmesio į mano logo...tai man labai smagu, kad pagyrei mirksiukas.gif

niu vat man kazkaip isimine tavo darbeliu foto labiausiai, ir del logo ir remeliai buna ir sukomponuota. Pati esu turejus logo kurimo paskaita, kai studijavau, tai zinau kaip sunku ir jegu kainuoja sukurti savo logotipa smile.gif o siaip pastebejau, kad kai kompozicija grazi ir logo dar priderintas niu tai taip viskas isbaigtai atrodo ir darbelio grozis automatiskai daug labiau isryskeja, nes jeigu grazus darbelis, o foto ne taip kruopsciai padaryta, tai ir darbelis gali labai numenkti... g.gif o kartais buna paprastas darbelis, bet jeigu preciziskai pateiktas, tai ir thumbup.gif atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 10 02, 22:14)
niu vat man kazkaip isimine tavo darbeliu foto labiausiai, ir del logo ir remeliai buna ir sukomponuota. Pati esu turejus logo kurimo paskaita, kai studijavau, tai zinau kaip sunku ir jegu kainuoja sukurti savo logotipa  smile.gif o siaip pastebejau, kad kai kompozicija grazi ir logo dar priderintas niu tai taip viskas isbaigtai atrodo ir darbelio grozis automatiskai daug labiau isryskeja, nes jeigu grazus darbelis, o foto ne taip kruopsciai padaryta, tai ir darbelis gali labai numenkti...  g.gif o kartais buna paprastas darbelis, bet jeigu preciziskai pateiktas, tai ir  thumbup.gif  atrodo  smile.gif

aš tikrai tau pritariu...labai svarbu yra darbelio pateikimas, nes dažnai nuo pateikimo kokybės priklauso ir darbelio vertinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 02, 10:51)
O čia mano naujausi darbeliai:
anytos dėžutė
Rėmelis vestuvių proga

Kokie grazus darbeliai wub.gif Matos, kad tu gera anyta turi thumbup.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 10 02, 11:41)
tai kad tas vaikelis dar tik gims už savaitės ar poros  blush2.gif  hihihi.gif

Tai galima ultragarso nestuke.gif nuotraukyte det lotuliukas.gif
Atsakyti