Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(justess22 @ 2007 10 01, 15:24)
Mano vakar vakaro darbelis (sage):

labai grazi sage, bet man butu graziau, jei ant veido mergaites sendinimo neteptum... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 10 01, 16:58)
labai grazi sage, bet man butu graziau, jei ant veido mergaites sendinimo neteptum...  blush2.gif

dekui uz pastabas...bet man labiau patinka, kai vaizdas neaiskus buna...
Atsakyti
Na va,ikele justess22 po manes darbeli ir mano nieks tikriausiai ir nebeziuri verysad.gif biggrin.gif o gal labai negrazus? ax.gif

justess22,o kuo itrini itrukimus,kad jie taip graziai "persimato",na paveiksleliu neuzdengia?? ax.gif
Atsakyti
nenusimink, Melonija, kam reikia tas pamatys, tik pirmiausiai matom tuos darbus kur tiesiai čia įkelti. O tavo darbas irgi žavus, ne kiekviena ryžtasi dekupažinti pintus darbus, šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 01, 18:41)
Na va,ikele justess22 po manes darbeli ir mano nieks tikriausiai ir nebeziuri verysad.gif  biggrin.gif o gal labai negrazus? ax.gif

justess22,o kuo itrini itrukimus,kad jie taip graziai "persimato",na paveiksleliu neuzdengia?? ax.gif

man tavo lempa tai super thumbup.gif as niekad nebandziau ant tokio nelygaus pavirsiaus dekupazint, tai galiu tik pagirti uz puikiai atlikta darba 4u.gif

o įtrukimus tai as itryniau sidabriniais akriliniais dazais...bet kai kuriose vietose smarkiau nuvaliau, tai todėl matosi piešinukas ryškiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 01 spalio 2007 - 19:39
QUOTE(justess22 @ 2007 10 01, 15:50)
man nori nenori viskas gaunasi tvarkinga nors tu ka... doh.gif

niu fainai čia pasakei biggrin.gif lig čia kokia blogybė būtų hihihi.gif
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 01, 17:41)
Na va,ikele justess22 po manes darbeli ir mano nieks tikriausiai ir nebeziuri verysad.gif  biggrin.gif o gal labai negrazus? ax.gif

matėm matėm bigsmile.gif puikus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 01, 11:34)
Labai grazus  thumbup.gif  Kaip tas virsus padarytas? Klijuota "parauksleta" servetele ir dazyta, lakuota?  ax.gif

Taip tikrai klijavau raukšlėdama servetėlę, paskui dažiau ir lakavau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai faina Justes sage ir Melonijos lempa wub.gif As ant lygaus pavirsiaus vos padarau... blush2.gif Sage mano draugei labai tiktu, bet dar medziagytes, karoliukai... ne man... ax.gif

Merginos, ar matet naujoj "Rankdarbiu kraitelej" Senasnaujas reklamuojasi, dekupazo paslapciu moko biggrin.gif
Atsakyti
Na moteriškės kokių gražių darbelių padarėte thumbup.gif
Pavonija , veidrodis klasiškas thumbup.gif thumbup.gif
Mijaka dovanėlė nuostabi, gražiai atlikta, spalvos tokios jaukios, gražu...
Justess22 , kaip visada .....subtiliai, gražiai, skoningai
Melonija liuks šviestuvėlis, ant nelygaus pinto paviršiaus turbūt nebuvo lengva daryti rolleyes.gif
Uf na rodos visas paminėjau g.gif jei ką praleidau ax.gif atsiprašau 4u.gif

Mėlyna "Rankdarbių kraitelė" tai čia žurnalas? Jei taip reikės nueiti į parduotuvę pasivartyti, smalsu kaip tie mokymai atrodo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 02 spalio 2007 - 09:09
QUOTE(cikcak @ 2007 10 02, 08:06)
Mėlyna  "Rankdarbių kraitelė" tai čia žurnalas? Jei taip reikės nueiti į parduotuvę pasivartyti, smalsu kaip tie mokymai atrodo  g.gif  biggrin.gif

Aha, zurnalas, daugiausia mezginiai-neriniai, bet ir "pamokeliu" buna smile.gif Pirkti yra spaudos kioskuose, maximose ir pan., kaina 4,6 lt, nu ir pavariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 29, 21:49)
o čia dovanėlė vaikelio gimimo proga  rolleyes.gif

Labai graži dovanėlė wub.gif Tik aš bandyčiau vietoj tų meškiukų mažylio nuotrauką įdėt ax.gif

QUOTE(justess22 @ 2007 10 01, 15:24)
Mano vakar vakaro darbelis (sage):

Super thumbup.gif Čia su kokiu modutinu pagrindas darytas g.gif

O čia mano naujausi darbeliai:
anytos dėžutė
user posted image
user posted image

Rėmelis vestuvių proga
user posted image
user posted image
Atsakyti
NENUORAMA-AS APAKUS........ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
PAVYDZIU BALTU PAVYDU,KAI TAIP SUGEBAT GROZIUS KURT wub.gif ax.gif

o ant pinto pavirsiaus tai labai sauniai klijuojasi,nepasakyciau,kad labai raukslejasi,maciau ir ziogelis tokiu darbeliu turi,tark ir tu zodeli,ar tau patiko ant pinto klijuot? smile.gif
Atsakyti