Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Pavonija, Mijaka darbai labai skoningi ir kruopščiai padaryti, matosi thumbup.gif

O jeigu išspausdinus spalvos neryškios, ir neseniai kasetė pakeista, tai greičiausiai nekokybiškais dažais užpildytos kasetės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 09 30, 19:39)
uups gi buvo privežus mums tokių po 2 eurus thumbup.gif Manasis dar laukia dekoravimo ax.gif

oj, gaila praleidau kai uups tokias grožybes dalino blush2.gif o puseplius jie dvigubai brangesni doh.gif nors imk ir į IKEA važiuok verysad.gif
QUOTE(Heart @ 2007 09 30, 20:14)
Pavonija, Mijaka darbai labai skoningi ir kruopščiai padaryti, matosi  thumbup.gif

O jeigu išspausdinus spalvos neryškios, ir neseniai kasetė pakeista, tai greičiausiai nekokybiškais dažais užpildytos kasetės  unsure.gif

ačiū ax.gif
na vat ir aš pagalvojau, kaip tik kasetė dabar ne nauja, o pildyta stovi doh.gif bet tos naujos mano printeriui baisiai brangiai kainuoja swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 09 29, 07:09)
Kažkokia velniava su tuo fotki.com, jau ne primą kartą taip.

Labai fainai thumbup.gif Ne į tema, bet man pagalvele su braskytem wub.gif Ten veltiniu aplikuota?
QUOTE(mijaka @ 2007 09 29, 19:49)
o čia dovanėlė vaikelio gimimo proga  rolleyes.gif

Labai grazu ir meskiukai mieli wub.gif
QUOTE(pavonija @ 2007 09 30, 12:27)
Veidrodis smile.gif , jūrine tematika.

Koks vasarinis thumbup.gif wub.gif Kokio dydzio mazdaug?
Atsakyti
Mano vazonas, labai ilgai neprisiruošiau nufotkint, bet ir dabar nelabai vykusiai gavosi tos foto
user posted image
user posted image
user posted image
Kur lauke darytos foto , gavosi tikresnės spalvos unsure.gif
Atsakyti
Man labai grazus vazonas thumbup.gif O as padariau pora vazonu ir kai pasodinau geles, jas palaiscius visas vazonas puslem nuejo - atsoko dazai nuo jo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reina @ 2007 10 01, 10:24)
Man labai grazus vazonas  thumbup.gif  O as padariau pora vazonu ir kai pasodinau geles, jas palaiscius visas vazonas puslem nuejo - atsoko dazai nuo jo. verysad.gif

Aš dažau ir lakuoju vazoną ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Man neatšoka pūslelės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 10 01, 08:19)
Mano vazonas, labai ilgai neprisiruošiau nufotkint, bet ir dabar nelabai vykusiai gavosi tos foto
Kur lauke darytos foto , gavosi tikresnės spalvos unsure.gif

Labai grazus thumbup.gif Kaip tas virsus padarytas? Klijuota "parauksleta" servetele ir dazyta, lakuota? ax.gif
Atsakyti
http://i171.photobuc...pg?t=1191235602
bandau ikelti ir as savo darbeli.bandziau kai kurias vietas sendinti,bet pinta daikta sunku paskui vienu potepiu uzdazyt,laukt patingejau ir nelabai tas sendinimas gavos,bet man ir taip visai grazu ax.gif

P.S. cia mamulesaistules darbelis,dabar pasikeiciau nika i MELONIJA.seniai berasiau cia,vargstu su prancuzisku laku,mokausi doh.gif
Atsakyti
Mano vakar vakaro darbelis (sage):

user posted image

Mano SM tema
Mano Dekoruotas Pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 30, 21:53)
Labai fainai  thumbup.gif  Ne į tema, bet man pagalvele su braskytem  wub.gif  Ten veltiniu aplikuota?

Taip, braškytės ir veltinio, bet ne priklijuotos, o prisiūtos.
Atsakyti
justess22, jau tavo darbeliai taip kruopščiai atlikti, tiesiog karoliukas į karoliuką, bangelės vienodos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 10 01, 16:36)
justess22, jau tavo darbeliai taip kruopščiai atlikti, tiesiog karoliukas į karoliuką, bangelės vienodos thumbup.gif  wub.gif

4u.gif tai kad as kitaip nemoku lotuliukas.gif man nori nenori viskas gaunasi tvarkinga nors tu ka... doh.gif
Atsakyti