Pavonija, Mijaka darbai labai skoningi ir kruopščiai padaryti, matosi
O jeigu išspausdinus spalvos neryškios, ir neseniai kasetė pakeista, tai greičiausiai nekokybiškais dažais užpildytos kasetės
QUOTE(Aga @ 2007 09 30, 19:39)
uups gi buvo privežus mums tokių po 2 eurus Manasis dar laukia dekoravimo
oj, gaila praleidau kai uups tokias grožybes dalino o puseplius jie dvigubai brangesni nors imk ir į IKEA važiuok
QUOTE(Heart @ 2007 09 30, 20:14)
Pavonija, Mijaka darbai labai skoningi ir kruopščiai padaryti, matosi
O jeigu išspausdinus spalvos neryškios, ir neseniai kasetė pakeista, tai greičiausiai nekokybiškais dažais užpildytos kasetės
ačiū
na vat ir aš pagalvojau, kaip tik kasetė dabar ne nauja, o pildyta stovi bet tos naujos mano printeriui baisiai brangiai kainuoja
QUOTE(Heart @ 2007 09 29, 07:09)
Kažkokia velniava su tuo fotki.com, jau ne primą kartą taip.
Labai fainai Ne į tema, bet man pagalvele su braskytem Ten veltiniu aplikuota?
QUOTE(mijaka @ 2007 09 29, 19:49)
o čia dovanėlė vaikelio gimimo proga
Labai grazu ir meskiukai mieli
QUOTE(pavonija @ 2007 09 30, 12:27)
Veidrodis , jūrine tematika.
Koks vasarinis Kokio dydzio mazdaug?
Mano vazonas, labai ilgai neprisiruošiau nufotkint, bet ir dabar nelabai vykusiai gavosi tos foto
Kur lauke darytos foto , gavosi tikresnės spalvos
Man labai grazus vazonas O as padariau pora vazonu ir kai pasodinau geles, jas palaiscius visas vazonas puslem nuejo - atsoko dazai nuo jo.
QUOTE(Reina @ 2007 10 01, 10:24)
Man labai grazus vazonas O as padariau pora vazonu ir kai pasodinau geles, jas palaiscius visas vazonas puslem nuejo - atsoko dazai nuo jo.
Aš dažau ir lakuoju vazoną ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Man neatšoka pūslelės.
QUOTE(cipa007 @ 2007 10 01, 08:19)
Mano vazonas, labai ilgai neprisiruošiau nufotkint, bet ir dabar nelabai vykusiai gavosi tos foto
Labai grazus Kaip tas virsus padarytas? Klijuota "parauksleta" servetele ir dazyta, lakuota?
http://i171.photobuc...pg?t=1191235602
bandau ikelti ir as savo darbeli.bandziau kai kurias vietas sendinti,bet pinta daikta sunku paskui vienu potepiu uzdazyt,laukt patingejau ir nelabai tas sendinimas gavos,bet man ir taip visai grazu
P.S. cia mamulesaistules darbelis,dabar pasikeiciau nika i MELONIJA.seniai berasiau cia,vargstu su prancuzisku laku,mokausi
bandau ikelti ir as savo darbeli.bandziau kai kurias vietas sendinti,bet pinta daikta sunku paskui vienu potepiu uzdazyt,laukt patingejau ir nelabai tas sendinimas gavos,bet man ir taip visai grazu
P.S. cia mamulesaistules darbelis,dabar pasikeiciau nika i MELONIJA.seniai berasiau cia,vargstu su prancuzisku laku,mokausi
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 30, 21:53)
Labai fainai Ne į tema, bet man pagalvele su braskytem Ten veltiniu aplikuota?
Taip, braškytės ir veltinio, bet ne priklijuotos, o prisiūtos.
justess22, jau tavo darbeliai taip kruopščiai atlikti, tiesiog karoliukas į karoliuką, bangelės vienodos
QUOTE(pavonija @ 2007 10 01, 16:36)
justess22, jau tavo darbeliai taip kruopščiai atlikti, tiesiog karoliukas į karoliuką, bangelės vienodos
tai kad as kitaip nemoku man nori nenori viskas gaunasi tvarkinga nors tu ka...