Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(olajju @ 2007 09 29, 22:23)
mijaka kaip gražu  thumbup.gif

o kaip dažiai?, atrodo kaip marmuras, labai gražu

ačiū ax.gif čia skilinėjimai daryti su Sadolin Antique (pagaliau jis pradėjo man patikt bigsmile.gif ), ant jo su kempinėle skirtingų spalvų dažus "čpokinau" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 30 rugsėjo 2007 - 10:10
Mijaka, kaip visada thumbup.gif clap.gif padaryta su skoniu subtiliai smile.gif Taip ir toliau
Atsakyti
Na, ir aš pabandysiu parodyti savo dekupažintą žvakę. ax.gif Atsiprašau, nepavyko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabarksta: 30 rugsėjo 2007 - 11:50
QUOTE(pavonija @ 2007 09 30, 12:02)
Mijaka, kaip visada thumbup.gif  clap.gif  padaryta su skoniu subtiliai  smile.gif Taip ir toliau

ačiū 4u.gif blush2.gif
QUOTE(kabarksta @ 2007 09 30, 12:45)
Na, ir aš pabandysiu parodyti savo dekupažintą žvakę. ax.gif Atsiprašau, nepavyko cool.gif

laukiam bigsmile.gif o kas nepavyko ? foto įkelt ?
Atsakyti
Veidrodis smile.gif , jūrine tematika.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 30, 14:27)

Pavonija, labai gražu thumbup.gif o kaip ten laiveliai padaryti ? blizga taip....o čia servetėlės g.gif ir kur tokį veidrodį gavai blush2.gif senasnaujas pirkai ar kur kitur ? irgi tokio ieškau blush2.gif
aš čia nekukliai klausimų pavariau hihihi.gif
Atsakyti
ax.gif Mijaka, ačiū. Klausk negaila
1. veidrodis iš "senasnaujas"
2. paveiksliukai iš interneto spausdinti mano( viskas sumaketuota ir atspausdinta ant 2 lapų, sudūrimo nesimato).
3. laiveliai blizga nes ant jų viršaus tepta struktūrinė pasta iš "puseplius", ji išdžiūvus išskaidrėja, arba galima iš karto maišyti su akrilo dažais.
4. ant kriauklių naudotas sotille lakas, apvedžiota kontūru iš "puseplius"
viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 30 rugsėjo 2007 - 15:35
QUOTE(pavonija @ 2007 09 30, 15:27)

Labai gražus wub.gif man kažkodėl Prancūzijos rivjerą priminė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 09 27, 20:06)
Busiu nekukli ir parašysiu, kad servetėlių rasit ir pas mane  ax.gif

Nu grozis neispasakytas bigsmile.gif !
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 30, 16:33)
ax.gif Mijaka, ačiū. Klausk negaila
1. veidrodis iš "senasnaujas"
2. paveiksliukai iš interneto spausdinti mano( viskas sumaketuota ir atspausdinta ant 2 lapų, sudūrimo nesimato).
3. laiveliai blizga nes ant jų viršaus tepta struktūrinė pasta iš "puseplius", ji išdžiūvus išskaidrėja, arba galima iš karto maišyti su akrilo dažais.
4. ant kriauklių naudotas sotille lakas, apvedžiota kontūru iš "puseplius"
viskas biggrin.gif

aciuks.gif
o ta struktūrinė pasta tai su tokias smulkiais rutuliukais ar be nieko ? blush2.gif kristallperlen vadinasi ? g.gif

bet kaip gražiai tau spausdina.... unsure.gif o mano printeriui kažkas atsitiko cray.gif spausdina labai neryškiai...spalvos visai ne tokios kaip tikro paveikslėlio....nors kasetės naujos įdėtos doh.gif

merginos, ar jau galvojat apie Kalėdines dovanėles ? bigsmile.gif
Atsakyti
justess22, 4u.gif dėkui.
mijaka,
http://www.stamperia...d_sott_grupp=07
čia pažiūrėk , mano pasta nr. K3P06
o printeris pats paprasčiausias nieko mandro HP deskjet 5150, rašalinis. Mano visi darbai su spausdintais paveikslėliais, labai retai kada naudoju servetėles ar ryžinį popierių, nebent kaip detalę. Kai pasikeičiau naujas kasetes, tai gan daug išspausdinau paveikslėlių, o su papildytom tai nespėjau kasečių keist. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 30, 14:44)
Pavonija, labai gražu  thumbup.gif  o kaip ten laiveliai padaryti ? blizga taip....o čia servetėlės g.gif ir kur tokį veidrodį gavai  blush2.gif  senasnaujas pirkai ar kur kitur ? irgi tokio ieškau  blush2.gif
aš čia nekukliai klausimų pavariau hihihi.gif

uups gi buvo privežus mums tokių po 2 eurus thumbup.gif Manasis dar laukia dekoravimo ax.gif
Atsakyti