Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Mijaka, jei vyras gamins daugiau dėžučių, tai galima ir iš toliau parsisiūsti. Va pažiūrėk, ką siūlo rusiška internetinė parduotuvėlė, tikrai nebrangu, o jei daugiau pridėti į vieną siuntinį, tai gal ir apsimokėtų. O gal kur ir arčiau rasi, paieškok internete.
Kad būtų geriau orientuotis kainose, iškart pasakysiu, kad jų 10 rublių daugmaž 1 Litas.
Sėkmės smile.gif jei labai kainos neužkelsit, norinčių netruks smile.gif

http://magnuna.narod.ru/furnitura.html

http://magnuna.narod.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 28 rugsėjo 2007 - 17:08
QUOTE(pavonija @ 2007 09 28, 17:24)
Heart, darei klaidą ant vazonų klijuodama nepadažius baltai po servetėle, todėl prasimuša spalva ir nebėra  paveikslėlio ryškumo. Padažyk kitą kartą baltai  vietą kur klijuosi servetėlę arba dažyk baltai visą daiktą ir po to aplink užklijuotą servetėlę jau dažyk norima spalva. smile.gif  O dėžutė tai visai liuks. biggrin.gif

blush2.gif Na taip... Broko daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 09 28, 18:06)
Mijaka, jei vyras gamins daugiau dėžučių, tai galima ir iš toliau parsisiūsti. Va pažiūrėk, ką siūlo rusiška internetinė parduotuvėlė, tikrai nebrangu, o jei daugiau pridėti į vieną siuntinį, tai gal ir apsimokėtų. O gal kur ir arčiau rasi, paieškok internete.
Kad būtų geriau orientuotis kainose, iškart pasakysiu, kad jų 10 rublių daugmaž 1 Litas.
Sėkmės smile.gif jei labai kainos neužkelsit, norinčių netruks smile.gif

http://magnuna.narod.ru/furnitura.html

http://magnuna.narod.ru/

nerandu ten ar jie už Rusijos ribų siunčia g.gif

šiaip tai nemanau, kad jis jau urmu sutiktų daryt hihihi.gif sakė kelias man padarytų, na, o paskui bus matyt, jei lengvai padaromos tai dar kelias padarytų ax.gif šiaip labai laiko jis neturi verysad.gif tai net pati nežinau kada sulauksiu....matyt reikės eit pačiai meistraut, bet kad vaikas neleidžia rolleyes.gif
Atsakyti
Štai mano nauja dėžutė, prašom atkreipti dėmesį į vyrių, vietoj 2 įdėjau vieną (iš "senukų"). Ačiū Mijakai, kad pakonsultavo kaip naudotis sendinančiu laku smile.gif .
user posted image
user posted image
O čia dar viena nedidelė dėžutė, lakas realiai daugiau sutrūkinėjęs nei nuotraukoje. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 28, 21:18)
Štai mano nauja dėžutė, prašom atkreipti dėmesį į vyrių, vietoj 2 įdėjau vieną (iš "senukų").

Labai gražios dėžutės 4u.gif o dėl vyrių tai nesiginčiju...tokio dydžio mačiau ir aš Senukuose, bet man tiesiog smulkesnių reikėjo, tai neturėjo mažesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 28, 20:18)
Štai mano nauja dėžutė, prašom atkreipti dėmesį į vyrių, vietoj 2 įdėjau vieną (iš "senukų"). Ačiū Mijakai, kad pakonsultavo kaip naudotis sendinančiu laku smile.gif .

nėr už ką 4u.gif bet geras jis ane ? bigsmile.gif ir suskilinėjo puikiai thumbup.gif dėžutės labai gražios wub.gif Va lygiai tokia apvali ir likusi toj mano mažytėj parduotuvėj, o brokuota dėl to, kad likęs viena vyris tik doh.gif bet jis iš tų mažesnių.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 09 28, 13:44)
Sveikutės  4u.gif
Jau kurį laiką domiuosi dekupažu, įveikiau visas septynias jūsų temas ir nusprendžiau prisijungti. Esu padariusi keletą vazonų, kuriuos man čia, kur tiek gabių žmonių tupi, truputį gėda rodyti  blush2.gif Ale vis tiek parodysiu  biggrin.gif

Tikiu, kad viskas labai grazu, bet man nieko nerodo, neatidaro nei vienos nuorodos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 28, 23:56)
Tikiu, kad viskas labai grazu, bet man nieko nerodo, neatidaro nei vienos nuorodos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kažkokia velniava su tuo fotki.com, jau ne primą kartą taip. Va čia yra viskas, bet ten ne tik dekupažo darbai. O čia žvkės.
Atsakyti
Hert, o tie vazonai kuriuos nudažiai , moliniai? ar plastmasinia? dažei su akriliniais dažais?

aš irgi dekupažavau pirmą kartą batų dėžutę, kada ikelsiu ją čia, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 29, 20:32)
Hert, o tie vazonai kuriuos nudažiai , moliniai? ar plastmasinia? dažei su akriliniais dažais?

Vazonai moliniai, dažyti akriliniais dažais. Gėlytės auga kuo gražiausiai jau beveik metus, drėgmės vazonai visai nebijo thumbup.gif

O dėžutę tai parodyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 29, 20:32)

kodėl kada.... ax.gif kelk dabar bigsmile.gif

o čia dovanėlė vaikelio gimimo proga rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
kodėl kada....  kelk dabar 

na as ja dar keliais sluoksniais lakuoju

mijaka kaip gražu thumbup.gif

o kaip dažiai?, atrodo kaip marmuras, labai gražu