visai susipainiojau, kuri reik tepti storiau kad gautusi kuo mazesni itrukimai aniqe1 ar antiqe2?
įvairiausi pažiūrėkit
visai susipainiojau, kuri reik tepti storiau kad gautusi kuo mazesni itrukimai aniqe1 ar antique2?
nezinau ar cia dekupazas
cia tik pasendinta teptukine
cia tik pasendinta teptukine
nekeiciu
taip sakant pazindinuosi su kitom technikomis pleciu galimybiu rata
taip sakant pazindinuosi su kitom technikomis pleciu galimybiu rata
Dee Dee atsiprasau, aciu kad patasei mane..
Domė (as) 140
Dee Dee 30
Frederica 67
Pakeliautoja 13
Runciuke 48
Olajju 178
mergaites, reikia patarimo. Nusidekupazinau dezute su mediumu dvikomponenciu is puse plius, ir su bronziniais miltukais tarpus itryniau is tos pacios istaigos pirktais. Mane ten pakonsultavo kad reikia atseit pertekliu nuvalyti dregnu skudureliu, bet kai pradejau vos dregnu valyti maza ploteli, tai man viskas trintis pradejo ir tas sendinimas guzais eiti pradejo. Paalaukiau po para laiko kol viskas isdzius. Ka ne taip darau?
Tiesa, gal kas naudojate is puseplus parduotuves ta seseliavima kurio cia neseniai atveze, nes LT aprasymo neturejo, o ju patarimais nebepasitikiu.
Domė (as) 140
Dee Dee 30
Frederica 67
Pakeliautoja 13
Runciuke 48
Olajju 178
mergaites, reikia patarimo. Nusidekupazinau dezute su mediumu dvikomponenciu is puse plius, ir su bronziniais miltukais tarpus itryniau is tos pacios istaigos pirktais. Mane ten pakonsultavo kad reikia atseit pertekliu nuvalyti dregnu skudureliu, bet kai pradejau vos dregnu valyti maza ploteli, tai man viskas trintis pradejo ir tas sendinimas guzais eiti pradejo. Paalaukiau po para laiko kol viskas isdzius. Ka ne taip darau?
Tiesa, gal kas naudojate is puseplus parduotuves ta seseliavima kurio cia neseniai atveze, nes LT aprasymo neturejo, o ju patarimais nebepasitikiu.
QUOTE(Koxamte @ 2007 10 25, 18:59)
Nz as kas per tas serveteles pastebejo sia sms
QUOTE(Domė @ 2007 10 27, 22:45)
reikia atseit pertekliu nuvalyti dregnu skudureliu
jokiais būdais ne drėgnu keista, kad jie taip pasakė, nes man atvirkščiai akcentavo, kad tikrai ne drėgnu turiu ir tą laką ir porporiną ir man užtenka ją nubraukt sausu skudurėliu ir viskas čiki būna.
koxamte, pastebėjom