Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 25, 13:33)
bigsmile.gif
ten surasyta maciau kainos kiek kainuotu siunciantis tam tikra kieki servetku
ax.gif

bet ten tos kainos kaip as supratau tai tik konkreciom salim kaip Baltarusija , Cekija ir dar keliom... nu bet gal blogai supratau, nes lenkiskai nemoku, o angliskai ne itin gerai... biggrin.gif

Marzde, as ir nurodziau kazkur apie 500, nes galvoju jei as jau apie 140 issirinkau, tai ir kitu dar bus ne mazai... bet dar nesulaukiu atsakymo is ju... verysad.gif
Tai kiek cia musu viso jau gaunasi, tu kurios siusis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domė: 25 spalio 2007 - 11:50
baikit gundyt tom servetėlėm swoon.gif nors man nelabai jų ir reikia, bet noriu visų...
o jau dėžutės ten kokios bigsmile.gif

na, jei dar galima bus tai ir aš prisijungsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 25, 12:55)
baikit gundyt tom servetėlėm swoon.gif nors man nelabai jų ir reikia, bet noriu visų...
o jau dėžutės ten kokios  bigsmile.gif

na, jei dar galima bus tai ir aš prisijungsiu  ax.gif

gi smagu
man gal ir nereikia

bet as tik apie 30 issirinkau - man pradziai pakaktu
ir ten tokios fainos man bent jau atrodo, nematytos blush2.gif

tai ir idomu kaip ten su tuo atsiuntimu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 10 25, 12:48)
bet ten tos kainos kaip as supratau tai tik konkreciom salim kaip Baltarusija , Cekija ir dar keliom... nu bet gal blogai supratau, nes lenkiskai nemoku, o angliskai ne itin gerai... biggrin.gif

Marzde, as ir nurodziau kazkur apie 500, nes galvoju jei as jau apie 140 issirinkau, tai ir kitu dar bus ne mazai... bet dar nesulaukiu atsakymo is ju... verysad.gif
Tai kiek cia musu viso jau gaunasi, tu kurios siusis?

Va čia tai pagunda.... man irgi reikia.... bigsmile.gif Noirs dar turiu nemažai nė nepanaudotų bet ten tokių gražių yra... blush2.gif Ir aišku jau kelios idejos kilo... ax.gif Einu laiško rašyt 4u.gif
Atsakyti
O kur jus radot kainas į Baltarusiją, Čekiją? Aš išvis matau tik siuntimo kainas Lenkijos ribose.
O dėl servetėlių... Peržiūrėjau jau beveik visas, tai galiu pasakyt, kad pasirinkimas suprastėjo, anksčiau daug gražesnių buvo, daug IHR firmos turėjo, o dabar kitokių kažkokių pridėjo..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 10 25, 14:38)
O kur jus radot kainas į Baltarusiją, Čekiją? Aš išvis matau tik siuntimo kainas Lenkijos ribose.
O dėl servetėlių... Peržiūrėjau jau beveik visas, tai galiu pasakyt, kad pasirinkimas suprastėjo, anksčiau  daug gražesnių buvo, daug IHR firmos turėjo, o dabar kitokių kažkokių pridėjo..

Nezinau kokiu jie ten anksciau turejo, nes tik pries pora men radau as ta puslapiuka. Tiksliau viena gera forumiete atsiunte daug nuorodu su lenkiskais puslapiais. Jau buvau kazkada imetus visus.
Atsakyti
Va čia yra daug nerealių servetėlių.
http://www.serviette..._33_x_33_cm.htm
Bet jos gaunas šiek tiek brangiau, apie 65ct. Ir neaišku kiek atsiuntimas kainuotų. Arba reiktų ieškot pažįstamų Vokietijoj.

P.S. labai įdomu sužinot iš kur perka ImDeco servetėles. Nes pati kai buvau Vokietijoj, pirkau servetėles, tai jos gaunas brangiau nei LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 25 spalio 2007 - 13:07
Sveikutės, ačiū Dievui, kad jus atradau wub.gif yahoo.gif Na, tiksliau, ačiū mijakai. biggrin.gif wub.gif

Matau, kad temelė eina į pabaigą, tad turiu diiiiidelį prašymą - būkit geros, atidarinėdamos naują temą išsaugokite visas senas, nuo 1 iki 8! Labai prašau!!! Aš skaitysiu. blush2.gif Seniai svajoju išmokti dekupažo meno. Kai pirmą kartą apie jį sužinojau, jis niekaip man iš galvos neišeina. Tiesiog idee fix biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

aš irgi jau seniai domiuosi šia technika, bet tik iš tolo.Va dabar susikaupiau ir pradėjau rimčiau domėtis. doh.gif .

http://www.serviette..._motiven17.html

labai gražios servetėles, ir galima būtu užsisakyti.
Atsakyti
Jej norit geras adresiukas paveiksliuku, nors cia freskos bet puikiai tinka dekupazui mirksiukas.gif

Freskos
Atsakyti
Merginos, kalbėkit į temą, nes neįmanoma rast informacijos vertingos.
Atsakyti
melyna paukste, pirmos serveteles fona gali naudoti tik pagrindas ant kurio dekupazinsi neturi buti tamsesnis nei serveteles fonas kitaip nesimatys
o antra servetele gali susikarpyti i keturias dalis bus patogiau dirbti, mazesne tikimybe kad plys, ir raukslesis, nors man tai dazniausia raukslejasi kai dedu visa doh.gif
Atsakyti