Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(frederica @ 2007 10 23, 15:09)
Dėkui, o kodėl internetinėje jų krautuvėlėje tik atvirukai?

Tiesa, jei tau vis dar labai reikia tu rafaelio angeliuku, tai galiu perleisti.... As kaip tik uzvakar pirkau Puseplius parduotuveje. Berods 6 ar 7 lt mokejau.
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 10 24, 11:18)
na minusas tik toks, kad storas mažai dėželei bus per storas  g.gif - iš kiekvieno krašto po 4 mm žiū ir visas 1,6 cm nusiims nuo šonų doh.gif be to jis ne toks lankstus

va, tikrai, jei toks storas tai ne menkai dezute sumazeja tada unsure.gif
am, reikia plono ieskot tada.. kazi, kokioj dailininku parduotuvej gal janonio g? kur rast to filco? g.gif
Atsakyti
Na mergaites sisukite man savo sarasiukus su serveteliu numeriais ir kiek vnt noresite. Cia adresuojama toms kurios su manimi zada uzsisakineti is to lenkisko puslapiuko. Dar konkreciai nezinau kiek kainuos, bet kazkas apie 8- 10 eur. Tai jai daugiau musu uzsisakinetu, visai cia kaip LT gautusi. As tai nerealu sarasa susidariau. Paskaicius supratau, kad viena servk kainuoja 0.5 pln. O atsiskaitymas turi vykti per bankus, tai as drauges gyvenancios lenkijoje paprasiau kad sumoketu, kad dar nedasidetu tarptautinio pavedimo mokestis ir viskas....
Sarasiukus man geriuasiais kad surasytumete stulpeliu ir salia vienetai kiek kiekvienos noresite...
Rasykite man i az arba i rackauskiene@gmail.com
Atsakyti
labos 4u.gif tuoj pasirodysiu su savo paskutiniais darbukais blush2.gif o siaip vakar radau vln serveteliu roju blush2.gif nzn, gal jau buvo cia mineta, im deco tokia parde yra, "vaiku pasaulyje" buvusiame. ten visokiu graziu servetku, po 9 lt...brangoka, bet kartais gal verta. ir dar nosinaiciu vienkartiniu, irgi su lb graziais motyvais, turbut jos veikia panasiai kaip ir servetkos g.gif tia nosines tik po 3,5 lt ax.gif kas nores, galit informacija pasinaudoti smile.gif
na va, rodausi pries (jau norejau ismesti, radusi situos baisuoklius, bet paskui apsigalvojau blush2.gif suvalkiete doh.gif :
user posted image
ir po:
user posted image
Papildyta:
user posted image
o cia dovanos kaledoms, kazkam atiteks blush2.gif man labai patiko procesas ax.gif ir darbo nedaug, ir fantazija veikia thumbup.gif ir rezultatai visai neblogi. visu nededu, nes butu per daug smile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
ogo kokia saunuole
nu man tai laabai grazu
puikiai pasidarbavai bigsmile.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 25, 09:30)
Dome gal gali nuoroda imet pakaltotinai, nebeatrenku kuriam ten psl buvai idejus

http://www.serwetki.xip.pl/
as jau beveik viska perzvelgiau ir tikrai fainos serveteles ..nu bent man jau blush2.gif
ir dar perziurejau ka LT siulo
tai ia daug tolkiu kur musu e-parduotuvese nera net

as rezervuojuosi i uzsisakytoju eilute blush2.gif renkuosi dar ir renkuosi...
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 24, 19:55)
Matosi, todel, kad servetele ir klijuojama, jog matytusi  lotuliukas.gif  O jei rimtai, tai gal priklijavai servetele nenulupus jos baltu sluoksniu?  g.gif

Dėkoju už atsakymą user posted image tikrai buvau nenuėmusi tos sluoksnio doh.gif dabar žinosiu,kaip daryt mirksiukas.gif
Geros dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 25 spalio 2007 - 09:39
Negali būt, kad 8 eurai atsiuntimas kainuos. Lenkijos ribose kainuoja apie 20 litų, jei daug siunties. O per mus visas tikrai nemažai gautųs.
Prie siuntimosi prisijungčiau ir aš. Nors paveiksliukus galima ir atsispausdint, bet man labai patinka dirbt su servetėlėm smile.gif
Ir mielai užsisakyčiau dėžučių komplektus, parduodamus tam puslapyje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 25 spalio 2007 - 10:31
as vakar vakare parasiau i ta puslapi pasitikslinti del uzsakymo, kaip ten kas, bet kol kasnesulaukiau atsakymo....tikiuosi per sias dienas sulaukti...ir tada jau siusim savo uzsakymus...oi as jau kaip laukiu, net 140 serv issirinkau... lotuliukas.gif ir dar dar noreciau, noreciau....nu ir besote as... lotuliukas.gif
siuskite man jau surasytus savo sarasiukus i meila rackauskiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 10 25, 12:28)
as vakar vakare parasiau i ta puslapi pasitikslinti del uzsakymo, kaip ten kas, bet kol kasnesulaukiau atsakymo....tikiuosi per sias dienas sulaukti...ir tada jau siusim savo uzsakymus...oi as jau kaip laukiu, net 140 serv issirinkau... lotuliukas.gif  ir dar  dar noreciau, noreciau....nu ir besote as... lotuliukas.gif
siuskite man jau surasytus savo sarasiukus i meila rackauskiene@gmail.com

As kiek ka siuntusi is lenkisku internetiniu parduotuviu, tai zinau, kad jie nevisi priskaiciuoja siuntimo mokesti i kitas salis. siuntimas i kitas salis prasideda nuo 20lt tai api 20zlotu. Ir jiems reikia is anksto emeilu pranesti, kad prie uzsakymo sumos priskaiciuotu ir siuntima i kita sali.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 25, 12:54)
As kiek ka siuntusi is lenkisku internetiniu parduotuviu, tai zinau, kad jie nevisi priskaiciuoja siuntimo mokesti i kitas salis. siuntimas i kitas salis prasideda nuo 20lt tai api 20zlotu. Ir jiems reikia is anksto emeilu pranesti, kad prie uzsakymo sumos priskaiciuotu ir siuntima i kita sali.

as jau informavaukad is lietuvos ir klausiau kiek kainuos siuntimas, apytiksliai norodydama ir serv skaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 10 25, 12:30)
as jau informavaukad is lietuvos ir klausiau kiek kainuos siuntimas, apytiksliai norodydama ir serv skaiciu.

bigsmile.gif
ten surasyta maciau kainos kiek kainuotu siunciantis tam tikra kieki servetku
ax.gif
Atsakyti
Ten kainos surašytos siunčiantis Lenkijos ribose. Dauguma internetinių parduotuvių Lenkijoj į Lietuvą siuntinių siųst nesutinka.
Domė o kokį maždaug servetėlių skaičių nurodei?
Aš virš šimto norėčiau kažkur. Ir jei taip kiekviena... Siųstų mums tokį kiekį?
Atsakyti