Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(sizike @ 2007 10 24, 11:15)
Klaipėdoj tai yra Artmanijoj, Didžiojoj Vandens g. tik ten man regis tas storas 4 mm.

o tas storas vistiek tinkamas dezutei kloti? ar kokie jo minusai?
ax.gif sorriuks, as pirma karta juo klosiu dezute, tai man tos subtilybes visos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 10 24, 11:17)
o tas storas vistiek tinkamas dezutei kloti? ar kokie jo minusai?
ax.gif sorriuks, as pirma karta juo klosiu dezute, tai man tos subtilybes visos..  doh.gif

na minusas tik toks, kad storas mažai dėželei bus per storas g.gif - iš kiekvieno krašto po 4 mm žiū ir visas 1,6 cm nusiims nuo šonų doh.gif be to jis ne toks lankstus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 24 spalio 2007 - 10:19
as esu pirkusi aksominio vienoje zaislu parduotuve,Vilniuje, ten salia to sirdies centro, Rygos stotele
tai toks aksominis popierius, bet ne visai toks kaip seniau budavo, bet jis gerai lakstosi ir svelnus bei gerai klijuojasi su lipalu.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 24, 11:48)
as esu pirkusi aksominio vienoje zaislu parduotuve,Vilniuje, ten salia to sirdies centro, Rygos stotele
tai toks aksominis popierius, bet ne visai toks kaip seniau budavo, bet jis gerai lakstosi ir svelnus bei gerai klijuojasi su lipalu.

dėkoju, reiks gal nuvažiuoti pasidairyti, tai gal ten kitoj gatves pusėj, kur baldai buvo?
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 24, 11:25)
dėkoju, reiks gal nuvažiuoti pasidairyti, tai gal ten kitoj gatves pusėj, kur baldai buvo?

nezinau, nes as to rajono nelabai zinau blush2.gif
tiesiog is seskine vaziavau su 45 ar 48 ir islipau rygos stoteleje, tada perejau gatve ir ten salia sirdies centro yra visokiu parduotuveliu,tai viena is ju nedidele zaislu parduotuvele
minusas tas tu rinkiniu, kad visu spalvu po viena verysad.gif, tai didesniai, kaip minejau, dezutei -gali ir neuztekti to vieno A 4 formato lapo, o pvz. kokia zydra -tai nelabai zinau kur ir panaudosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 24, 12:32)
nezinau, nes as to rajono nelabai zinau  blush2.gif
tiesiog is seskine vaziavau su 45 ar 48 ir islipau rygos stoteleje, tada perejau gatve ir ten salia sirdies centro yra visokiu parduotuveliu,tai viena is ju nedidele zaislu parduotuvele
minusas tas tu rinkiniu, kad visu spalvu po viena  verysad.gif, tai didesniai, kaip minejau, dezutei -gali ir neuztekti to vieno A 4 formato lapo, o pvz. kokia zydra -tai nelabai zinau kur ir panaudosiu  g.gif

na mazdaug zinau kur biggrin.gif kartais tenka pro ten vaziuot thumbup.gif
niu jo g.gif , man reiketu vienos spalvos daugiau, nes turiu toki senovini ciumodana, kuris laukia mano ranku prisilietimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos profesionalės šio darbelio,
Norėjau Jūsų paklausti,nes labai noriu taip pat gražiai pasidaryt ką nors,ir ką gi bandžiau vazoną su servietėlė pasigražint,tačiau viską padariusi nesupratau,kodėl servietėlė jaučiasi perbraukus pirštu,na ir matosi,ne tik jaučiasi,ką blogai dariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 24, 11:48)

user posted image
user posted image

QUOTE(diora @ 2007 10 24, 12:25)

ooo, čia visai šalia manęs thumbup.gif
Taip, diora, kitoj gatvės pusėj kur SBA baldai buvo. Dabar prekybos centras LAISVĖ mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
as ir pradesiu rimtai dirbti su dekupazu

serveeteles po truputi kaupiu
dezuiu jau prisipirkau ( net 5 doh.gif )

dabar dar visokiu krakliu ir mediumju ir laku tik beliko uzsisakyti
ir kaledom turesiu ka po egle padeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 24, 13:03)
bigsmile.gif
as ir pradesiu rimtai dirbti su dekupazu

serveeteles po truputi kaupiu
dezuiu jau prisipirkau ( net 5  doh.gif )

dabar dar visokiu krakliu ir mediumju ir laku tik beliko uzsisakyti
ir kaledom turesiu ka po egle padeti bigsmile.gif

O kur pirkai dėžutes rolleyes.gif Medines? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 24, 13:10)
O kur pirkai dėžutes  rolleyes.gif Medines?  rolleyes.gif

pora faneriniu ir kitas medines bigsmile.gif
pirkau is vienos super mamos kuri cia berods lankosi
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 23, 18:59)
As siulau deti ir cia ir cia,na kad nereiktu ieskoti kasdien kur kas ka naujo ikele. smile.gif
kaip manot jus?

QUOTE(justess22 @ 2007 10 23, 19:26)
aš irgi manau, kad pirmiausiai i SM reikia foto idėti, kad visos pasigrožėtų...

thumbup.gif
QUOTE(Agniska @ 2007 10 24, 10:38)
Sveikos profesionalės šio darbelio,
kodėl servietėlė jaučiasi perbraukus pirštu,na ir matosi,ne tik jaučiasi,ką blogai dariau? g.gif

Matosi, todel, kad servetele ir klijuojama, jog matytusi lotuliukas.gif O jei rimtai, tai gal priklijavai servetele nenulupus jos baltu sluoksniu? g.gif
Atsakyti