Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(diora @ 2007 10 23, 15:37)
yra dekupažinis popierius "Senasnaujas" su angeliukais  mirksiukas.gif 

Ačiuks už rūpestėlį, bet ieškau šitų verysad.gif user posted image
Atsakyti
labukas merginos stai kaip ir sakiau padariau duris, tik man atrodo kaid jos ne taip pavyko kaip stalas ax.gif

foto

Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 23, 10:28)
O dėžučių vidų esu klijavusi su filcu:
jis pardavinėjamas A4 formato lapais dažniausiai, būna įvairių spalvų 4u.gif

manau ir as turiu toki, bet as pirkau rinkini, kur visu splavu po viena, tai didesniai dezutei isklijuoti ir neuztenka doh.gif
o tu gal po viena lapa kur esi maciusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 10 23, 15:21)
patarkit, aš kai sendinau savo dėžutę ( tą oranžinę, kurią vakar čia ikėliau), tai į tuos įtrūkimus bandžiau įtrinti akrilinius dažus,  o paskui likusius dažus nuplauti su šlapiu skudurėliu, bet tuomet išsiplauna ir tas ką įtriniau, ar aš ką nors ne taip darau?

reikia vos vos dregnu, p ne slapiu, nes per daug issiplauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 23, 21:07)
manau ir as turiu toki, bet as pirkau rinkini, kur visu splavu po viena, tai didesniai dezutei isklijuoti ir neuztenka  doh.gif
o tu gal po viena lapa kur esi maciusi  g.gif

as tam hobbycentre tai po vieną lapą perku kokios reik spalvos 4u.gif
Atsakyti

melonija, jau tos aguonos wub.gif man šitos servetkos labai sunkiai klijuojasi, vis plyšta verysad.gif o kaip tau buvo ? ax.gif
[/quote]

Man irgi sitos aguonos patinka,bet kai klijuoju labiau raukslejasi nei plysta. unsure.gif

Vyras is paryziaus parveze keletos rusiu serveteliu,nu bet tokios prastos.plysta vos prisilietus doh.gif tai aguonos palyginus su sitom thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 23, 13:45)
vazoncikai, idomu kada man bus gana jais uzsiimt, mamos visi vazonai nudekupazinti dabar ir savo pradejau  biggrin.gif
ir mikelanzelo angeliukai nusedo ant grant butelio dezutes, pasirodo ismest nieko negali  biggrin.gif

thumbup.gif
[quote=isdykelee_,2007 10 23, 15:44]
labukas merginos stai kaip ir sakiau padariau duris, tik man atrodo kaid jos ne taip pavyko kaip stalas ax.gif
Man tai labai graziai ir idomiai durys atrodo wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 23, 21:59)
As siulau deti ir cia ir cia,na kad nereiktu ieskoti kasdien kur kas ka naujo ikele. smile.gif
kaip manot jus?

aš irgi manau, kad pirmiausiai i SM reikia foto idėti, kad visos pasigrožėtų...o į albumą įkelti tam, kad nereiktų paskiau ieškoti per visas temas ir kad foto nedingtų (nes pirmose temose jau beveik nelikę foto, nes jūs tvarkėt savo albumus ir nuotraukas arba ištrynėt, arba perkėlėt į kitą vietą).
Atsakyti
O as is tikruju gal apie 10 dezuciu esu padarius, bet vis neerandu laiko nufotografuoti. Bet kaip nesinori, o graziai reikia dienos sviesos. Tai ir kaupiu menka kolekcijite pradedanciosios darbeliu. smile.gif

Gal kuri nors norite per puse pirkti dezutes is Sios parduotuves. Arteja kaledos, reikes kur dovanas pokuoti, o pvz, man vien apvaliu dezeliu nereikia, tai su kuria nors is kaunieciu butu galima susiskoperuoti ir pirkti komplekta apvaliu ir kvadratiniu, ir kas antra dezelia pasidalinti. Gal atsiras norinciu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domė: 23 spalio 2007 - 21:19
o gal kuri zino, kur Klaipedoje butu galima nusipirkti filco ? Kaune retokai daba lankaus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 10 24, 10:55)
o gal kuri zino, kur Klaipedoje butu galima nusipirkti filco ? Kaune retokai daba lankaus  ax.gif  biggrin.gif

aga ir dar Vilniuj maciusios prisijunkit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 10 24, 10:55)
o gal kuri zino, kur Klaipedoje butu galima nusipirkti filco ? Kaune retokai daba lankaus  ax.gif  biggrin.gif

Klaipėdoj tai yra Artmanijoj, Didžiojoj Vandens g. tik ten man regis tas storas 4 mm.
Atsakyti