va čia jau problema... nes kiek aš klausinėjausi Kaune, tai nei viena reklamos agentūra ar spaustuvė neapsiėmė spausdinti pvz. ant plono ryžinio popieriaus
va čia jau problema... nes kiek aš klausinėjausi Kaune, tai nei viena reklamos agentūra ar spaustuvė neapsiėmė spausdinti pvz. ant plono ryžinio popieriaus
betgi senasnaujas.lt parduotuvėj yra visokiausių servetėlių ir ryžinio popieriaus...o jie tikrai Vilniuj. Kiek žinau, užsakyt reik internetu, bet galima susitarti, kad užsakymą pasiimsi iš jų, o ne paštu.
betgi senasnaujas.lt parduotuvėj yra visokiausių servetėlių ir ryžinio popieriaus...o jie tikrai Vilniuj. Kiek žinau, užsakyt reik internetu, bet galima susitarti, kad užsakymą pasiimsi iš jų, o ne paštu.
Taip, jau išmėginau, viskas pas juos puikiai, pirkau mediumus, mozaikytę ... Bet va angeliukų jie neturi, gal laukt KALĖDŲ? Juk KALĖDOS stebuklų metas...
Taip, jau išmėginau, viskas pas juos puikiai, pirkau mediumus, mozaikytę ... Bet va angeliukų jie neturi, gal laukt KALĖDŲ? Juk KALĖDOS stebuklų metas...
Kaip tik panaudojau savo angeliukus nieko ypatingo bet vistiek idedu vazoncikai, idomu kada man bus gana jais uzsiimt, mamos visi vazonai nudekupazinti dabar ir savo pradejau
ir mikelanzelo angeliukai nusedo ant grant butelio dezutes, pasirodo ismest nieko negali ten galvoju sudet dziovintu kvietku kompozicija kokia
patarkit, aš kai sendinau savo dėžutę ( tą oranžinę, kurią vakar čia ikėliau), tai į tuos įtrūkimus bandžiau įtrinti akrilinius dažus, o paskui likusius dažus nuplauti su šlapiu skudurėliu, bet tuomet išsiplauna ir tas ką įtriniau, ar aš ką nors ne taip darau?