Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(justess22 @ 2007 10 23, 14:23)
[url=http://www.stamperia.com/eng/prodottiGruppi.php?idGroup=5]

Dėkui, radau popieriaus su angelais, tik va kaip dabar iki to Kauno nusigaut verysad.gif
Atsakyti
Šiaip turiu visokių servetėlių, bet su angelais-ne. O gal atsispausdint būtų paprasčiau ir greičiau nei iki Kauno nusigaut.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 10 23, 14:43)
Šiaip turiu visokių servetėlių, bet su angelais-ne. O gal atsispausdint būtų paprasčiau ir greičiau nei iki Kauno nusigaut.. unsure.gif

Tame ir visa bėda, kad neturiu kuo spausdint.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 23, 15:45)
Tame ir visa bėda, kad neturiu kuo spausdint.

va čia jau problema... nes kiek aš klausinėjausi Kaune, tai nei viena reklamos agentūra ar spaustuvė neapsiėmė spausdinti pvz. ant plono ryžinio popieriaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 23, 14:48)
va čia jau problema... nes kiek aš klausinėjausi Kaune, tai nei viena reklamos agentūra ar spaustuvė neapsiėmė spausdinti pvz. ant plono ryžinio popieriaus doh.gif

Vilniuje ta pati problema verysad.gif
Atsakyti
betgi senasnaujas.lt parduotuvėj yra visokiausių servetėlių ir ryžinio popieriaus...o jie tikrai Vilniuj. Kiek žinau, užsakyt reik internetu, bet galima susitarti, kad užsakymą pasiimsi iš jų, o ne paštu.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 23, 14:50)
betgi senasnaujas.lt parduotuvėj yra visokiausių servetėlių ir ryžinio popieriaus...o jie tikrai Vilniuj. Kiek žinau, užsakyt reik internetu, bet galima susitarti, kad užsakymą pasiimsi iš jų, o ne paštu.

Taip, jau išmėginau, viskas pas juos puikiai, pirkau mediumus, mozaikytę ... Bet va angeliukų jie neturi, gal laukt KALĖDŲ? Juk KALĖDOS stebuklų metas...
Atsakyti
justess22 o nuo siol darbeliu foto desim tiesiai i albuma tavo sukurta? jei taip atsisuks man prisijungimo duomenis i az
Atsakyti
Pakeliautoja, ir čia dėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 23, 15:00)
Taip, jau išmėginau, viskas pas juos puikiai, pirkau mediumus, mozaikytę ... Bet va angeliukų jie neturi, gal laukt KALĖDŲ? Juk KALĖDOS stebuklų metas...

yra dekupažinis popierius "Senasnaujas" su angeliukais mirksiukas.gif

user posted image
čia nuoroda tiesiai nuoroda

Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 10 23, 14:50)

justess22
ir man atsiusk prisijungimo duomenis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 23 spalio 2007 - 14:39
Kaip tik panaudojau savo angeliukus smile.gif
nieko ypatingo bet vistiek idedu blush2.gif
vazoncikai, idomu kada man bus gana jais uzsiimt, mamos visi vazonai nudekupazinti dabar ir savo pradejau biggrin.gif
user posted image
ir mikelanzelo angeliukai nusedo ant grant butelio dezutes, pasirodo ismest nieko negali biggrin.gif ten galvoju sudet dziovintu kvietku kompozicija kokia rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
patarkit, aš kai sendinau savo dėžutę ( tą oranžinę, kurią vakar čia ikėliau), tai į tuos įtrūkimus bandžiau įtrinti akrilinius dažus, o paskui likusius dažus nuplauti su šlapiu skudurėliu, bet tuomet išsiplauna ir tas ką įtriniau, ar aš ką nors ne taip darau?
Atsakyti