Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

justess...tu gal naktimis nemiegi...nieko sau kokį darbą padarei ir visom mum palengvinai medžiagų, paveikslėlių ir t.t. paiešką thumbup.gif
o kur tas albumas mūsų g.gif kažką praleidau...ar čia per až prašyt reikia...skaitau bile kaip šiom dienom, visai laiko nulis ax.gif

melonija, jau tos aguonos wub.gif man šitos servetkos labai sunkiai klijuojasi, vis plyšta verysad.gif o kaip tau buvo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 10 22, 13:53)
Sveikos 4u.gif  Radau jusu tema ir emiau kazka daryti pagal video pamokas smile.gif  bet gavosi toli grazu ne kaip video pmokose lotuliukas.gif 

Viskas butu geriau, jei kita karta nudazytum fona ir klijuotum tik iskirptus is serveteles motyvus wink.gif Nors dabar isryskejo gabumas uzklijuoti visa servetele lotuliukas.gif
QUOTE(karolyt* @ 2007 10 22, 17:40)
PAGELBEKIT!
siandien bandziau atsispausdinti paveiksliuka ant kepimo popieriaus... doh.gif
na kaip ir kazkur skaiciau uzklijavau popieriu(sonus)ant paprasto balto pop.
bet paveiksliukas gavosi neryskus ir netiktu jis dekupazuoti. unsure.gif
kaip ten reik atspausdint.jei nesunku atsakykit ACIU! 4u.gif

Gal tu ant tos slidziosios puses spausdinai? Geriau turetu gautis ant kitos, na, bent jau mano sumustiniu popieriaus viena puse slidi, o kita paprasta, tai as ant tos paprastos spausdinu.
QUOTE(olajju @ 2007 10 22, 18:30)
sveikos, čia mano darbelis  4u.gif

Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noriu paklaust, o kaip jus dezutes vidu dekoruojat? tiksliau kaip medziagele klojat? klijuojat su klijais? ir kur tos medziageles gauti? audiniu parduotuvej neteko nieko tinkamo matyti.. o gal as nezinau ko ieskoti g.gif ax.gif
Atsakyti
Na moteriškės, jau greitai už Justess gerus darbus vien tik šypsenėlėmis nebeatsipirksime doh.gif doh.gif , reiks jai kokį tortą (nevirtualų aišku) ir prie torto ką nors organizuoti g.gif g.gif blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Bransha aš tai tokiu veliūru baldiniu kloju. Vienu metu kažkurioje parduotuvėje buvau atraižų prisipirkusi, norėjau dekoratyvines pagalves daryti. Su pagalvėm nieko neišėjo, užtai dėžučių vidų sėkmingai klijuoju. Kolkas turiu, bet kai atsargos baigsis tai nežinau ką daryti reikės g.gif . Šiaip tai galima apeiti visas vietas, kur prekiaujama atraižomis, gal bus kas tinkamo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 23 spalio 2007 - 09:52
QUOTE(cikcak @ 2007 10 23, 11:47)
Na moteriškės, jau greitai už Justess  gerus darbus vien tik šypsenėlėmis nebeatsipirksime  doh.gif  doh.gif , reiks jai kokį tortą (nevirtualų aišku) ir prie torto ką nors organizuoti  g.gif  g.gif  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(pavonija @ 2007 10 23, 11:52)
Ir užplūs Justę būrys dėkingų dekupažininkių  apsiginklavusių tortu ir netik lotuliukas.gif

hmmm...a tai kur tas būrys dekupažininkių su tortų g.gif lotuliukas.gif laukiu laukiu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
O dėžučių vidų esu klijavusi su filcu:
user posted image
jis pardavinėjamas A4 formato lapais dažniausiai, būna įvairių spalvų 4u.gif
Atsakyti
O to filco A4 lapais kur ieškoti popieriaus parduotuvėse ?( niekada nemačiau, gal dėl to kad nesidomėjau rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 10 23, 13:03)
O to filco A4 lapais kur ieškoti  popieriaus parduotuvėse ?( niekada nemačiau, gal dėl to kad nesidomėjau rolleyes.gif )

Aš tai perku Aleksote, iš hobbycentro. Čia jų puslapiukas su kontaktais. Bet gal kur ir kitur yra...
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 10 23, 12:03)
O to filco A4 lapais kur ieškoti  popieriaus parduotuvėse ?( niekada nemačiau, gal dėl to kad nesidomėjau rolleyes.gif )

va cia maciau
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 23, 11:39)
na as dar ir noriu Juste pagirti 4u.gif

dabar jau rimta ipradesiu dekupazo pradziamoksli krimsti
visa teorija kaip ant delno padeta tik imk ir pirk ir dirb ir puosk savo namelius

saunuoolyte tu wub.gif

aha, apetitas auga bevalgant. Gavau viską išsamiai ir aiškiai, bet gi to negana blush2.gif
Niekur nerandu tinkamų servetėlių verysad.gif Suprantu,kad servetėlių parduotuvės nėra lotuliukas.gif (na išskyrus intenetines), visos gražiausios randamos atsitiktinai.Žinau ,kad turit temelę,kur keičiatės servetėlėm, bet ten ką gauni tą gauni, ar aš neteisingai supratau?
Tai va kreipiuosi į justess ir kitas SM, gal galima būtų pasidalinti informacija tarpusavye- kur pirkom, gal parduodam, keičiam. PVZ.; man labai reikia rafaelio agelų...gal kuri turi...tai parduotų, keistų, gal matė kur pirkt?
Na gal čia ir nesamonę sugalvojau, bet pamąstymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 23 spalio 2007 - 12:28
frederica, rafaelio angelų ryžinis popierius yra "puseplius" Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 23, 13:37)
frederica, rafaelio angelų ryžinis popierius yra "puseplius" Kaune  ax.gif

Dėkui, o kodėl internetinėje jų krautuvėlėje tik atvirukai?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 23, 15:09)
Dėkui, o kodėl internetinėje jų krautuvėlėje tik atvirukai?

jie pagrinde prekiauja atvirukais, o dekupažas yra tik maža sritis, kurią bando plėsti. Todėl internetiniame puslapyje kažin ar kada bus dekupažo prekės. Dekupažo popieriaus, ryžinio popieriaus ir įvairių mediumų gali pamatyti Stamperia firmos puslapyje. Aš su jais bendrauju e-mailu - nusiunčiu mane dominancio produkto foto jiems, o jie parašo, ar turi, ar ne. Kai viską susižinau, tai nueinu ir nusiperku. Jie internetu dekupažo prekėmis neprekiauja.

Servetėles perku Kaune bazėse, Imdeco, Alandeko, Maximoj ir kitose parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 23 spalio 2007 - 13:25