justess...tu gal naktimis nemiegi...nieko sau kokį darbą padarei ir visom mum palengvinai medžiagų, paveikslėlių ir t.t. paiešką
o kur tas albumas mūsų kažką praleidau...ar čia per až prašyt reikia...skaitau bile kaip šiom dienom, visai laiko nulis
melonija, jau tos aguonos man šitos servetkos labai sunkiai klijuojasi, vis plyšta o kaip tau buvo ?
QUOTE(kooala @ 2007 10 22, 13:53)
Sveikos Radau jusu tema ir emiau kazka daryti pagal video pamokas bet gavosi toli grazu ne kaip video pmokose
Viskas butu geriau, jei kita karta nudazytum fona ir klijuotum tik iskirptus is serveteles motyvus Nors dabar isryskejo gabumas uzklijuoti visa servetele
QUOTE(karolyt* @ 2007 10 22, 17:40)
PAGELBEKIT!
siandien bandziau atsispausdinti paveiksliuka ant kepimo popieriaus...
na kaip ir kazkur skaiciau uzklijavau popieriu(sonus)ant paprasto balto pop.
bet paveiksliukas gavosi neryskus ir netiktu jis dekupazuoti.
kaip ten reik atspausdint.jei nesunku atsakykit ACIU!
siandien bandziau atsispausdinti paveiksliuka ant kepimo popieriaus...
na kaip ir kazkur skaiciau uzklijavau popieriu(sonus)ant paprasto balto pop.
bet paveiksliukas gavosi neryskus ir netiktu jis dekupazuoti.
kaip ten reik atspausdint.jei nesunku atsakykit ACIU!
Gal tu ant tos slidziosios puses spausdinai? Geriau turetu gautis ant kitos, na, bent jau mano sumustiniu popieriaus viena puse slidi, o kita paprasta, tai as ant tos paprastos spausdinu.
QUOTE(olajju @ 2007 10 22, 18:30)
sveikos, čia mano darbelis
Grazu
Sveikutes noriu paklaust, o kaip jus dezutes vidu dekoruojat? tiksliau kaip medziagele klojat? klijuojat su klijais? ir kur tos medziageles gauti? audiniu parduotuvej neteko nieko tinkamo matyti.. o gal as nezinau ko ieskoti
Na moteriškės, jau greitai už Justess gerus darbus vien tik šypsenėlėmis nebeatsipirksime , reiks jai kokį tortą (nevirtualų aišku) ir prie torto ką nors organizuoti
Bransha aš tai tokiu veliūru baldiniu kloju. Vienu metu kažkurioje parduotuvėje buvau atraižų prisipirkusi, norėjau dekoratyvines pagalves daryti. Su pagalvėm nieko neišėjo, užtai dėžučių vidų sėkmingai klijuoju. Kolkas turiu, bet kai atsargos baigsis tai nežinau ką daryti reikės . Šiaip tai galima apeiti visas vietas, kur prekiaujama atraižomis, gal bus kas tinkamo
Bransha aš tai tokiu veliūru baldiniu kloju. Vienu metu kažkurioje parduotuvėje buvau atraižų prisipirkusi, norėjau dekoratyvines pagalves daryti. Su pagalvėm nieko neišėjo, užtai dėžučių vidų sėkmingai klijuoju. Kolkas turiu, bet kai atsargos baigsis tai nežinau ką daryti reikės . Šiaip tai galima apeiti visas vietas, kur prekiaujama atraižomis, gal bus kas tinkamo
QUOTE(cikcak @ 2007 10 23, 11:47)
Na moteriškės, jau greitai už Justess gerus darbus vien tik šypsenėlėmis nebeatsipirksime , reiks jai kokį tortą (nevirtualų aišku) ir prie torto ką nors organizuoti
QUOTE(pavonija @ 2007 10 23, 11:52)
Ir užplūs Justę būrys dėkingų dekupažininkių apsiginklavusių tortu ir netik
hmmm...a tai kur tas būrys dekupažininkių su tortų laukiu laukiu
Papildyta:
O dėžučių vidų esu klijavusi su filcu:
jis pardavinėjamas A4 formato lapais dažniausiai, būna įvairių spalvų
O to filco A4 lapais kur ieškoti popieriaus parduotuvėse ?( niekada nemačiau, gal dėl to kad nesidomėjau )
QUOTE(pavonija @ 2007 10 23, 13:03)
O to filco A4 lapais kur ieškoti popieriaus parduotuvėse ?( niekada nemačiau, gal dėl to kad nesidomėjau )
Aš tai perku Aleksote, iš hobbycentro. Čia jų puslapiukas su kontaktais. Bet gal kur ir kitur yra...
QUOTE(pavonija @ 2007 10 23, 12:03)
va cia maciau
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 23, 11:39)
na as dar ir noriu Juste pagirti
dabar jau rimta ipradesiu dekupazo pradziamoksli krimsti
visa teorija kaip ant delno padeta tik imk ir pirk ir dirb ir puosk savo namelius
saunuoolyte tu
dabar jau rimta ipradesiu dekupazo pradziamoksli krimsti
visa teorija kaip ant delno padeta tik imk ir pirk ir dirb ir puosk savo namelius
saunuoolyte tu
aha, apetitas auga bevalgant. Gavau viską išsamiai ir aiškiai, bet gi to negana
Niekur nerandu tinkamų servetėlių Suprantu,kad servetėlių parduotuvės nėra (na išskyrus intenetines), visos gražiausios randamos atsitiktinai.Žinau ,kad turit temelę,kur keičiatės servetėlėm, bet ten ką gauni tą gauni, ar aš neteisingai supratau?
Tai va kreipiuosi į justess ir kitas SM, gal galima būtų pasidalinti informacija tarpusavye- kur pirkom, gal parduodam, keičiam. PVZ.; man labai reikia rafaelio agelų...gal kuri turi...tai parduotų, keistų, gal matė kur pirkt?
Na gal čia ir nesamonę sugalvojau, bet pamąstymui.
frederica, rafaelio angelų ryžinis popierius yra "puseplius" Kaune
QUOTE(mijaka @ 2007 10 23, 13:37)
frederica, rafaelio angelų ryžinis popierius yra "puseplius" Kaune
Dėkui, o kodėl internetinėje jų krautuvėlėje tik atvirukai?
QUOTE(frederica @ 2007 10 23, 15:09)
Dėkui, o kodėl internetinėje jų krautuvėlėje tik atvirukai?
jie pagrinde prekiauja atvirukais, o dekupažas yra tik maža sritis, kurią bando plėsti. Todėl internetiniame puslapyje kažin ar kada bus dekupažo prekės. Dekupažo popieriaus, ryžinio popieriaus ir įvairių mediumų gali pamatyti Stamperia firmos puslapyje. Aš su jais bendrauju e-mailu - nusiunčiu mane dominancio produkto foto jiems, o jie parašo, ar turi, ar ne. Kai viską susižinau, tai nueinu ir nusiperku. Jie internetu dekupažo prekėmis neprekiauja.
Servetėles perku Kaune bazėse, Imdeco, Alandeko, Maximoj ir kitose parduotuvėse.