Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(mijaka @ 2007 10 21, 19:21)
Kunigunda, geras daikčiukas  rolleyes.gif  o aš vakar jyske nupirkau molinę baisią "a la" sudaužytą žvakidę. Jei ją padekoruot, manau atrodys puikiai  ax.gif

As i ta moline, alia baisia, zvakide jau seniai seile varvinu. Itariu turetu tikrai labai super gautis!
Atsakyti
vienas is filmuku pradziamoksliu apie dekupaza
cia
kitas
cia
trecias
cia
turesiu laiko sukelsiu ir kitus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 21 spalio 2007 - 22:07
rapida naudotis paprasta, jei kam kilo klausimu smile.gif
paspaudi apacioje free knopke, tada palauki kol atsiranda skaiciukai ar raideles ir irasai ja i tuscia langeli tada download smile.gif ir viskas filmas eina pas jus smile.gif

ketvirtas filmukas
cia

na siandienai uzteks ax.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už padėkas 4u.gif Aš šiaip gyvenime labai mėgstu susistemintą info, tai stengiuosi ir pati kartais prisidėti ir kitiems palengvinti gyvenimą mirksiukas.gif

Ir AČIŪ lukastai už atsiųstas dekupažo lakų foto bei išsamią info kur viskas pirkta, kiek kainavo ir t.t. Jau viskas sukelta į albumėlį 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nors yra bandziusi toki dalyka kaip 3D dekupaza?
manau kad graziu dalyku galima pasidaryti

na pvz
user posted image
user posted image
turiu visa knyga apie tai ,jei kam idomu imesiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 22 spalio 2007 - 12:14
QUOTE(ItaBita @ 2007 10 22, 12:13)
turiu visa knyga apie tai ,jei kam idomu imesiu?

man idomu ax.gif
Atsakyti
va cia smile.gif

cia 3D dekupazas smile.gif

prasau pabandyti ir pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 10 22, 14:23)
va cia smile.gif
prasau pabandyti ir pasirodyti smile.gif

AČIŪ 4u.gif aš tai niekad nebandžiau...bet man atrodo, kad reikia tam specialaus 3D dekupažo popieriaus...kitaip nebus to efekto. Gal kas gali pasidalinti patirtimi apie 3D dekupažą???
Atsakyti
as negaliu sad.gif
as tik aptikau toki daikta ineto platybese ir norejau pasidomauti kaip musiskem mergaitem , gal katra bandete?
atrodo kad galima labai graziu dalyku pasidaryti g.gif
Atsakyti
dar viena apie 3d dekupaza

3D decupazas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Radau jusu tema ir emiau kazka daryti pagal video pamokas smile.gif bet gavosi toli grazu ne kaip video pmokose lotuliukas.gif
paziurekit http://public.fotki....rguta/dekupaas/ lotuliukas.gif slaptazodis stingas mirksiukas.gif
Atsakyti
man toks klausimas iskilo g.gif
a tu iskirpinejai ornamenta is serveteliu ar paprasciausiai prilipdei servetele?
Atsakyti