Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 19, 20:53)
Justess22, jei tavo ryžinis storas, tai spausdink kaip paprastą popierių, tiesa, gal reikia pareguliuoti spausdinimo režimą, bet čia kiekvienam spausdintuvui individuliai. O jei plonas, tai reikia paklijuoti ant paprasto popieriaus, kaip ir kiekvieną ploną popierių (batukų ar sumuštinių). Blogai, kad savo nėra, nes vistiek reikia pažaisti, pareguliuoti, kaip geriau, o kai nuneši užsakovams, tai padarys bile... tik pinigus mokėk... Gal paieškok kokios draugės su spausdintuvu, gal bus paprasčiau, jai tik už medžiagas sumokėsi, vistiek bus pigiau.
Kiek žinau, ryžinis būna didelio formato, tai daryk va taip:
http://www.craftladi...os-vt222,75.htm

dėkui už paaiškinimą mirksiukas.gif popierių tai ploną nusipirkau (29g/m2). O gal gali pasakyt, ar tavo spausdintuvas lazerinis ar rašalinis?
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 19, 18:53)
ar sumuštinių).

sito popieriaus neklijau prie kito lapo ir normaliai - niekas neuzstrigo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 19, 19:00)
nugi turiu problemą verysad.gif tikiuosi, kad kas nors galės padėt... nusipirkau ryžinio balto popieriaus. Bet pati jokio spalvoto spausdintuvo neturiu. Galvojau, kad nunešiu į kokią reklamos agentūrą ar spaustuvę ir man atprintins reikiamus paveiksliukus... Bet šiandien visą Kauną išvažinėjau - niekas nenori apsiimti to padaryt ir net pabandyt nesutinka. Tai kur man spausdinti ant to ryžinio popieriaus??? g.gif gal kas kokių gerų minčių turit?

Nepamenu, kurios spausdinat ant ryžinio, bet gal galit pasakyt, su kokiu printeriu (lazeriniu ar rašaliniu) spausdinat ir kaip lapą dedat (ar klijuojat prie paprasto, ar tik tą vieną ploną lapą dedat į spausdintuvą)?

Dėkui iš anksto ir atsiprašau, jei kartojuosi su klausimais... 4u.gif

QUOTE(justess22 @ 2007 10 19, 20:15)
dėkui už paaiškinimą mirksiukas.gif popierių tai ploną nusipirkau (29g/m2). O gal gali pasakyt, ar tavo spausdintuvas lazerinis ar rašalinis?

Aš tą popierių priklijuoju prie paprasto (viršų ir apačią) ir spausdinu su rašaliniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš čia truputuką padirbėjau ir manau, kad šia info bus galima papildyti naujos temos pirmąjį puslapį:

Dekupažo darbų kolekcija

www.artmanija.com – čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, Klaipėda, Didžioji vandens g.13)
www.artdeco.lt – čia organizuojami kursai ir galima nusipirkt servetėlių internetu
www.senasnaujas.lt – prekės įvairiems rankdarbiams (internetu)
www.puseplus.lt – prekės dekupažui (prekiauja “Stamperia“ firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
www.hobbycentras.lt – prekės įvairiems rankdarbiams (Kaunas, Aleksotas, Veiverių 132)
craftladies forumas – išsamūs paaiškinimai apie dekupažą (suskirstyta temomis)

Perėjau per visas temas nuo pat pirmos, surinkau visas nuotraukas bei dar veikiančias nuorodas (tik pastarųjų dar nesusisteminau)... taip kad čia šventė naujai prisijungusioms mirksiukas.gif gal ne tiek daug klausimų kils (bent jau pradinėje stadijoje) lotuliukas.gif Gal man kas kokį medalį duotų už šį savaitės darbą? blush2.gif

Noriu visų paprašyti - jei turit kuo papildyti sąrašiuką, tai būtinai taip ir padarykit... gal dar žinot kokių internetinių ar paprastų parduotuvių Lietuvoje, kurios prekiauja dekupažui skirtom priemonėm? Ir dar vienas prašymėlis...darbelių albume yra sudėtos gal ne visos, bet dauguma nuotraukų. Gal galėtumėt bent prie kai kurių parašyti, kokia buvo darbo eiga, kokius crackle lakus ar kitus mediumus naudojote... įėjimo į albumą slaptažodžius atsiųsčiau per AŽ. Albume taip pat yra skyrelis "Priemonės dekupažui" - jei nesunku, tai galit sukelti ten foto su aprašymais, kaip naudoti tą ar kitą priemonę. Labai dėkui iš anksto...

Beje, jei kuri nenorėsit, kad Jūsų darbeliai būtų šiame albume, tai galėsit juos ištrinti (tikiuosi, tokių nebus daug blush2.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 20 spalio 2007 - 13:18
Paskutinis dekoruotas vazonas ax.gif user posted image
Atsakyti
Mielos ekspertes, ar galima "dekupazinti" metala? I ka reiktu atkreipti demesi?
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 10 20, 16:05)
justess22, nusipelnei didelio medalio , tiesiog ordino, gal reiks tau nudekupažinti, valio valio valio 4u.gif  thumbup.gif

mirksiukas.gif labai geras pasiūlymas...priimčiau dekupažintą medalį tikrai 4u.gif
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 20, 16:09)
sutinku biggrin.gif didelį darbą atlikai wink.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(IF... @ 2007 10 20, 16:23)
ŠAUNUOLE JUSTESS22!!! thumb_yello.gif  good.gif Štai Tau medalis -  supermama.gif !!!
Didelis AČIŪ!

visus kitus medalius irgi priimsiu 4u.gif dėkui... ir nepamirškit mano prašymo... ax.gif

QUOTE(b3b @ 2007 10 20, 18:37)
Mielos ekspertes, ar galima "dekupazinti" metala? I ka reiktu atkreipti demesi?

esu dekupažinus ir ant blizgaus, ir ant matinio paviršiaus metalo. Viskas taip pat kaip ir dekupažinant ant stiklo... esu bandzius metaline dezute daryt su stiklo mediumu - viskas puikiai gavosi, iskepus galima plauti thumbup.gif Jei daiktas neplaunamas, tai galima klijuot su lipalu ir lakuot su kokiu akriliniu laku.
Atsakyti
Pagaliau ir as turiu ka parodyti ax.gif :
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Dekupažo darbų kolekcija

www.artmanija.com – čia mes perkam priemones dekupažui (internetu, Klaipėda, Didžioji vandens g.13)
www.artdeco.lt – čia organizuojami kursai ir galima nusipirkt servetėlių internetu
www.senasnaujas.lt – prekės įvairiems rankdarbiams (internetu)
www.puseplus.lt – prekės dekupažui (prekiauja “Stamperia“ firmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
www.hobbycentras.lt – prekės įvairiems rankdarbiams (Kaunas, Aleksotas, Veiverių 132)
craftladies forumas – išsamūs paaiškinimai apie dekupažą (suskirstyta temomis)

Paveiksliukų lobynai:

user posted image Dailininkų paveikslai (A-Z)

user posted image Dailininkų paveikslai (A-Z)

user posted image įvairūs paveikslai (nedideli)

user posted image paveikslų galerija (pagal dailininkus, stilius, temas)

user posted image paveikslų galerija (pagal dailininkus, stilius, temas)

user posted image paveikslėlių galerija pagal temas

user posted image kelių dailininkų paveikslai

user posted image kelių dailininkų paveikslai (Klimt, Renoir...)

user posted image tapybos darbai (pagal temas)

user posted image Rafaelio angeliukai

Papildyta:
user posted image angeliukai

user posted image paveikslėlių galerija (pagal temas, stilius)

user posted image vaikučių serija (vintage)

user posted image senovinės aktorių nuotraukos

user posted image Retro nuotraukos

user posted image vintage stiliaus aktai

user posted image retro moterų portretai

user posted image senovinės muzikantų nuotraukos

user posted image daug įvairių nuotraukų, plakatų

user posted image vien tik moterys (retro ir šiuolaikinės foto, paveikslai)

Papildyta:
user posted image vintage atvirutės, paveiksliukai (nedideli)

user posted image įvairūs paveikslėliai

user posted image pieštos gėlės

user posted image nuotakų nuotraukos

user posted image Audrey Hepburn nuotraukos

user posted image kinietiški motyvai

user posted image drugeliai

user posted image tulpės

user posted image lelijos

user posted image kalijos

Papildyta:
user posted image Walt Disney herojai
Atsakyti
http://www.serwetki.xip.pl/
http://decu.pl/sklep/index.php
http://www.decoupage.art.pl/
http://drewnianadolina.pl/
http://naszehobby.pl/
http://www.decolada.pl/
http://www.sklep.carta.com.pl/
O as radau keleta lenkisku puslapiu. Gal kam pravers.
Atsakyti
visai pamirsus buvau blush2.gif
savaitgali nusipirkau stai toki daikciuka user posted image

jei man idomu -pirkau priesais Kalvariju turgu esancioje ala eurineje -kainavo 4,50
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 10 21, 19:16)
O as radau keleta lenkisku puslapiu. Gal kam pravers.

thumbup.gif

Kunigunda, geras daikčiukas rolleyes.gif o aš vakar jyske nupirkau molinę baisią "a la" sudaužytą žvakidę. Jei ją padekoruot, manau atrodys puikiai ax.gif
Atsakyti