Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Ogal galit patarti, kaip priklijuoti servetėlę prie paviršiaus, nes, kai aš klijuoju su vandens ir klijų mišiniu, man viskas iškart susigarankščiuoja, o jei ne iš karto taip atsitinka, tai kai išdžiūsta tada atsiranda mažų puslelių.
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 10 18, 19:56)
Ogal galit patarti, kaip priklijuoti servetėlę prie paviršiaus, nes, kai aš klijuoju su vandens ir klijų mišiniu, man viskas iškart susigarankščiuoja, o jei ne iš karto taip atsitinka, tai kai išdžiūsta tada atsiranda mažų puslelių.

sakyciau per daug uztepi to misinio g.gif
as klijuoju su sudrekintu medziagos gabaleliu po truputi prispausdama-nu, nezinau kaip paaiskinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 10 18, 20:56)

Aš klijuoju su teptuku. Pradedu nuo paveiksliuko vidurio ir lepu klijus link šonų rolleyes.gif Aišku nevisada ir taip pavyksta lotuliukas.gif Ai, dar jei paveiksliukas mažas (tarkim 8x8), tai tada klijus pirma užtepu ant klijuojamo paviršiaus, tada dedu gražiai paveiksliuką, su ranka nuo viurio prebraukiu ir velgi su teptuku pritvirtinu rolleyes.gif
Atsakyti
Justess22 tavo rėmeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif labai talentinga esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 10 18, 20:56)
Ogal galit patarti,

Tai visoms gi susigarankščiuoja doh.gif šito neišvengsi. Reikia paprasčiausiai įgusti tas raukšles suvaldyti. Aš tai irgi klijuoju beveik su vandeniu biggrin.gif teptuku kryžmai perbraukiu kad į visas puses sudrėktų, paskui jau drėkinu visur ir stumdau tas raukšleles. Naudoju ir teptuką ir pirštus, nudžiovinu su servetėle ar popieriniu rankšluosčiu rolleyes.gif . Darbas reikalauja kruopštumo, atsargumo, bet išdžiūvus raukšlių praktiškai nebelieka. Oro burbuliukai, tai man tik lėkštes darant būna problema, bet ir tai galima juos pirštu į išorę išstumdyti.
Atsakyti
QUOTE(erickaamerika @ 2007 10 19, 14:30)
Justess22 tavo rėmeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif labai talentinga esi  mirksiukas.gif

4u.gif dėkoju....ale net susinepatoginau blush2.gif manau, kad čia ir didesnių talentų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne visiems susiraukšlėja... dry.gif Tai praktikos reikalas...
Viena iš susiraukšklėjimo priežasčių gali būt, kad klijai per daug atskiesti vandeniu, tada servetėlė per daug sušlampa, labai raukšlėjas ir didesnė galimybė greičiau ją suplėšyt. Daugumai patinka klijuot su kiaušinio baltymu-pabandyk, sako taip mažiau raukšlėjas. Pati nesu klijavus su baltymu, su klijais išmokau dirbt. smile.gif
Atsakyti
o dar servetėlė servetėlei nelygi ax.gif yra tokių baisingų kurios nors tu kaip klijuok - o jos plyšta doh.gif jau negalbu apie raukšlėjimąsį....o yra tokių dėkingų, kurios vos ne kaip ryžinis popierius prisiklijuoja gražiausiai bigsmile.gif
Atsakyti
nugi turiu problemą verysad.gif tikiuosi, kad kas nors galės padėt... nusipirkau ryžinio balto popieriaus. Bet pati jokio spalvoto spausdintuvo neturiu. Galvojau, kad nunešiu į kokią reklamos agentūrą ar spaustuvę ir man atprintins reikiamus paveiksliukus... Bet šiandien visą Kauną išvažinėjau - niekas nenori apsiimti to padaryt ir net pabandyt nesutinka. Tai kur man spausdinti ant to ryžinio popieriaus??? g.gif gal kas kokių gerų minčių turit?

Nepamenu, kurios spausdinat ant ryžinio, bet gal galit pasakyt, su kokiu printeriu (lazeriniu ar rašaliniu) spausdinat ir kaip lapą dedat (ar klijuojat prie paprasto, ar tik tą vieną ploną lapą dedat į spausdintuvą)?

Dėkui iš anksto ir atsiprašau, jei kartojuosi su klausimais... 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus, ir dar norėjau paklausti, o servetėlę klijuojant reikia klijuoti tik vieną jos sluoksnį (atskirti nuo visų kitų sluoksnių) ar galima klijuoti kartu su visais sluoksniais?
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 10 19, 20:22)
Dėkui už patarimus, ir dar norėjau paklausti, o servetėlę klijuojant reikia klijuoti tik vieną jos sluoksnį (atskirti nuo visų kitų sluoksnių) ar galima klijuoti kartu su visais sluoksniais?

reikia klijuoti tik viršutinį sluoksnį mirksiukas.gif
Atsakyti
Justess22, jei tavo ryžinis storas, tai spausdink kaip paprastą popierių, tiesa, gal reikia pareguliuoti spausdinimo režimą, bet čia kiekvienam spausdintuvui individuliai. O jei plonas, tai reikia paklijuoti ant paprasto popieriaus, kaip ir kiekvieną ploną popierių (batukų ar sumuštinių). Blogai, kad savo nėra, nes vistiek reikia pažaisti, pareguliuoti, kaip geriau, o kai nuneši užsakovams, tai padarys bile... tik pinigus mokėk... Gal paieškok kokios draugės su spausdintuvu, gal bus paprasčiau, jai tik už medžiagas sumokėsi, vistiek bus pigiau.
Kiek žinau, ryžinis būna didelio formato, tai daryk va taip:
http://www.craftladi...os-vt222,75.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 19 spalio 2007 - 18:55