Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(pavonija @ 2007 10 17, 20:25)
kunigunda78, gražiai damušei  thumbup.gif  , o ta rožė iš ko?

dekui
roze ir lapus is fimo kepiau, tik lapai per ploni matyt buvo -tai susiploje tokie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 17, 17:00)
dėkoju 4u.gif o dėl tos galerijos reiks jiems e-mailiuką parašyt...man rašyt, ar kuri kita imsis šios iniciatyvos?  tongue.gif

Tai gal tu imkis tos iniciatyvos blush2.gif mirksiukas.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Gali, pridėti, kad tai tam pritaria dauuuug SM darbštuolių (bent jau mane gali įrašyti bigsmile.gif )
Kunigunda78) graži dėželė bigsmile.gif trūkinėjimai, aš beveik įsitikinusi, su prancūzišku daryti g.gif ax.gif . Man, gal kiek rožė per ryški prie bendro kolorito (nors pati rožytė padaryta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ) norėtūsi kiek prigesintos spalvos, kažko alia džiovintos rožės g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 10 18, 10:16)
Kunigunda78) graži dėželė  bigsmile.gif trūkinėjimai, aš beveik įsitikinusi,  su prancūzišku daryti  g.gif  ax.gif . Man, gal kiek rožė per ryški prie bendro kolorito (nors pati rožytė padaryta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ) norėtūsi kiek prigesintos spalvos, kažko alia džiovintos rožės  g.gif  g.gif

4u.gif
aha, prancuziskas ax.gif
matai, tai mano pirmieji fimo kepiniai, tai dar nezinau kokias spalvas maisyti blush2.gif -rozine spalva maisiau su balta, kad ji nebutu tokia ryski, bet matyt reikejo dar kokios rudos deti g.gif
pvz. lapai buvo daryti is tokios spalvos, o kai iskepe visiskai kita spalva pasidare
dar dariau ir zvakide, bet ten visos spalvos liko nepakitusios, tad man dar mokytis ir mokytis su spalvom zaisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 16, 16:51)

QUOTE(isdykelee_ @ 2007 10 16, 18:15)

QUOTE(justess22 @ 2007 10 17, 17:00)

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 17, 21:19)
Šaunuolės, viskas taip gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 18 spalio 2007 - 10:57
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 17, 21:19)
Pagaliau damusiau savo dezele

Labai gražu wub.gif Tokia šilta dėžutė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 18 spalio 2007 - 11:19
Sveikos, noriu jūsų patarimo. Esu dar naujokė šioje srityje. Dekupažinu spintelę su servetėlėm. Viską dariau kaip reikia... tačiau jau nežinau kiek jau padengiau lako sluoksnių, bet vis dar jaučiasi šiokie tokie nelygumai... Gal taip ir turi būti, ar toliau kantriai dengti laku ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 17, 22:19)

user posted image

Daugiau nuotrauku cia

jau gyriau,bet dar pagyrsiu kad labai grazi dezute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2007 10 18, 13:39)
Sveikos, noriu jūsų patarimo.  Gal taip ir turi būti, ar toliau kantriai dengti laku ?  blush2.gif

Gal , jei tie nelygumai labai jau nekrenta į akis tai taip ir palik g.gif O pagal visus reikalavimus tūrėtų būti taip: lakuoji, šveiti su pačiu smulkiausiu švytriniu pop., vėl lakuoji, vėl šveiti, po to dar galima lakuoti ir lakuoti kol neatsibos biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif bet tu darai spintelę, tai vargu ar reikia 20 kartų lakuoti. (aš pati turiu dėžutę kurią lakavau turbūt daugiau nei 20 kartų. Vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet ir darbelis doh.gif doh.gif doh.gif o laiko kiek užima doh.gif )

Kunigunda78 , tu matai kaip ten su tom spalvom įdomiai gaunasi doh.gif , na tu mokykis, gal ir mums kada patarimo reikės bigsmile.gif ax.gif . Bet jau pačią rožytę tai nuostabiai gražiai išlipdei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 18 spalio 2007 - 12:58
QUOTE(cikcak @ 2007 10 18, 13:51)
Gal , jei tie nelygumai labai jau nekrenta į akis tai taip ir palik  g.gif O pagal visus reikalavimus tūrėtų būti taip: lakuoji, šveiti su pačiu smulkiausiu švytriniu pop., vėl lakuoji, vėl šveiti, po to dar galima lakuoti ir lakuoti kol neatsibos  biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif bet tu darai spintelę, tai vargu ar reikia 20 kartų lakuoti. (aš pati turiu dėžutę kurią lakavau turbūt daugiau nei 20 kartų. Vaizdelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif bet ir darbelis  doh.gif  doh.gif  doh.gif o laiko kiek užima  doh.gif )

[

Ačiū už patarimą... o visai pamiršau apie švitrinį popierių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 10 17, 20:34)
[b][/b]

Na tas irgi labai svarbu, bet su kokia priemone tai isgavai (kokios firmos tas reikaliukas) ax.gif ?

dazai akriliniai, lakas sadoline (pirtims), sendinimo lakas Sadoline Antique.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 17, 12:20)
Na, o čia mano naujausias darbelis:

wub.gif
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 17, 19:19)

Gerai "damusta" thumbup.gif Kokia buvo dezele pries tai (is ko ir is kur)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 18, 11:19)
Labai gražu  wub.gif Tokia šilta dėžutė  wub.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 10 18, 12:43)
jau gyriau,bet dar pagyrsiu kad labai grazi dezute thumbup.gif

labai malonu ax.gif

QUOTE(cikcak @ 2007 10 18, 12:51)
Kunigunda78 , tu matai kaip ten su tom spalvom  įdomiai gaunasi  doh.gif , na tu mokykis, gal ir mums kada patarimo reikės  bigsmile.gif  ax.gif . Bet jau pačią rožytę tai nuostabiai gražiai išlipdei  thumbup.gif

tikiuosi kaledoms ka nors prilipdysiu -tai bus progos su spalvom "susipazinti"
ax.gif

QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 18, 18:16)
wub.gif
Gerai "damusta"  thumbup.gif  Kokia buvo dezele pries tai (is ko ir is kur)? smile.gif

dezele atrode taip, o pirkta dar vasara Siaures miestelio Zalioj stotelej -kainavo apie 19 lt berods g.gif
Atsakyti