Sveikos,
turiu keleta tokių indelių:
Gal įsivaizduojate, kaip galima būtu nuimti tuos užrašus, arba kuom padengti paviršių, kad darant dekupažą, nepersispaustų tie užrašai.
Kozete ,tu dėžutę pašveisk su smulkiu švytriniu popieriu, po to dažyk baltu akrilu, bus kaip gruntas, ar spalvotu pagal užmanymą. O užrašas iškilus ?, jei taip tai tada jau sudėtingiau, gal ir vargti neverta
Mėlyna, atiduoti negaila, nes žinau, kad tas darbelis daug gerų emocijų kitam suteiks, o tai irgi atlygis
isdykelee staliukas
Nenuorama garžios tavosios dėžutės labai labai, man kas smagu, kad tokiai pat servetėlei randam vis kitokį sprendimą , ir dar į mūsų dėžučių kompaniją isdykelee avataras labai tinka ir spalviškai ir tematiškai .....Dar ir Kitty juodi katinai į kompaniją tiktų
Merginos, kas laimėjo Artmanijos papuošalo konkurse aš pražiopsojau . Kol dar sekiau pirmavo Justess22 sagės, bet kuo baigėsi tai ir nežinau Gal Justę sveikinti reikia ???????
Mėlyna, atiduoti negaila, nes žinau, kad tas darbelis daug gerų emocijų kitam suteiks, o tai irgi atlygis
isdykelee staliukas
Nenuorama garžios tavosios dėžutės labai labai, man kas smagu, kad tokiai pat servetėlei randam vis kitokį sprendimą , ir dar į mūsų dėžučių kompaniją isdykelee avataras labai tinka ir spalviškai ir tematiškai .....Dar ir Kitty juodi katinai į kompaniją tiktų
Merginos, kas laimėjo Artmanijos papuošalo konkurse aš pražiopsojau . Kol dar sekiau pirmavo Justess22 sagės, bet kuo baigėsi tai ir nežinau Gal Justę sveikinti reikia ???????
QUOTE(cikcak @ 2007 10 17, 14:08)
žinok, ir aš pražiopsojau Bet jokio e-mailo negavau, tai turbūt nereikia manęs sveikinti ko gero tie raudoni karoliai iš veltinuko laimėjo (bent jau jie visada mano kačiukus lenkdavo). Gaila, kad artmanijos puslapyje nėra kokios galerijos su laimėtojų darbais...gi smalsu pažiūrėt, kas laimėjo gal reik jiems pasiūlyti, kad tokią rubriką padarytų???
Na, o čia mano naujausias darbelis:
Justess22 , tikrai gerai būtų, kad Artmanija ten kokią nedidukę galeriją su konkurso darbeliais turėtų, gal jų forume, nors forumas irgi kažkoks klajojantis tai aš jį randu tai ne
O man tavo katinukai gražiausi buvo
Och vos neatsijungiau rėmelių nepagyrusi laaaaaaabaiiiiii gražūs
O man tavo katinukai gražiausi buvo
Konkurse laimėjo apyrankė su akmenukais(kažkokia wrap technika), Justė buvo ar 5 ar 6 vietoj.
remeliai labai grazus tokie silti ir servetele bent jau man nematyta
justess22, gražu o kuo tuos dryželius darei, ar čia rėmeliai tokie dėkingi pasitaikė?
QUOTE(cikcak @ 2007 10 17, 15:48)
dėkoju o dėl tos galerijos reiks jiems e-mailiuką parašyt...man rašyt, ar kuri kita imsis šios iniciatyvos?
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 17, 16:24)
remeliai labai grazus tokie silti ir servetele bent jau man nematyta
Ačiukas o servetėlė tai Akropolio Maximoj pirkta (dar tikrai tokių yra). Va tokia buvo:
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 17, 17:32)
justess22, gražu o kuo tuos dryželius darei, ar čia rėmeliai tokie dėkingi pasitaikė?
Ačiū o dryželius tai dariau su šukomis ant dar neišdžiūvusių dažų Na, labai kažkokios faktūros norėjosi
QUOTE(pavonija @ 2007 10 17, 16:10)
Konkurse laimėjo apyrankė su akmenukais(kažkokia wrap technika), Justė buvo ar 5 ar 6 vietoj.
Dėkui už info reiškia rezultatai kaip visada paskutinę balsavimo dieną visiškai pasikeitė
[quote=Brudi,2007 10 16, 20:14]
Nu kaip jums taip ir gaunasi is pirmo karto ? O staliukas tai super , ir as tokio visai noreciau, kad kas man taip padarytu, nes kazkodel nemegstu dideliu darbu ! Kiek save pamenu (net vidurinej) dievinu minetiuras (smulkius daiktus) . Tai dideliam daiktui nesiryzciau turbut niekad !
Beje, su kui daryti trukinejimai ?
Labai dekui uz pagyrimus, ikvepet kitam darbeliui - darysiu duris trukinejima dideliam plotui pakankamai sunku, nes neuztenka teptuke dazu....
Nu kaip jums taip ir gaunasi is pirmo karto ? O staliukas tai super , ir as tokio visai noreciau, kad kas man taip padarytu, nes kazkodel nemegstu dideliu darbu ! Kiek save pamenu (net vidurinej) dievinu minetiuras (smulkius daiktus) . Tai dideliam daiktui nesiryzciau turbut niekad !
Beje, su kui daryti trukinejimai ?
Labai dekui uz pagyrimus, ikvepet kitam darbeliui - darysiu duris trukinejima dideliam plotui pakankamai sunku, nes neuztenka teptuke dazu....
kunigunda78, gražiai damušei , o ta rožė iš ko?
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 10 17, 17:17)
Na tas irgi labai svarbu, bet su kokia priemone tai isgavai (kokios firmos tas reikaliukas) ?