Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Sveikos,
turiu keleta tokių indelių:
user posted image
Gal įsivaizduojate, kaip galima būtu nuimti tuos užrašus, arba kuom padengti paviršių, kad darant dekupažą, nepersispaustų tie užrašai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 17 spalio 2007 - 09:59
Kozete ,tu dėžutę pašveisk su smulkiu švytriniu popieriu, po to dažyk baltu akrilu, bus kaip gruntas, ar spalvotu pagal užmanymą. O užrašas iškilus ?, jei taip tai tada jau sudėtingiau, gal ir vargti neverta ax.gif
Mėlyna, atiduoti negaila, nes žinau, kad tas darbelis daug gerų emocijų kitam suteiks, o tai irgi atlygis 4u.gif
isdykelee staliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nenuorama garžios tavosios dėžutės labai labai, man kas smagu, kad tokiai pat servetėlei randam vis kitokį sprendimą thumbup.gif , ir dar į mūsų dėžučių kompaniją isdykelee avataras labai tinka ir spalviškai ir tematiškai biggrin.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .....Dar ir Kitty juodi katinai į kompaniją tiktų

Merginos, kas laimėjo Artmanijos papuošalo konkurse aš pražiopsojau . Kol dar sekiau pirmavo Justess22 sagės, bet kuo baigėsi tai ir nežinau blush2.gif blush2.gif Gal Justę sveikinti reikia g.gif g.gif ???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 17 spalio 2007 - 12:30
QUOTE(cikcak @ 2007 10 17, 14:08)
Merginos, kas laimėjo Artmanijos papuošalo konkurse aš pražiopsojau . Kol dar sekiau pirmavo Justess22 sagės, bet kuo baigėsi tai ir nežinau  blush2.gif  blush2.gif  Gal Justę sveikinti reikia  g.gif  g.gif  ???????

žinok, ir aš pražiopsojau doh.gif tongue.gif Bet jokio e-mailo negavau, tai turbūt nereikia manęs sveikinti schmoll.gif ko gero tie raudoni karoliai iš veltinuko laimėjo (bent jau jie visada mano kačiukus lenkdavo). Gaila, kad artmanijos puslapyje nėra kokios galerijos su laimėtojų darbais...gi smalsu pažiūrėt, kas laimėjo blush2.gif gal reik jiems pasiūlyti, kad tokią rubriką padarytų??? g.gif

Na, o čia mano naujausias darbelis:

user posted image
Atsakyti
Justess22 , tikrai gerai būtų, kad Artmanija ten kokią nedidukę galeriją su konkurso darbeliais turėtų, gal jų forume, nors forumas irgi kažkoks klajojantis tai aš jį randu tai ne g.gif doh.gif
O man tavo katinukai gražiausi buvo ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Och vos neatsijungiau rėmelių nepagyrusi doh.gif doh.gif doh.gif laaaaaaabaiiiiii gražūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Konkurse laimėjo apyrankė su akmenukais(kažkokia wrap technika), Justė buvo ar 5 ar 6 vietoj.
Atsakyti
remeliai labai grazus wub.gif tokie silti ir servetele bent jau man nematyta ax.gif
Atsakyti
justess22, gražu 4u.gif o kuo tuos dryželius darei, ar čia rėmeliai tokie dėkingi pasitaikė?
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 10 17, 15:48)
Och vos neatsijungiau rėmelių nepagyrusi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  laaaaaaabaiiiiii gražūs  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dėkoju 4u.gif o dėl tos galerijos reiks jiems e-mailiuką parašyt...man rašyt, ar kuri kita imsis šios iniciatyvos? tongue.gif
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 17, 16:24)
remeliai labai grazus  wub.gif  tokie silti ir servetele bent jau man nematyta  ax.gif

Ačiukas 4u.gif o servetėlė tai Akropolio Maximoj pirkta (dar tikrai tokių yra). Va tokia buvo:
user posted image
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 17, 17:32)
justess22, gražu  4u.gif  o kuo tuos dryželius darei, ar čia rėmeliai tokie dėkingi pasitaikė?

Ačiū 4u.gif o dryželius tai dariau su šukomis ant dar neišdžiūvusių dažų ax.gif Na, labai kažkokios faktūros norėjosi blush2.gif
QUOTE(pavonija @ 2007 10 17, 16:10)
Konkurse laimėjo apyrankė su akmenukais(kažkokia wrap technika), Justė buvo ar 5 ar 6 vietoj.

Dėkui už info 4u.gif reiškia rezultatai kaip visada paskutinę balsavimo dieną visiškai pasikeitė g.gif
Atsakyti
[quote=Brudi,2007 10 16, 20:14]
Nu kaip jums taip ir gaunasi is pirmo karto g.gif ? O staliukas tai super thumbup.gif , ir as tokio visai noreciau, kad kas man taip padarytu, nes kazkodel nemegstu dideliu darbu doh.gif ! Kiek save pamenu (net vidurinej) dievinu minetiuras (smulkius daiktus) blush2.gif . Tai dideliam daiktui nesiryzciau turbut niekad verysad.gif !
Beje, su kui daryti trukinejimai ax.gif ?

Labai dekui uz pagyrimus, ikvepet kitam darbeliui - darysiu duris biggrin.gif trukinejima dideliam plotui pakankamai sunku, nes neuztenka teptuke dazu....
Atsakyti
Pagaliau damusiau savo dezele

user posted image

Daugiau nuotrauku cia
Atsakyti
kunigunda78, gražiai damušei thumbup.gif , o ta rožė iš ko?
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 10 17, 17:17)
Labai dekui uz pagyrimus, ikvepet kitam darbeliui  - darysiu duris biggrin.gif  trukinejima dideliam plotui pakankamai sunku, nes neuztenka teptuke dazu....

Na tas irgi labai svarbu, bet su kokia priemone tai isgavai (kokios firmos tas reikaliukas) ax.gif ?
Atsakyti