Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(pavonija @ 2007 10 16, 14:33)
Cikcak, pagarba first.gif  už dėžutės šonų tapyba( buvau garantuota, kad pritaikei popierių prie paveikslėlio), taip pat sėkmingai būtum ir  patį katiną nutapius biggrin.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif na taip tokius paprastus katinėlius tai jau įveikčiau (ne Davinčio gi Mona Liza lotuliukas.gif ), labai dažnai man taip ir būna rankos niežti nupiešti, bet užsiimu gi vistik dedupažu g.gif g.gif .Tenka derinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana83 @ 2007 10 16, 14:21)
bet labai nedrasu pradeti, nes bijau, kad nesigavus pirmam blynui galiu nuleist rankas...)

labai graži tavo spintelė wub.gif o jau pirmas blynas puikiausias gavosi, tai gali nebijot toliau darbuotis thumbup.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 10 16, 14:56)
rankos niežti nupiešti, bet užsiimu gi vistik dedupažu  g.gif

drinks_cheers.gif ir man tas ptas... net keista...tokius paprastus piešinukus kaip servetėlese būna gi lengva pačiai nupiešt, bet vistiek klijuoju biggrin.gif
Atsakyti
Cikcak-dėžutė labai jėgovai gavosi 4u.gif Nepatikėsi, pas mane irgi toks katinas gyvena lotuliukas.gif

O šonai irgi tapyti biggrin.gif
user posted image

ir dar toks šokinėja
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 16 spalio 2007 - 15:53
kokios gražios dėžutės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sweikutes, ikvepta jusu graziu darbeliu, nusprendziau ir as papluseti. stai ir mano pirmasis darbelis - atnaujinau stala biggrin.gif

foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 16 spalio 2007 - 17:16
doh.gif nu jūs ir duodate su savo PIRMAIS darbeliais... Ar jums čia genuose dekupažas, ar antru darbeliu kambarių sienas dekupažinsit? biggrin.gif Nu šaunuolės, tik kad čia visai ne darbeliai, čia DARBAI jau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 10 16, 17:15)
sweikutes, ikvepta jusu graziu darbeliu, nusprendziau ir as papluseti. stai ir mano pirmasis darbelis - atnaujinau stala biggrin.gif
foto

Nu kaip jums taip ir gaunasi is pirmo karto g.gif ? O staliukas tai super thumbup.gif , ir as tokio visai noreciau, kad kas man taip padarytu, nes kazkodel nemegstu dideliu darbu doh.gif ! Kiek save pamenu (net vidurinej) dievinu minetiuras (smulkius daiktus) blush2.gif . Tai dideliam daiktui nesiryzciau turbut niekad verysad.gif !
Beje, su kui daryti trukinejimai ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brudi: 16 spalio 2007 - 20:15
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 10 16, 18:15)
foto

nu nieko sau pirmas darbelis cool.gif fantastiškai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
oho, kiek grozio po savaitgalio thumbup.gif
Atsakyti
Išdykėle, šaunu drinks_cheers.gif gerbiu, kai iš senų paprastų padaro naujus gražius thumbup.gif
Ir kitų mergaičių katinėliai labai faini smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 10 16, 18:15)
foto

Tikrai labai gražiai gavosi thumbup.gif Vat tik aš dar kojas baltai arba žaliai (kaip lapų spalva)nudažyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 15, 09:52)
tikrai ne paslaptis - pakabas lakuoju akriliniu matiniu laku Sadolin Celco - visiskai nelimpa ir kuo puikiausiai laikosi viskas mirksiukas.gif
Kelios naujos sagės....

Aciu uz atsakyma 4u.gif Pakabos ir sages wub.gif
QUOTE(Ragana83 @ 2007 10 15, 17:59)
mano pirmas nemazas blynas cia

As apsalus - tokie plotai istisai klijuoti pirmam blynui bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif Ir kokios dar nedrasos, kai net pirmas darbas toooks? wub.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 10 16, 11:16)
Na ir aš vieną dėžutę parodysiu, nes tik rašinėju o nieko nerodau.

QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 16, 14:51)
Nepatikėsi, pas mane irgi toks katinas gyvena  lotuliukas.gif

Pavarot, mergaites wub.gif Cik cak, ar negaila paskui atiduot toki grozi? ax.gif
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 10 16, 16:15)

Grazu wub.gif

Prisiziurejau visokiu groziu, net geda, kad pati vos vos judu, praktiskai mirties taske lotuliukas.gif Na, bet gal susikaupsiu, pabaigsiu ir pasirodysiu mirksiukas.gif

Mintis apie galerija labai thumbup.gif
Atsakyti