QUOTE(lukasta @ 2007 10 15, 21:20)
sagės fantastiškos , ypač dvi pirmosios.
Papildyta:
puiki spintelė
nežinau kaip klijuojasi dekup. popierius, bet su servetėlėm -tai aš tokiam žygdarbiui nesiryžčiau. aš dar vis saulėgrąžos 5 cm skersmens be raukšlių nepriklijuoju
Papildyta:
puiki spintelė
nežinau kaip klijuojasi dekup. popierius, bet su servetėlėm -tai aš tokiam žygdarbiui nesiryžčiau. aš dar vis saulėgrąžos 5 cm skersmens be raukšlių nepriklijuoju
QUOTE(justess22 @ 2007 10 15, 23:11)
dėkui
Ragana83 - spintelė labai graži aš šiaip tokių raštų mėgėja, tai man nuostabiai atrodo viskas bet ir drąsos kiek pas tave tokį didelį darbą iš pirmo karto padaryt
Ragana83 - spintelė labai graži aš šiaip tokių raštų mėgėja, tai man nuostabiai atrodo viskas bet ir drąsos kiek pas tave tokį didelį darbą iš pirmo karto padaryt
Dekui uz malonu sirdziai zodi Tai, kad neturejau is ko rinktis, spintele buvo visa apibraizyta, tad MB pasake, kad isves ja i kaima, nes tik vaizda gadina, tad skubiai reikejo imtis kazkokiu priemoniu, na o nesekmes atveju nebutu buve gaila isvest i kaima... O dabar dziaugiuosi ir brandinu minti seno rasomojo stalo stalvirsi apklijuoti akmenukais (spausdintais ant popieriaus)... bet labai baisu, nes bijau, kad paveikslelis gali issilieti klijuojant arba lakuojant