Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(frederica @ 2007 10 14, 15:33)
Mūsų namai toli gražu dar ne prie pabaigos, O vaizdas sienų toks, tik salvos mano kitokios, čia paveksliukas iš interetouser posted image Turiu diske filmuką kaip naudoti Sadolino proukciją, šį laką, dažus su efektais- marmuro, smėliuko ir kitokius , tik va nemoku to filmuko įdėt verysad.gif  Visų kurioms neįdomu, abai atsiprašau,kad ne į temą doh.gif

Kaip Gerai sienos atrodo wub.gif thumbup.gif , gaila, kad pas mane remontai pasibaigę, tikrai vieną kokią koridoriaus sienutę būč taip dariusi thumbup.gif
o filmuko tai ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
gal čia ir joks ne atradimas, bet dailininių parduotuvėje nusipirkusi visia nebrangiai rėmelius, juos nudekupazinus bandziau ieskoti stiklo....neradau, nes apsirodo ne standartas. tai stiklia ispjove ireminimo firma, uz 7 lt, su kartoniniu pagrindu ir dar uzdejo kad pakabinti galeciau abiem kryptim.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 10 15, 09:41)
gal čia ir joks ne atradimas, bet dailininių parduotuvėje nusipirkusi visia nebrangiai rėmelius, juos nudekupazinus bandziau ieskoti stiklo....neradau, nes apsirodo ne standartas. tai stiklia ispjove ireminimo firma, uz 7 lt, su kartoniniu pagrindu ir dar uzdejo kad pakabinti galeciau abiem kryptim.

ir aš turiu rėmelius iš dailininkų parduotuvės be stiklo, o kur tau stiklą išpjovė?? ax.gif

man nerodo tavo foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 15 spalio 2007 - 09:22
aciu LUKASTA,kad ikelei foto.Atrodo busiu pamirsusi parasyti.... blush2.gif

Merginos,nejau mano sages tokios negrazios,kad nieko nepakomentuojat??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(icetukas @ 2007 10 15, 09:09)
Labukas merginos, reikia Jūsų pagalbos.... blush2.gif

kaip reikia su mediumu stiklui dirbti?

gal kai užtepliojau reikėjo ilgiau palaikyti naturaliai džiūti ir tik po to į orkaitę kišti? nes aš kepiau po kokios 1-2 val.

Help...!  verysad.gif

Kept reikia po paros verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(diora @ 2007 10 15, 09:31)
Kaip Gerai sienos atrodo  wub.gif  thumbup.gif , gaila, kad pas mane remontai pasibaigę, tikrai vieną kokią koridoriaus sienutę būč taip dariusi  thumbup.gif
o filmuko tai ir aš norėčiau  ax.gif

Nenusimink, šiuo būdu tinka dekoruoti bet kada, t.y galėsi dekoruoti jau esamą sieną. Taip netgi geriau mirksiukas.gif , tavoji apsigadins, nusibos...ar pan.,-užtepsi lako mirksiukas.gif + dar vieną sluoksnį dažų= nauja siena! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 15, 10:48)
aciu LUKASTA,kad ikelei foto.Atrodo busiu pamirsusi parasyti.... blush2.gif

Merginos,nejau mano sages tokios negrazios,kad nieko nepakomentuojat??? g.gif

gražios tavo sagės wub.gif , nespėjam visko komentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 15, 10:22)
ir aš turiu rėmelius iš dailininkų parduotuvės be stiklo, o kur tau stiklą išpjovė?? ax.gif

Stiklą pjausto Ukmergės g.-''senukai'' mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diora @ 2007 10 15, 11:09)
gražios tavo sagės  wub.gif , nespėjam visko komentuoti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif gražios...labai gažios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 15, 11:10)
Stiklą pjausto Ukmergės g.-''senukai'' mirksiukas.gif

4u.gif ačiū.. o tai tu rėmelį nešeisi ania? ar namie išsimatavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 15 spalio 2007 - 10:12
Aciu 4u.gif

Benarsydama po foruma muilo gamybos temoje pamaciau labai faina dalyka,ten viena mergina yra padarius galerija ir sukelia visus darbelius i viena vieta.Na pasirodai darbeli,o po to jis atsiduria galerijoj.Labai saunu,nes kai nori tik i darbus paziuret,nereikia po visa tema ieskot bigsmile.gif
Idomu ar pas mus neatsirastu tokia saunuole,kuri taip galetu padaryt.galeciau ir as,bet ,kad kompas su manim nedraugauja.net savo foto ikelt nesugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2007 10 12, 15:47)
Cikcak, tai kaip supratau neverta pirkti tų klijų iš interneto po 30 lt, užteks ir paprastų tekstiliniu po 8 lt? Plačiau apie tą priemonę kurią naudoja dailininkai piešimui ant audinio gali papasakot? Ačiū iš anksto smile.gif

Dėl tos priemonės akrilui, nerandu nuotraukos gamintojo puslapyje, bet pavadinimas daug maž toks ; FABRIC MEDIUM. Pirkau "Meno mūzoje", tada nebuvo kur gauti mediumų ant medžiagos, tai šitą ir griebiau. Jei nori piešti ant medžiagos tai ji puikiai tinka (akriliniams dažams). Dukra paišo, skalbiasi puikiai. Paišė ir ant medžiaginių batų (jau sunešiojo, piešinys atlaikė), servetėlės su juo tik ant lietsargio buvo klijuotos irgi gerai laikė (tik lietsargis dabar jau pamestas verysad.gif verysad.gif ) Kaina jei įdomu apie 17 Lt kiekio tik neatsimenu gal kokie 50ml g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 12, 16:40)
Kelios naujos pakabėlės ... ir čia pasirodysiu mirksiukas.gif 4u.gif

Darbai kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Jei galima, ir nelabai didele paslaptis smile.gif paklausiu: ar pakabas irgi akriliniu laku lakuoji? Jei taip, ar nelimpa paskui?
QUOTE(lukasta @ 2007 10 12, 20:03)
į aukštą lygį kol kas nepretenduoju, čia antrasis mano darbelis smile.gif
pati bandymu likau patenkinta  blush2.gif  ax.gif

Simpatiska mirksiukas.gif Ir svarbiausia, kad paciai patinka 4u.gif
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 13, 08:59)
bandau ikelti foto su savo sagem.

Man labai grazios wub.gif tik kai nuoroda buvo, gal demesio neatkreipiau.
Jei sitos vadinasi neisejusiomis, tai kokios grazios bus kai iseis??? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 10 15, 11:12)
4u.gif ačiū.. o tai tu rėmelį nešeisi ania? ar namie išsimatavai?

nešiausi su savim, nes tie rėmukai iš dailinkų pard., nėra idealiai lygūs rolleyes.gif
Atsakyti