Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(justess22 @ 2007 10 12, 19:27)
dėkui 4u.gif man jos irgi patinka wub.gif bet sau taip ir neprisiruošiu nors vienos pasilikt blush2.gif

Labai fainos pakabos wub.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 10 12, 22:03)
į aukštą lygį kol kas nepretenduoju, čia antrasis mano darbelis smile.gif
medinio rėmuko už 7 lt bandymui buvo gaila, tai man su siaurapjūkliu išpjovė iš kažkokios plonos plokštės, todėl rėmas šiek tiek kreivas blush2.gif o nuotraukoj dar kreivesnis doh.gif
pirmi dažai kurie pasitaikė buvo mėlyni ir paskui niekur neradau jūrinio motyvo, tai priklijavau rožę.
pati bandymu likau patenkinta  blush2.gif  ax.gif

Man tavo pirma bandymas irgi labai patinka thumbup.gif

QUOTE(lukasta @ 2007 10 12, 22:27)
ačiū smile.gif
su vienkomponenčiu krakle.  (Krakelierlack vokiškas su dryžuotu drambliuku nupaišytu, dar po juo NERCHAU -matyt firmos pavadinimas prašytas).

Man tas sendinimo lakas irgi laabai labai rolleyes.gif Sėkmės tobulinantis mirksiukas.gif

Atsakyti
bandau ikelti foto su savo sagem.
http://i171.photobuc...pg?t=1192262463

gavos tik nuoroda verysad.gif

rudosios sages paveikslelis buvo skirtas bandymams mokytis isgaut skilinejimus su prancuzisku laku,bet kadangi gavosi tai ir panaudojau sagei,todel ji man nelabai patinka.o juodoji nesigavo,na vis dar bandau ja suskaldyti,bet tikriausiai liks tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELONIJA: 13 spalio 2007 - 10:09
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 13, 10:38)
Labai fainos pakabos  wub.gif
Man tavo pirma bandymas irgi labai patinka  thumbup.gif
Man tas sendinimo lakas irgi laabai labai  rolleyes.gif Sėkmės tobulinantis  mirksiukas.gif

dėkui už pagyras smile.gif , kuriu kol kas dar neverta.
turiu nedidelių planų dekupaže, vadinasi ir klausimų, bet , matyt, skaityt nemoku, nes tikslių atsakymų temose nesusiradau g.gif
buvau "Senukuose" ir "Ermitaže " "sadolin" lako ieškot, ir nesupratau kurį reiktų pirkti. mačiau lauko darbams, vidaus darbams, saunoms,visų kainos apie 27 lt už litrą, o to sendinančio, kur visos šnekat, ir nemačiau. gal pasakytumėt, kaip tiksliai ant skardinės parašyta. o gal aš ne ten ieškau?
Papildyta:
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 13, 10:59)
bandau ikelti foto su savo sagem....

user posted image

o jei padidint nuotraukytes g.gif
turėtų būt labai gražu, bet neįžiūriu.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 10 13, 11:02)
dėkui už pagyras smile.gif , kuriu kol kas dar neverta.
turiu nedidelių planų dekupaže, vadinasi ir klausimų,  bet , matyt, skaityt nemoku, nes tikslių atsakymų temose nesusiradau g.gif
buvau "Senukuose" ir "Ermitaže " "sadolin" lako ieškot, ir nesupratau kurį reiktų pirkti. mačiau lauko darbams, vidaus darbams, saunoms,visų kainos apie 27 lt už litrą, o to sendinančio, kur visos šnekat, ir nemačiau. gal pasakytumėt, kaip tiksliai ant skardinės parašyta. o gal aš ne ten ieškau?

Sadolino lakas'' ANTIQUE'' kana ~ 20 lt( man po statybų liko virš 10dėžučių doh.gif , galiu už pusę kainos atiduot mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 13, 12:07)
Sadolino lakas'' ANTIQUE'' kana ~ 20 lt( man po statybų liko virš 10dėžučių doh.gif , galiu už pusę kainos atiduot mirksiukas.gif  )

perku iškart thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kur? kada? tariamės per až. bet rytoj tikrai negaliu, nes nebūsiu mieste.
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 13, 10:59)
bandau ikelti foto su savo sagem.
http://i171.photobuc...pg?t=1192262463

gavos tik nuoroda verysad.gif

rudosios sages paveikslelis buvo skirtas bandymams mokytis isgaut skilinejimus su prancuzisku laku,bet kadangi gavosi tai ir panaudojau sagei,todel ji man nelabai patinka.o juodoji nesigavo,na vis dar bandau ja suskaldyti,bet  tikriausiai liks tokia.

dabar matau, labai gražios thumbup.gif thumbup.gif
nuotrauka:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 13, 12:07)
Sadolino lakas'' ANTIQUE'' kana ~ 20 lt( man po statybų liko virš 10dėžučių doh.gif , galiu už pusę kainos atiduot mirksiukas.gif  )

o kur jūs statybose naudojot tą laką ? ax.gif gal gali parodyt rolleyes.gif
Atsakyti
Frederica, o tu visiem parodyk ka darei namie su tuo sadolino laku. Labai idomu kaip jis interjere atrodo. Pleassssse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2007 10 14, 13:44)
Frederica, o tu visiem parodyk ka darei namie su tuo sadolino laku. Labai idomu kaip jis interjere atrodo. Pleassssse smile.gif

Mūsų namai toli gražu dar ne prie pabaigos, šiuo metu vyksta dažymo darbai, tai nelabai yra ką rodyt- visur aplink statybinės šiukšlės, tai vaizdelis tikrai ne demonstravimui,be to ir foto neturiu.Pažadu, kai įsikelsim ir susitvarkysim( greičiausiai pavasarį) būtinai pasirodysiu mirksiukas.gif O vaizdas sienų toks, tik salvos mano kitokios, čia paveksliukas iš interetouser posted image Turiu diske filmuką kaip naudoti Sadolino proukciją, šį laką, dažus su efektais- marmuro, smėliuko ir kitokius , tik va nemoku to filmuko įdėt verysad.gif Visų kurioms neįdomu, abai atsiprašau,kad ne į temą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2007 09 30, 12:45)
Na, ir aš pabandysiu parodyti savo dekupažintą žvakę. ax.gif
[

user posted image
Atsakyti
Frederica, manau tikrai viskas į temą, nes dekupažas lyg ir verčiasi namų dekoravimas ar daiktų dekoravimas. O tokių didelių plotų turbut čia nieks dar nebandė.
Ar taip mergičkos ?smile.gif
Atsakyti
Labukas merginos, reikia Jūsų pagalbos.... blush2.gif

kaip reikia su mediumu stiklui dirbti?

nusipirkau aš jo iš senasnaujas.lt užtepliojau ant stiklinės ir ant dec. pop. paveiksliuko ir į orkaitę įdėjau kaip parašyta. Tikslaii nustačiau laipsnius 130 C ir laiką 90 min...
o kai .....išsitraukiau - ten viskas pajuodavę..... verysad.gif mega_shok.gif

Tai aš nesuprantu ką blogai dariau? sugadinau jau tris stiklines...
Iš pradžių galvojau kad kaltas decupažinis popierius, tai dariau su servetka, bet ir vėl tas pats gavosi...

gal kai užtepliojau reikėjo ilgiau palaikyti naturaliai džiūti ir tik po to į orkaitę kišti? nes aš kepiau po kokios 1-2 val.

Help...! verysad.gif

Atsakyti