vyras pažadėjo man dėžučių prigamint
net sakė tas arbatai lengvai padaryt galima
tik įdomu ar yra pirkt tokių mažų kabliukų, zavesiukų, spynelių ir pan.
sakiau galim biznį daryt
Auksas ne vyras, tai gal ir mums padarys?
"zavesiukų" yra senukuose pirkti 4 vnt. apie 10 Lt( truputį didesni nei tų kinietiškų), o gal ir ir be užsegimų galima sugalvoti, o ką jis tau arbatai su visais skyreliais žadėjo padaryti?
jo jo su visais skyreliais ir su stiklu, sakė juokų darbas
jis pas mane toks...prie medienos...o ir medžiagos tinkamos pilna turim....matyt atsibodo jam mano šnekos apie dėžutes. Tai manau ir daugiau prigamintų, nes minėjau, kad deficitas tos dėžutės ir visos merginos jų ieško... Tik reikia dar sulaukt kol prisiruoš
nes statybom užsiėmęs
sakė, rasiu zavesiukų tada bandys meistraut. Reikia po senukus prasinešt kada
Oi manau gerą versliuką prasukt galėtum
Na, tikrai Mijaka, na ir vyra gavai
matyt kai gerus dalino, pirma eilej stovejai
![]()
o beje kuo tau nepatinka tavo paskutinioji dezute
viskas ten tiesiog SUPER, gerai visos sako, kad kiekvienas apsidziaugtu tokia dovana gaves
![]()
![]()
P.S paseksiu Marzdes pavyzdziu ir nepasikuklinsiu savo serveteles pasiulytnuoroda parase
niu dėl vyro ačių, nesiskundžiu
o dėžutė jau visai patinka
pastovėjo, pažiūrėjau kelias dienas į ją ir su kiekviena diena ji man vis gražiau atrodo, kitą savaitę jau dovanosiu
kiek jūs gražių servetėlių turit, aš tai visų po vieną turbūt paimčiau...jei galėčiau
jo jo su visais skyreliais ir su stiklu, sakė juokų darbas
jis pas mane toks...prie medienos...o ir medžiagos tinkamos pilna turim....matyt atsibodo jam mano šnekos apie dėžutes. Tai manau ir daugiau prigamintų, nes minėjau, kad deficitas tos dėžutės ir visos merginos jų ieško... Tik reikia dar sulaukt kol prisiruoš
nes statybom užsiėmęs
sakė, rasiu zavesiukų tada bandys meistraut. Reikia po senukus prasinešt kada
o kas del serveteliu tai prasom, pastas siais laikais mikliai sukasi