Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(ruci @ 2007 10 12, 14:54)
O koks jos ilgis?  mirksiukas.gif  4u.gif

35 cm ax.gif plotis 10 ir aukštis 10 cm biggrin.gif
Atsakyti
Cikcak, tai kaip supratau neverta pirkti tų klijų iš interneto po 30 lt, užteks ir paprastų tekstiliniu po 8 lt? Plačiau apie tą priemonę kurią naudoja dailininkai piešimui ant audinio gali papasakot? Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Kelios naujos pakabėlės ... ir čia pasirodysiu mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Pakaba su tropinėm gėlėm (1)

user posted image
Pakaba su tropinėm gėlėm (2)

user posted image
Pakaba su rausvais žiedais

user posted image
Pakaba "Bučinys"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 13 spalio 2007 - 22:46
oi, justess22, kuo toliau tuo labiau gundausi aš tų pakabų. Jau tokios,tokios... nėr žodžių kokios
Atsakyti
justess bigsmile.gif mano nuomone, čia gražiausios tavo pakabos wub.gif nerealu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 12, 20:04)
oi, justess22, kuo toliau tuo labiau gundausi aš tų pakabų. Jau tokios,tokios... nėr žodžių kokios

QUOTE(mijaka @ 2007 10 12, 20:08)
justess  bigsmile.gif  mano nuomone, čia gražiausios tavo pakabos  wub.gif  nerealu.... wub.gif

dėkui 4u.gif man jos irgi patinka wub.gif bet sau taip ir neprisiruošiu nors vienos pasilikt blush2.gif
Atsakyti
į aukštą lygį kol kas nepretenduoju, čia antrasis mano darbelis smile.gif
medinio rėmuko už 7 lt bandymui buvo gaila, tai man su siaurapjūkliu išpjovė iš kažkokios plonos plokštės, todėl rėmas šiek tiek kreivas blush2.gif o nuotraukoj dar kreivesnis doh.gif
pirmi dažai kurie pasitaikė buvo mėlyni ir paskui niekur neradau jūrinio motyvo, tai priklijavau rožę.
pati bandymu likau patenkinta blush2.gif ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2007 10 12, 21:03)
pati bandymu likau patenkinta  blush2.gif  ax.gif

man labai grazu-cia su sadolinu ar mandresniu kraku g.gif
Atsakyti
lukasta, super thumbup.gif čia turbūt sadolinas
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 12, 22:09)
man labai grazu-cia su sadolinu ar mandresniu kraku  g.gif

ačiū smile.gif
su vienkomponenčiu krakle. (Krakelierlack vokiškas su dryžuotu drambliuku nupaišytu, dar po juo NERCHAU -matyt firmos pavadinimas prašytas).
Atsakyti
nagi dekupazininkes, reikia Jusu patarimu - turiu nemaza veidrodi placiais remais, noriu daryti mozaika is melsvu akmenuku, na maciau yra pirkti atrmanijoj.... Tai kazi kaip reiktu daryti - padengti pagrinda kokia pasta ar kuo ir tada tuos akmenukus klijuoti ant virsaus? Gal kas bandet?
HELP 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 10 12, 23:29)
nagi dekupazininkes, reikia Jusu patarimu - turiu nemaza veidrodi placiais remais, noriu daryti mozaika is melsvu akmenuku, na maciau yra pirkti atrmanijoj.... Tai kazi kaip reiktu daryti - padengti pagrinda kokia pasta ar kuo ir tada tuos akmenukus klijuoti ant virsaus? Gal kas bandet?
HELP 4u.gif  4u.gif

aš ne dekupažininkė, bet apie moziką daug info radau čia smile.gif
Atsakyti