Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Man niekaip nesiseka su senasnaujas puslapiu. Vakar prisiregistravau, gavau patvirtinimą, .....o kai norėjau prisijungti, parašo, kad neteisingas slaptažodis....ir atsisiunčiau slaptažodžio priminimą (nors nesu ant tiek durna, kad per 10 min. pamirščiau) , vėl įvedu - ir vėl neteisingai....žodžiu, išsirinkau visko ten, bet prisijungti nepavyko....o šiandien tas puslapis iš viso nebeatsidaro. Gal žinot ką nors, kodėl ?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 11, 12:45)
keiča,,,manau ax.gif ........................................................... pioneer.gif

Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 11, 21:13)
jei neklystu, berods IF dare su stiklo mediumu lekste- tai viena ilgeliau pamirkus su vandeniu -atsiklijavo -tai tikimybe, kad tai gali nutikti pirtyje -yra  doh.gif
gal tada geriau bandyti bespalvius vitrazinius dazus -jie berods tikrai laiko visoms  g.gif

Tik norėjau pasakyti,kad į balą kritęs, sausas nebūsi .Jau taip išleidau krūvą pinigėlių, tai nebesinori sutaupius viską sugadint verysad.gif Pigiau būtų buvę tas plyteles mest lauk, bet,kad pradėjau...tai jau kaip nors užbaigsiu.
Papildyta:
QUOTE(Mambera @ 2007 10 11, 22:28)

verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Runciuke @ 2007 10 12, 09:58)
Man niekaip nesiseka su senasnaujas puslapiu. Vakar prisiregistravau, gavau patvirtinimą, .....o kai norėjau prisijungti, parašo, kad neteisingas slaptažodis....ir atsisiunčiau slaptažodžio priminimą (nors nesu ant tiek durna, kad per 10 min. pamirščiau) , vėl įvedu - ir vėl neteisingai....žodžiu, išsirinkau visko ten, bet prisijungti nepavyko....o šiandien tas puslapis iš viso nebeatsidaro. Gal žinot ką nors, kodėl ?

Matai, o tik ką norėjau pasidžiaugti, kad žmonės išmoko dirbti. Viskas vyko puikiai, vakar ryte prisiregistravau, iš kart gavau patvirtinimą. Prisijungiau, patvirtino- viskas truko tikrai neigiau nei10 min. Užsisakiau.Šiandien važiuoju atsiimti, patys paskambino, pasiūlė kur susitnkam... Žodžiu 11val., susitinkam...grįšiu papasakosiu kaip sekės mirksiukas.gif ---------------------------------------------Žiūrėk, o ką įrešai į laukelį- vartotojo vardas? Jungies su elektroninio pašto adresu? Nes išpradžių aš ir neįkirtau ką ten įrašyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 12 spalio 2007 - 09:20
Šiaip tai aš irgi savo plytelę su vitražiniais bespalviais dariau , tuo metu mediumo nebuvo kur gauti. Nors gerai pagalvojus, tai vargu ar specialiai dekupažui gamina kažkokias priemones, stiklo mediumas ko gero beveik tie patys dažai stiklui, gal tik kitokios koncentracijos (net nežinau kaip čia geriau išsireikšti g.gif ), tekstilinis mediumas, mano manymu tai ta pati priemonė kurią naudoja dailininkai- maišant akrilinius dažus galima piešti an audinio. Aš tokią pirkau skirtą dailininkams, visai neblogai ir servetėles laiko.
Manau kad stiklo mediumas turėtų ant plytelių laikytis, gal reikia tik kokius du sluoksnius dengti ir kaitinti g.gif

mambera , visos priemonės paliks dėmes, tu teisi reikia vos ne kaip ant stiklo tepti, labai mažai užeinant už ribų, tik kokius kelis ml. Sunku, bet tada atrodo viskas tvarkingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 12 spalio 2007 - 09:49
Žiūrėk, o ką įrešai į laukelį- vartotojo vardas? Jungies su elektroninio pašto adresu? Nes išpradžių aš ir neįkirtau ką ten įrašyt blush2.gif

Įrašau savo tikrą vardą, kuriuo prisiregistravau tam puslapy. O ką vietoj vardo reikėjo el. pašto adresą įrašyt ?
Bet šiandien tas puslapis apskritai nebeatsidaro, gal užlūžo nuo užsakymų gausos... doh.gif

Atsakyti
vakar akropolio maximoje maciau fainu serveteliu-na, kai kurios gal ir sunkiau panaudojamos dekupaze, bet fainos wub.gif
labai idomios pasirode a la nespalvotos laikrascio nuotraukos, bet kadangi nesugalvojau kur galeciau panaudoti -tai susilaikiau ax.gif -o kaina iki 6 lt berods
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 10 12, 10:47)
O ką vietoj vardo reikėjo el. pašto adresą įrašyt ?

taip smile.gif man irgi ne iš karto daėjo, ten nieko neparašyta ax.gif rašyk el. paštą
o kad neatidaro, tai pasikeitė pavadinimas bandyk čia paspaust
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2007 10 12, 09:58)

QUOTE(frederica @ 2007 10 12, 10:19)
Matai, o tik ką norėjau pasidžiaugti, kad žmonės išmoko dirbti. Viskas vyko puikiai, vakar ryte prisiregistravau, iš kart gavau patvirtinimą. Prisijungiau, patvirtino- viskas truko tikrai neigiau nei10 min. Užsisakiau.Šiandien važiuoju atsiimti, patys paskambino, pasiūlė kur susitnkam... Žodžiu 11val., susitinkam...grįšiu papasakosiu kaip sekės mirksiukas.gif  ---------------------------------------------Žiūrėk, o ką įrešai į laukelį- vartotojo vardas? Jungies su elektroninio pašto adresu? Nes išpradžių aš ir neįkirtau ką ten įrašyt blush2.gif

Žiūrėk, o ką įrešai į laukelį- vartotojo vardas? Jungies su elektroninio pašto adresu? Nes išpradžių aš ir neįkirtau ką ten įrašyt blush2.gif

Įrašau savo tikrą vardą, kuriuo prisiregistravau tam puslapy. O ką vietoj vardo reikėjo el. pašto adresą įrašyt ?
Bet šiandien tas puslapis apskritai nebeatsidaro, gal užlūžo nuo užsakymų gausos... doh.gif

Viskas tvarkoj su tuo puslapiu, tik reikia eiti http://www.senasnaujas.projektas.lt/?
O prisijungt reikia kaip frederica rašė mirksiukas.gif
Aš irgi važiuosiu tuoj savo prekių pasiimt thumbup.gif Tikrai, šaunuoliai, man po užsakymo irgi vakar paskambino, tiksliau pirma laiska parašė dėl galimo susitikimo vietos ir laiko thumbup.gif

Atsakyti
šiandien vietinėje Savex galerijoje nusipirkau dėžutę vynui už 7,86 Lt čia per išpardavimą, o šiaip apie 12 lt atrodo kaina buvo
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 12, 09:27)
šiandien vietinėje Savex galerijoje nusipirkau dėžutę vynui už 7,86 Lt čia per išpardavimą, o šiaip apie 12 lt atrodo kaina buvo

Kokios fainos ir dar pigios... ax.gif Tu parduotuviu dar kur nors LT yra? As panasias dezutes maciau Siauliuos neseniai, tai kainavo apie 40 lt, jei gerai pamenu... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 12, 11:32)
Kokios fainos ir dar pigios...  ax.gif  Tu parduotuviu dar kur nors LT yra? As panasias dezutes maciau Siauliuos neseniai, tai kainavo apie 40 lt, jei gerai pamenu...  g.gif  verysad.gif

na kiek žinau tai yra tų parduotuvių daug kur. Kaune žinau SAVAM yra. O tos dėžutės tai tokios labai plonos faneros, lengvutės, bet šiaip tvarkingai padarytos. O dar kai tokia kaina...ir užsegimas toks nemenkas biggrin.gif
Atsakyti

Na va, pasirodo ne aš viena blondinė hihihi.gif Neįsižeisk.. man iš pradžių tas pats buvo... Prisijungiant-įrašomas el. pašto adresas. Tai va atsiemiau aš prekes, viskas thumbup.gif.( pasakaiu tai merginai,kad blondinėms taip ir parašytų,prisijungti su el paštu,o tai rašo- vartotojo vardas...pati žinau koks mano vardas lotuliukas.gif Šiandien tvarko psl.; už tai neveikia.Dar sakė,kad technikui perduos mano pastabas lotuliukas.gif ) Jau esiu bandyt... O va apie dažus vitražui tai nebuvau pagalvojus, nors tiek jų turiu,ir tiek su jais piešiu doh.gif Būtinai išbandysiu ir juos. Didelis dėkui visoms už pagalbą aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 12 spalio 2007 - 13:41
QUOTE(mijaka @ 2007 10 12, 11:27)
O koks jos ilgis? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti