Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ramaskyte @ 2007 10 09, 13:17)
labai daili dėžutė  thumb_yello.gif o tas užrašas ant viršaus "Tea" - pačios darytas, ar čia jau būna ant dėžutės?

dėkui 4u.gif užrašas ant dėžutės jau buvo
Atsakyti
sanpaulija2 , kaip besivadintum bigsmile.gif cool.gif cool.gif cool.gif gražu, labai gražu thumbup.gif , oi vargas man doh.gif doh.gif tave ir pavoniją per du forumus girti doh.gif
Justess22 .....gražu (stilinga, skoninga 4u.gif 4u.gif )
linada labai tavo šepečiai patiko ir pakaba super thumbup.gif

Atsakyti
cikcak, taigi ir tave reikės gaudyti smile.gif

erickaamerika, jau tavo avatariukas koks wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

justess22, puikiai atrodo ant metalinių daikčiukų thumbup.gif tu man taip ir sugalvok - su stiklo mediumu užkepei, na išradingumas žmonių beribis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 09 spalio 2007 - 15:54
sanpaulija2 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 09, 10:28)
Dar vienas mano darbelis:
Kavos indelis ir cukrinė su aguonom

Mano SM tema

labai gražu thumbup.gif , ir dar su aguonom wub.gif wub.gif

o aš prieš metus buvau Briedžiukės kursuose, ir galų gale prisiruošiau išbandyt (subrendau biggrin.gif ) vienkomponentį krakle. ča tik bandymukas, fragmentas ir darytas l. greitai, džiovinant fenu. kairėj specialiai tepiau storiau baltais dažais.

jei kas pagelbės, būsiu labai dėkinga ax.gif . jei naudot dekupažinį popierių, per jį tikriausiai šitų įtrūkimų nesimatytų? g.gif

user posted image
Atsakyti
Nesimatytų smile.gif
Atsakyti
Linata, spausdink ant plono popieriaus, pvz., sumuštinių - jis irgi persišviečia kaip servetėlė, matysis tavo trūkinėjimai. Arba daryk su dvikomponenčiu ant viršaus.
Atsakyti
Oi, atsiprašau, sumaišiau vardą smile.gif Čia Lukastai rašiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, SM,esu visiška naujokė( bet jau senai žaviuosi Jūsų darbeliais), todėl iškart atsiprašau jei ko paklausiu ne į temą, ar visai nusišnekėsiu. ................ Po statybų liko porcelianinių plytelių, baltos, 20x20. Taigi sumaniau padaryti paveikslus su nuotraukomis( iš asmeninio albumo).Nuotraukas nulakavau akriliniu laku(7kart), po to nuvaliau apatinį sluoksnį, liko truputėlį storiau už servetėlę, bet jau daugiau bijau trinti. Dabar galvoju ''klijuoti'' mediumu stiklui( jei gerai supantu tai juo patepama, uždedamas paveikslėlis ir dar kart užtepama= 2sluosn., tada kepama. Ar reikia daugiau kartų tepti)Tada ir iškyla klausimas- jei to mediumo buteliukas 59 ml,o nuotraukos 9x13 ir 10x15, kiek panašei butelikų reikės, jei noriu pasidaryti 20 tokių paveikslų( nes dar neužsisakiusi, o siūsiuos iš ''artmanijos''), tai būtų geriau, kad vienu kartu. Ir dar prašysiu Jūsų patarimo, nesugalvoju kaip padaryti nuotraukos kraštus( plėšyti, gal apkarpyti figūrinėmis žirklėmis, kaip kad būdavo senos nutraukos, nes bus ir senų ir dabartnių, kurias padariau - sepia) , prašau patarkit. Iš anksto dėkoju visoms pagelbėjusioms. P.S Taip pat po remonto liko milžniškas kiekis Sadolino sendinimo efektą suteikiančio lako'' ANTIQUE'', sakykit ar jį galima būtų panaudoti dekupaže?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 10, 13:44)
P.S Taip pat po remonto liko milžniškas kiekis Sadolino sendinimo efektą suteikiančio lako'' ANTIQUE'', sakykit ar jį galima būtų panaudoti dekupaže?

Be abejonės tinka, čia su juo daugelis dirba bigsmile.gif . Dėl mediumo kiekio sunku ką ir patarti, man rodos tokiais kiekiais niekas daręs dar nebuvo. O tai kam tau daug iškarto prisipirkinėti, nusipirk 2 ar 1 tada matysi. Esi vilnietė, tai gali iš Senasnaujas pirkti (rodos jie irgi stiklo mediumą turi), galėsi atsiimti pati ir nereikės už persiuntimą mokėti.
Dėl nuotraukų apipavidalinimo g.gif g.gif o jos spalvotos ar ne ? Spalvotas, tai gal kaip nors figūriškai ar bangom galima pakarpyti, dar galima apvedžioti spalvotu stiklo kontūru visaip kaip pafantazavus. Jei nespalvotos, gerai tokios kaip yra, nors galima ir pakarpyti, kaip tai anksčiau darydavo bigsmile.gif
Galima gi nuotraukas skanuoti ir atsispausdinus su tokiom dirbti, būtų lengviau ir sugadinti negaila g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 10, 13:44)

Kaip Cikcak rašė, gali senasnaujas.lt mediumo užsisakyt, nereiks sukt galvos mirksiukas.gif
O dėl nuotaukų, tai kaip aš įsivaizduoju, aš karpyčiau figūrinėmis žirklėmis, ale senovinės thumbup.gif
Atsakyti
Frederica , nesusilaikiau vėl rašau biggrin.gif Aš tavo rankdarbių albumą peržiūrėjau doh.gif Tai ar tau čia mūsų klausti patarimo dėl nuotraukų apipavidalinimo sprendimo, čia mums reikėtų su patarimais į tave kreiptis. Tokių gražių darbų prisižiūrėjau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šviestuvai, lėkštės (rodos lėkštės su drugeliais g.gif ).....jau apie rūbus tai nė nekalbu blush2.gif
Atsakyti