Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Justess22 nuostabu wub.gif
o šie indeliai metalinio paviršiaus??
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 09, 11:43)
Justess22 nuostabu  wub.gif
o šie indeliai metalinio paviršiaus??

dėkui 4u.gif taip, šie indeliai metaliniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 09 spalio 2007 - 09:44
QUOTE(justess22 @ 2007 10 09, 10:44)
dėkui 4u.gif taip, šie indeliai metaliniai

hm.. kaip paruošei dėžutės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 09, 10:45)
hm.. kaip paruošei dėžutės? smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif grazios dežutės!!! mirksiukas.gif
Man irgi i6kilo klausimas, su kokiomis priemonėmis galima šitą grožį padaryti?
Su kuo klijuoti ir ką ant viršaus užteplioti?
Atsakyti
Visi paskutinieji darbeliai labai puikūs thumbup.gif Ir dėžutės, ir šepečiai, pakabos, ir kavos dėžutė su cukrine thumbup.gif

Man dar toli iki jūsų blush2.gif

Vis dėlto reikia pagalbos. Žinau, kad apie tai jau kalbėta, bet man vis tiek ne viskas aišku. Kaip daromi šešėliai? Gal galite kas nors, kas tai jau įvaldėte, papasakoti nuo A iki Z blush2.gif Apdekupažinau dėžutę, prašosi šešėlių, bet bijau visą darbą sugadinti unsure.gif
Atsakyti
OI KOKIE GROZIAI.........NEGALIU ATSIGROZET..........

O va Justess22 kaip matau tau jau pasipyle klausimai,kaip tai padaryti.Ir as noriu zinoti,koki cia stebukla panaudojai,kad taip graziai ant metalo padarei......Na isduok savo paslapteles.
O as tau siulau,dar ir cia ikelti savo dezute su drambliais,na ir kas,kad ne dekupazas,bet KAIP GRAZU.Gal kas is musu temeles nemate.......... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pats pirmasis bandymas, o ir tas ne iki galo... blush2.gif
user posted image

Nevystančios gėlės
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 10 09, 11:43)
Mano pats pirmasis bandymas, o ir tas ne iki galo...  blush2.gif
user posted image
Nevystančios gėlės

įkelk jei gali didesnę nuotrauką blush2.gif labai smalsu iš arčiau pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 09, 11:49)
įkelk jei gali didesnę nuotrauką blush2.gif labai smalsu iš arčiau pažiūrėti ax.gif

o tu paspausk ant nuotraukos ir bus tau milžiniška
Atsakyti
QUOTE(icetukas @ 2007 10 09, 11:50)
Man irgi i6kilo klausimas, su kokiomis priemonėmis galima šitą grožį padaryti?
Su kuo klijuoti ir ką ant viršaus užteplioti?

QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 09, 12:42)
O va Justess22 kaip matau tau jau pasipyle klausimai,kaip tai padaryti.Ir as noriu zinoti,koki cia stebukla panaudojai,kad taip graziai ant metalo padarei......Na isduok savo paslapteles.
O as tau siulau,dar ir cia ikelti savo dezute su drambliais,na ir kas,kad ne dekupazas,bet KAIP GRAZU.Gal kas is musu temeles nemate.......... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

na, bandysiu atsakyt į jūsų klausimus... niekaip specialiai neruošiau to metalinio paviršiau - tiesiog klijavau ant viršaus servetėlę ir viska mirksiukas.gif aišku, darbelis sudėtingas, nes paviršius be proto slidus, tai ne visada iš pirmo karto pavykdavo blush2.gif o paskiau tepiau kiekvieną paveikslėlį mediumu stiklui (va čia tai jau nežinau kiek valandų prasėdėjau, kol kiekvieną kontūriuką aptepiau doh.gif ). Ir finale iškepiau mirksiukas.gif bandžiau ją plauti - laikosi viskas puikiai thumbup.gif

Na, o MELONIJOS prašymu ir čia įkeliu savo dėžutę su drambliais, kuri nėra dekupažinta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 09, 12:12)
Na, o MELONIJOS prašymu ir čia įkeliu savo dėžutę su drambliais, kuri nėra dekupažinta blush2.gif

labai daili dėžutė thumb_yello.gif o tas užrašas ant viršaus "Tea" - pačios darytas, ar čia jau būna ant dėžutės?
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 10 09, 12:06)
o tu paspausk ant nuotraukos ir bus tau milžiniška

o dabar jau pasididno, pirmai kažkodėl ne smile.gif gražiai pasidarbuota smile.gif

justess22 ačiū už paaiškinimą mirksiukas.gif
Atsakyti