Justess22 nuostabu
o šie indeliai metalinio paviršiaus??
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 09, 11:43)
dėkui taip, šie indeliai metaliniai
QUOTE(justess22 @ 2007 10 09, 10:44)
dėkui taip, šie indeliai metaliniai
hm.. kaip paruošei dėžutės?
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 09, 10:45)
hm.. kaip paruošei dėžutės?
grazios dežutės!!!
Man irgi i6kilo klausimas, su kokiomis priemonėmis galima šitą grožį padaryti?
Su kuo klijuoti ir ką ant viršaus užteplioti?
Visi paskutinieji darbeliai labai puikūs Ir dėžutės, ir šepečiai, pakabos, ir kavos dėžutė su cukrine
Man dar toli iki jūsų
Vis dėlto reikia pagalbos. Žinau, kad apie tai jau kalbėta, bet man vis tiek ne viskas aišku. Kaip daromi šešėliai? Gal galite kas nors, kas tai jau įvaldėte, papasakoti nuo A iki Z Apdekupažinau dėžutę, prašosi šešėlių, bet bijau visą darbą sugadinti
Man dar toli iki jūsų
Vis dėlto reikia pagalbos. Žinau, kad apie tai jau kalbėta, bet man vis tiek ne viskas aišku. Kaip daromi šešėliai? Gal galite kas nors, kas tai jau įvaldėte, papasakoti nuo A iki Z Apdekupažinau dėžutę, prašosi šešėlių, bet bijau visą darbą sugadinti
OI KOKIE GROZIAI.........NEGALIU ATSIGROZET..........
O va Justess22 kaip matau tau jau pasipyle klausimai,kaip tai padaryti.Ir as noriu zinoti,koki cia stebukla panaudojai,kad taip graziai ant metalo padarei......Na isduok savo paslapteles.
O as tau siulau,dar ir cia ikelti savo dezute su drambliais,na ir kas,kad ne dekupazas,bet KAIP GRAZU.Gal kas is musu temeles nemate..........
O va Justess22 kaip matau tau jau pasipyle klausimai,kaip tai padaryti.Ir as noriu zinoti,koki cia stebukla panaudojai,kad taip graziai ant metalo padarei......Na isduok savo paslapteles.
O as tau siulau,dar ir cia ikelti savo dezute su drambliais,na ir kas,kad ne dekupazas,bet KAIP GRAZU.Gal kas is musu temeles nemate..........
Mano pats pirmasis bandymas, o ir tas ne iki galo...
Nevystančios gėlės
Nevystančios gėlės
QUOTE(ruci @ 2007 10 09, 11:43)
įkelk jei gali didesnę nuotrauką labai smalsu iš arčiau pažiūrėti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 09, 11:49)
įkelk jei gali didesnę nuotrauką labai smalsu iš arčiau pažiūrėti
o tu paspausk ant nuotraukos ir bus tau milžiniška
QUOTE(icetukas @ 2007 10 09, 11:50)
Man irgi i6kilo klausimas, su kokiomis priemonėmis galima šitą grožį padaryti?
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 09, 12:42)
na, bandysiu atsakyt į jūsų klausimus... niekaip specialiai neruošiau to metalinio paviršiau - tiesiog klijavau ant viršaus servetėlę ir viska aišku, darbelis sudėtingas, nes paviršius be proto slidus, tai ne visada iš pirmo karto pavykdavo o paskiau tepiau kiekvieną paveikslėlį mediumu stiklui (va čia tai jau nežinau kiek valandų prasėdėjau, kol kiekvieną kontūriuką aptepiau ). Ir finale iškepiau bandžiau ją plauti - laikosi viskas puikiai
Na, o MELONIJOS prašymu ir čia įkeliu savo dėžutę su drambliais, kuri nėra dekupažinta
QUOTE(justess22 @ 2007 10 09, 12:12)
Na, o MELONIJOS prašymu ir čia įkeliu savo dėžutę su drambliais, kuri nėra dekupažinta
labai daili dėžutė o tas užrašas ant viršaus "Tea" - pačios darytas, ar čia jau būna ant dėžutės?
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 10 09, 12:06)
o tu paspausk ant nuotraukos ir bus tau milžiniška
o dabar jau pasididno, pirmai kažkodėl ne gražiai pasidarbuota
justess22 ačiū už paaiškinimą