MIAU
sanpaulija2, jau kad pripėdavo tavo juodas katinas ir viduj ir išorėj, gražu, tik kad šeimininkę išdavė
QUOTE(pavonija @ 2007 10 07, 19:12)
Bonza ,labai gražu ir iš kur tokių plunksnų parovei , čia servetėlė ar kaip? Ir pati dėžutės forma neįprasta, puiki.
taip servetele, cia visai dezutei dekoruoti panaudota viena servetele
QUOTE(mijaka @ 2007 10 07, 19:23)
man irgi įdomi pasirodė
o dar su rankenėlę viršuj
bonza, o obuoliukai, tai irgi servetėlė ?
o dar su rankenėlę viršuj
bonza, o obuoliukai, tai irgi servetėlė ?
taip ir obuoliukai servetele, obuoliuku dar galima rasti viduj - ant dugno ir vidinej dangtelio pusej
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 07, 20:20)
bonza labai
ta su eziukais -cia servetka is imdeco?
nugi negi taip nieko nesigauna? as tai nesiliauju su juo zaidusi-vis kazkas gaunasi, naudoju, nes labai noriu nusipirkti koki nauja
ta su eziukais -cia servetka is imdeco?
nugi negi taip nieko nesigauna? as tai nesiliauju su juo zaidusi-vis kazkas gaunasi, naudoju, nes labai noriu nusipirkti koki nauja
taip ir eziukai ir obuoliai is imdeco
QUOTE(cikcak @ 2007 10 08, 08:23)
Bonza ,super dėžutės
QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 08, 10:29)
Fainuoles Labai pagal sezona Is kur tokios dailios dezeles?
duztes abi pirkau mugej, na tokia a la kermosius buvo vienam miestely.. abi po 14 litu
kad juos kur, tuos juodus katinus
o tu galvojai, kokia čia boba atsirado?...
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 08, 21:39)
MIAU
faina kokia dėžutė pėdukus pati išpaišei?
Pati, tik nepiešiau, o su trafaretu dariau nugi vasarą dažiau palangę, o mano gražuolė katė cip cip ir perbėgo ir dar ant lauko palangės pripėdavo Tai dabar kai prireikė pėdučių, pasižiūrėjau į tas tikrąsias ir pasidariau trafaretuką
Labas rytas,
oi kokių šainių darbelių, juodą katiną įsimylėjau
apie dėžutės dekoravimą ištisa servetėle nė negaliu pagalvoti, vos moryvus sugebu priklijuoti ir išvis pamačiau kad aš apsiribosiu tik minimaliuoju dekupažu......
įkeliu keletą darbukų, ngaliu nepasidžiaugti, nors foto kokybe ne kokia, fotikas nebedraugauja su manim
Papildyta:
o va servetėlių mėlinumo ant pakabos nesugebėjau atkartoti, tai matosi, o lakuojnt dar ir pabėgo tie mėlyni dažai et labiau peckiojimu, o ne randarbiais tai galima pavadinti
oi kokių šainių darbelių, juodą katiną įsimylėjau
apie dėžutės dekoravimą ištisa servetėle nė negaliu pagalvoti, vos moryvus sugebu priklijuoti ir išvis pamačiau kad aš apsiribosiu tik minimaliuoju dekupažu......
įkeliu keletą darbukų, ngaliu nepasidžiaugti, nors foto kokybe ne kokia, fotikas nebedraugauja su manim
Papildyta:
o va servetėlių mėlinumo ant pakabos nesugebėjau atkartoti, tai matosi, o lakuojnt dar ir pabėgo tie mėlyni dažai et labiau peckiojimu, o ne randarbiais tai galima pavadinti
linada, minimalizmas visai nėra blogai - tokie kruopštūs darbeliai, viskas labai gerai ir skoninga, ir gražu
Man irgi labai patiko visu darbukai. O Linados gera ideja-dekoruoti sepeti Prisiminiau, kad ir as tokiu turiu
Linada, nebūk tokia savikritiška iš karto visko negali išmokti visi darbai šaunūs, o su krapais tai labai labai šaunus nieko nei per daug nei per mažai
QUOTE(linada @ 2007 10 09, 08:39)
Man tai labai gražu. Ir dėžutė su katinu patiko