Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

MIAU
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sanpaulija2, jau kad pripėdavo tavo juodas katinas ir viduj ir išorėj, gražu, tik kad šeimininkę išdavė ph34r.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 10 07, 19:12)
Bonza ,labai gražu ir iš kur tokių plunksnų parovei , čia servetėlė ar kaip? Ir pati dėžutės forma neįprasta, puiki.

taip servetele, cia visai dezutei dekoruoti panaudota viena servetele ax.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 10 07, 19:23)
drinks_cheers.gif man irgi įdomi pasirodė
o dar su rankenėlę viršuj  bigsmile.gif

bonza, o obuoliukai, tai irgi servetėlė ? g.gif

taip ir obuoliukai servetele, obuoliuku dar galima rasti viduj - ant dugno ir vidinej dangtelio pusej ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 07, 20:20)
bonza labai  thumbup.gif
ta su eziukais -cia servetka is imdeco?
lotuliukas.gif
nugi negi taip nieko nesigauna? as tai nesiliauju su juo zaidusi-vis kazkas gaunasi, naudoju, nes labai noriu nusipirkti koki nauja  ax.gif

taip ir eziukai ir obuoliai is imdeco 4u.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 10 08, 08:23)
Bonza ,super dėžutės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 08, 10:29)
Fainuoles  thumbup.gif  Labai pagal sezona wink.gif Is kur tokios dailios dezeles?  g.gif

duztes abi pirkau mugej, na tokia a la kermosius buvo vienam miestely.. abi po 14 litu 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif doh.gif tongue.gif
kad juos kur, tuos juodus katinus g.gif
o tu galvojai, kokia čia boba atsirado?... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 08, 21:39)
MIAU

faina kokia dėžutė thumb_yello.gif pėdukus pati išpaišei?
Atsakyti
Pati, tik nepiešiau, o su trafaretu dariau wink.gif nugi vasarą dažiau palangę, o mano gražuolė katė cip cip ir perbėgo biggrin.gif ir dar ant lauko palangės pripėdavo biggrin.gif Tai dabar kai prireikė pėdučių, pasižiūrėjau į tas tikrąsias ir pasidariau trafaretuką smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
oi kokių šainių darbelių, juodą katiną įsimylėjau wub.gif
apie dėžutės dekoravimą ištisa servetėle nė negaliu pagalvoti, vos moryvus sugebu priklijuoti doh.gif ir išvis pamačiau kad aš apsiribosiu tik minimaliuoju dekupažu......
įkeliu keletą darbukų, ngaliu nepasidžiaugti, nors foto kokybe ne kokia, fotikas nebedraugauja su manim doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
o va servetėlių mėlinumo ant pakabos nesugebėjau atkartoti, tai matosi, o lakuojnt dar ir pabėgo tie mėlyni dažai doh.gif et labiau peckiojimu, o ne randarbiais tai galima pavadinti laugh.gif
Atsakyti
linada, minimalizmas visai nėra blogai - tokie kruopštūs darbeliai, viskas labai gerai smile.gif ir skoninga, ir gražu smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko visu darbukai. O Linados gera ideja-dekoruoti sepeti thumbup.gif Prisiminiau, kad ir as tokiu turiu ax.gif
Atsakyti
Linada, nebūk tokia savikritiška iš karto visko negali išmokti visi darbai šaunūs, o su krapais tai labai labai šaunus nieko nei per daug nei per mažai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 10 09, 08:39)
apie dėžutės dekoravimą ištisa servetėle nė negaliu pagalvoti, vos moryvus sugebu priklijuoti doh.gif ir išvis pamačiau kad aš apsiribosiu tik minimaliuoju dekupažu......
įkeliu keletą darbukų, ngaliu nepasidžiaugti, nors foto kokybe ne kokia, fotikas nebedraugauja su manim doh.gif
o va servetėlių mėlinumo ant pakabos nesugebėjau atkartoti, tai matosi, o lakuojnt dar ir pabėgo tie mėlyni dažai doh.gif et labiau peckiojimu, o ne randarbiais tai galima pavadinti laugh.gif
Man tai labai gražu. Ir dėžutė su katinu patiko clap.gif
Atsakyti
Dar vienas mano darbelis:
user posted image
Kavos indelis ir cukrinė su aguonom

Mano SM tema
Atsakyti