Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 07, 21:27)
tikiuosi nepykstate, kad isiverziau i jusu tema ir cia viska grudu.

na, bent jau aš nepykstu, dėk dar daugiau bigsmile.gif

kaip tik ieškau idėjų, kaip papuošt nuotraukų albumą g.gif tėčiu artėja 50 metų, tai noriu sudėt jo nuotraukas "nuo....iki", albumą jau turiu ir noriu jo viršėlį dekoruot, ale nelabai turiu minčių kaip tai padaryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 07 spalio 2007 - 21:07
QUOTE(mijaka @ 2007 10 07, 20:46)
žinai, man gaunasi gražūs įtrūkimai kai žiūriu prieš šviesą, bet kai bandau įtrint, tai niekas juose neužsilieka  verysad.gif  tiesa, neturiu tos patinos, tai trinu aliejinius dažus....na, lieka kur ne kur...ale nevisur... doh.gif tai be ryšio atrodo  verysad.gif

tai pabandyk taip storiau uztepti, kad i tuos tarpelius prilystu gerai, o tada nuvalyti-tik gal pabandyk su akriliniais, nes juos su vandeniu bus galima nuplauti svelniai, jei ka
dar man padeda patina is tu tarpeliu pasalinti -paprastas schwarzkoft plauku lakas (plauku nieko nelaiko -tai nors dekupazui tinka ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 07, 22:31)
tai pabandyk taip storiau uztepti, kad i tuos tarpelius prilystu gerai, o tada nuvalyti-tik gal pabandyk su akriliniais, nes juos su vandeniu bus galima nuplauti svelniai, jei ka
dar man padeda patina is tu tarpeliu pasalinti -paprastas schwarzkoft plauku lakas (plauku nieko nelaiko -tai nors dekupazui tinka  ax.gif )

kad ir storai užtepiu ir laaaaaaaabai šveniai nubraukiu, ale vistiek nelieka verysad.gif o su akriliniais bandžiau tai iš vis katastrofa - kiek ištepiau tokia dėmė ir liko....teko drėgnai viską nuplaut, bet kartu ir įskilimai nusiplovė g.gif
o paskui išvis pastatčiau lempą prie pat patviršiaus, kad šildytų, tai suskilo laaaaaaaaabai smulkiai ir įtriniau porporina tai visai nieko gavosi, bet labai smulkiai.......o taip noriu stambių įtrūkimų verysad.gif na vėliau, kai išdžius, įkelsiu čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 07, 21:46)
kad ir storai užtepiu ir laaaaaaaabai šveniai nubraukiu, ale vistiek nelieka  verysad.gif  o su akriliniais bandžiau tai iš vis katastrofa - kiek ištepiau tokia  dėmė ir liko....teko drėgnai viską nuplaut, bet kartu ir įskilimai nusiplovė g.gif
o paskui išvis pastatčiau lempą prie pat patviršiaus, kad šildytų, tai suskilo laaaaaaaaabai smulkiai ir įtriniau porporina tai visai nieko gavosi, bet labai smulkiai.......o taip noriu stambių įtrūkimų  verysad.gif  na vėliau, kai išdžius, įkelsiu čia  ax.gif

matyt nepakankamai buvo isdziuves pavirsius, nes kai gerai isdziuna -tai galiu teplioti akrilinius dazus ir juos plauti -jokiu problemu schmoll.gif
per situos bandymus -ismokau viena dalyka -jei nori stambiu-tai negalima arti kisti prie lempos ar arti su fenu dziovinti doh.gif
jei po valandos neatsiranda itrukimai -tai is toli reikia siek tiek fenu pakaitinti ir kai matai, kad jau sutruko -palikti ten kur nebutu saules ar kito tiesioginio silumos saltinio virs to daikto, nes kitaip sutrukines smulkiai verysad.gif -taip nutiko mano vienai lekstei, kuri buvo suskilusi stambiai, o paguleje sauleje -smulkiai smulkiai-bet gerai, kad ismokau juos naikinti biggrin.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...sN97ElDecoupage
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 07, 23:27)
smulkiai smulkiai-bet gerai, kad ismokau juos naikinti  biggrin.gif

o aš taip ir palikau smulkius irnesakyk.gif verysad.gif aj, na bent tokie gaunasi ir tai gerai ax.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...ecialNavidadNo7
Atsakyti
Bonza ,super dėžutės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 10 07, 16:54)
mano naujausi darbai  blush2.gif

Fainuoles thumbup.gif Labai pagal sezona wink.gif Is kur tokios dailios dezeles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 10 06, 00:41)
na jo yra 0,3 litro, kainuoja apie 14 litų jei gerai prisimenu  g.gif Na jo užtenka ilgam.Aš ir sieną su juo gruntavau, nes ten tingėjom senus dažus gramdyti  biggrin.gif  Jis yra baltas, tai vat jei jo nepadengsi, tai matysis. Bet paskaičiau, kad į jį galima dėti pigmento, tai aš taip ir padariau. tai visi nieko atrodė, dėjau guašo.

Labai aciu uz atsakymus, bet pakankinsiu as dar tave su klausimeliais, jei nesupyksi ax.gif
O gal ta grunta, idejus i ji pigmento, galima naudoti viena, netepant ant jo daugiau nieko? Ta prasme, nedazant daugiau? Tada uzmesti lako ir viskas. Ar jis lengvai nusiplauna, ar visai nenuplaunamas? g.gif
Atsakyti
Na as vis ziurau situos jusu kurtus grozius,o savu vis
neparaodau doh.gif tai manau reiks siandien viska fotkint ir duoti jusu teismui. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam,karolytes groziu laukiam thumbup.gif
Atsakyti