QUOTE(kitty*** @ 2007 10 05, 10:02)
kaip smagu būtų gaut dovanėlę tokioj dėželėj
Papildyta:
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 05, 10:05)
O į kurią dėžutę žiūrėt Tą apvalią ar šurdutės formos Šiaip abi labai gražios
ta ovali naujausia
dekui
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 10 05, 11:08)
kunigunda, čia tas prancuziškas ? o kaip tu jį nuplauni ? svandeniu ?
man to prancūziško neatsirado pirmas buteliukas nežinau kas ten pasidaro, bet kiek bandom, negalim atidaryt vat pagalvojau, o kas jei aš ant kito dvikomponenčio step 1, tepsiu to prancūziško step 2
man to prancūziško neatsirado pirmas buteliukas nežinau kas ten pasidaro, bet kiek bandom, negalim atidaryt vat pagalvojau, o kas jei aš ant kito dvikomponenčio step 1, tepsiu to prancūziško step 2
matyt dangtelis pridziuvo, man ir kartais tenka pasikankinti su tuo buteliuku, ten reikia spausti dangteli ir tada sukti- nu reikia jegos, reikia
jo cia su tu prancuzisku-noriu optimizuoti
plovimas -tai salyginis pas mane-pirma karta gavosi labai negrazus sutrukimai -tai pabandziau uzlakuoti -suvire -tada su vandeniu nuploviau svelniai ir vel uzlakavau pirmo komponento 2 sluoksnius ir visi itrukimai dingo ir taip tris kartus ploviau tepiau, kol galu gale istryniau ta patina tik situos stambius itrukimus ir vel uzlakavau to pirmo ageingo,tokiu budu pasiliko tik itrinti itrukimai, o kiti dingo, o isdziuvus dar lako pora sluoksniu uzlakavau -tai tokie mano nuotykiai su tuo mediumu