Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kitty*** @ 2007 10 05, 10:02)
kaip smagu būtų gaut dovanėlę tokioj dėželėj ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 05, 10:05)
O į kurią dėžutę žiūrėt  rolleyes.gif Tą apvalią ar šurdutės formos  ax.gif Šiaip abi labai gražios  thumbup.gif

ta ovali naujausia ax.gif
dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 10 05, 11:08)
swoon.gif  wub.gif  kunigunda, čia tas prancuziškas ? o kaip tu jį nuplauni ? svandeniu ? mastau.gif
man to prancūziško neatsirado pirmas buteliukas mad.gif nežinau kas ten pasidaro, bet kiek bandom, negalim atidaryt doh.gif vat pagalvojau, o kas jei aš ant kito dvikomponenčio step 1, tepsiu to prancūziško step 2 g.gif

matyt dangtelis pridziuvo, man ir kartais tenka pasikankinti su tuo buteliuku, ten reikia spausti dangteli ir tada sukti- nu reikia jegos, reikia
jo cia su tu prancuzisku-noriu optimizuoti doh.gif
plovimas -tai salyginis pas mane-pirma karta gavosi labai negrazus sutrukimai -tai pabandziau uzlakuoti -suvire blink.gif -tada su vandeniu nuploviau svelniai ir vel uzlakavau pirmo komponento 2 sluoksnius ir visi itrukimai dingo ir taip tris kartus ploviau tepiau, kol galu gale istryniau ta patina tik situos stambius itrukimus ir vel uzlakavau to pirmo ageingo,tokiu budu pasiliko tik itrinti itrukimai, o kiti dingo, o isdziuvus dar lako pora sluoksniu uzlakavau ax.gif -tai tokie mano nuotykiai su tuo mediumu unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 05 spalio 2007 - 11:43
Nenuorama nėr už ką, čia tau dėkui.

Neturiu to prancūziško lako, matau sunkiai sukalbamas, dėl to neperku, bet įtrūkimai jau tokie gražūs gaunas, kaip senas suskilęs porcelianas, kad vos susilaikau jo nenusipirkus.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 05, 12:49)
-tai tokie mano nuotykiai su tuo mediumu  unsure.gif

viskas aišku....
na užtepiau aš tą antrą ant sottile step 1 doh.gif bus matyt kas gausis....nes prancūziško pirmo taip ir neatsukau schmoll.gif ir anksčiau sunku buvo, o dabar kai gerą mėnesį nenaudojau tai galutinai jis turbūt pridžiuvo doh.gif
QUOTE(Marzde @ 2007 10 05, 13:02)
įtrūkimai jau tokie gražūs gaunas, kaip senas suskilęs porcelianas

drinks_cheers.gif vien dėl to verta su juo pakariaut
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 05, 08:59)
kadangi as visada servetele klijuoju tik ant dazytu pavirsiu-tai jie niekada nebuna slidus-todel nezinau kaip butu  ax.gif

Dezute ziauriai simpatiska wub.gif
As irgi klijuoju tik ant dazytu, bet buvo, kad nes neteko uzklijuot, nes dazai nesilaike verysad.gif Manau, cia apie tai klausimas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 05, 10:59)
kadangi as visada servetele klijuoju tik ant dazytu pavirsiu-tai jie niekada nebuna slidus-todel nezinau kaip butu  ax.gif

Padariau dovanu verini-tai prireike ir i ka nors supakuoti -tai padariau dezute
pati virsu ploviau net 3 kartus ir vis tiek nesigavo taip kaip norejosi  doh.gif

nu grozis tai neispasakytas thumbup.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
dabar kaupiuosi daryti kokia nors dezute-jungiant keleta techniku-tik jauciu gali ilgokai uztrukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 05, 07:45)
Na, kai seseliuoji, o paciam gale lakuoji, ir  jei slidus pavirsius, tai gali nuplaukti. Ta turejau omenyje blush2.gif
Labai grazu thumbup.gif
Va, butent , mane tas ir neramina. O tas gruntas brangus? ir koks ten jo kiekis? O as esu sugalvujusi dekoruoti savo plintusus blush2.gif O jie tokie slidus atrodo. Nusipirkau, ir jie man visai nedera prie grindu, per tamsus. tai, galvoju, padekupazinsiu ar siaip ka patepliosiu... ax.gif ka, jus manot? darbo daug, bet gal verta g.gif
Papildyta:
dar noriu paklausti, ar tas gruntas labai matosi, jei, tarkim, liktu niekuom nepadengtas?

na jo yra 0,3 litro, kainuoja apie 14 litų jei gerai prisimenu g.gif Na jo užtenka ilgam.Aš ir sieną su juo gruntavau, nes ten tingėjom senus dažus gramdyti biggrin.gif Jis yra baltas, tai vat jei jo nepadengsi, tai matysis. Bet paskaičiau, kad į jį galima dėti pigmento, tai aš taip ir padariau. tai visi nieko atrodė, dėjau guašo.
Atsakyti
nagi atsinaujino senasnaujas kaip šauniai bigsmile.gif
ir jie ten turi vyrių ir užsegimų dėžutėms clap.gif bet jau kaina swoon.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 06 spalio 2007 - 12:54
user posted image
user posted image

mano naujausi darbai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 07 spalio 2007 - 17:57
Sveikos, norejau paklausti gal kuri turejot ar turit Puikuji krakle (perfect CRACKLE)? kokia nuomone? ir svarbiausia koki suskilimai: dideli ar mazi? ax.gif aciu uz atsakymus aciuks.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romanson: 07 spalio 2007 - 18:05
bonza labai gražios dėžutės wub.gif ypač ta su obuoliukais ir ežiukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 10 07, 18:54)

mano naujausi darbai  blush2.gif

Atrodo thumbup.gif Man abi labai wub.gif
Atsakyti