Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Gal galit primint koks mediumas tekstilei geresnis? Ar bent jau parašykit kokioj dekupažo dalyu apie tai kalbėjot biggrin.gif Berods 7. Ania? rolleyes.gif
Atsakyti
Jau seniai norėjau pabandyt tą dekupažą, bet kažkodėl man jis labai jau sudėtingas atrodė. Bet šiandien neiškenčiau ir štai .... mano pirmas blynas smile.gif
Labai jau man patiko rezultatas, tai ir jums rodausi blush2.gif

O kadangi nuotraukų įkėlimas man tamsus miškas, tai tik taip
Lėkštė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 04 spalio 2007 - 21:26
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 04, 18:50)
Gal galit primint koks mediumas tekstilei geresnis? Ar bent jau parašykit kokioj dekupažo dalyu apie tai kalbėjot  biggrin.gif Berods 7. Ania?  rolleyes.gif

sitas user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mambera @ 2007 10 04, 21:24)
Lėkštė

visai simpatiska ir rauksliu jokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
grazi lekste,reiktu salia mano lempos pastatyt,nes su tokiom pat aguonom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2007 10 04, 22:24)
Jau seniai norėjau pabandyt tą dekupažą, bet kažkodėl man jis labai jau sudėtingas atrodė. Bet šiandien neiškenčiau ir štai .... mano pirmas blynas smile.gif

Lėkštė

Paprasta, kokybiška ir gražu 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 04, 22:40)
sitas [img]

O ku pirkt tokį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 04, 22:37)
O ku pirkt tokį  ax.gif

a toki, mums viena labai gera forumiete is vokietijos atveze ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 04, 12:17)
Sveikos, mergaites, kaip laikosi dekupazas ant plastiko? Ir jei reikia seseliuoti, ar tie dazai ir lakas vandens pagrindu tepasi? tas platikas toks gana lygus ir slidus, tai man atrodo, kad viskas gali nuplaukti... ax.gif Buciau dekinga, jei pasidalintumete patirtimi 4u.gif

aš tai kai darau ant slidesnių paviršių tai iš Senukų turiu nusipirkusi grunto "Otex" atrodo vadinasi. Ten gruntas skirtas stiklui, ir dar daug kam. biggrin.gif tai jau dažai tikrai laikosi (jis acetoninis, smirda biggrin.gif ). O kai aš dariau ant stiklo be grunto, tai tepant laką, man viskas tiesiog nuslinko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 04, 13:36)
man viskas ant visko laikosi  ax.gif
nesuprantu klausimo  schmoll.gif

Na, kai seseliuoji, o paciam gale lakuoji, ir jei slidus pavirsius, tai gali nuplaukti. Ta turejau omenyje blush2.gif

QUOTE(Mambera @ 2007 10 04, 22:24)

Lėkštė

Labai grazu thumbup.gif

QUOTE(darata @ 2007 10 05, 00:32)
aš tai kai darau ant slidesnių paviršių tai iš Senukų turiu nusipirkusi grunto "Otex" atrodo vadinasi. Ten gruntas skirtas stiklui, ir dar daug kam.  biggrin.gif tai jau dažai tikrai laikosi (jis acetoninis, smirda biggrin.gif ). O kai aš dariau ant stiklo be grunto, tai tepant laką, man viskas tiesiog nuslinko.  doh.gif

Va, butent , mane tas ir neramina. O tas gruntas brangus? ir koks ten jo kiekis? O as esu sugalvujusi dekoruoti savo plintusus blush2.gif O jie tokie slidus atrodo. Nusipirkau, ir jie man visai nedera prie grindu, per tamsus. tai, galvoju, padekupazinsiu ar siaip ka patepliosiu... ax.gif ka, jus manot? darbo daug, bet gal verta g.gif
Papildyta:
dar noriu paklausti, ar tas gruntas labai matosi, jei, tarkim, liktu niekuom nepadengtas?
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 05, 07:45)
Na, kai seseliuoji, o paciam gale lakuoji, ir  jei slidus pavirsius, tai gali nuplaukti.

kadangi as visada servetele klijuoju tik ant dazytu pavirsiu-tai jie niekada nebuna slidus-todel nezinau kaip butu ax.gif

Padariau dovanu verini-tai prireike ir i ka nors supakuoti -tai padariau dezute
pati virsu ploviau net 3 kartus ir vis tiek nesigavo taip kaip norejosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 05, 10:59)
kadangi as visada servetele klijuoju tik ant dazytu pavirsiu-tai jie niekada nebuna slidus-todel nezinau kaip butu  ax.gif

pati virsu ploviau net 3 kartus ir vis tiek nesigavo taip kaip norejosi  doh.gif

kaip smagu būtų gaut dovanėlę tokioj dėželėj ax.gif
Atsakyti
kadangi as visada servetele klijuoju tik ant dazytu pavirsiu-tai jie niekada nebuna slidus-todel nezinau kaip butu  ax.gif

pati virsu ploviau net 3 kartus ir vis tiek nesigavo taip kaip norejosi  doh.gif

O į kurią dėžutę žiūrėt rolleyes.gif Tą apvalią ar šurdutės formos ax.gif Šiaip abi labai gražios thumbup.gif
Atsakyti

swoon.gif wub.gif kunigunda, čia tas prancuziškas ? o kaip tu jį nuplauni ? svandeniu ? mastau.gif

man to prancūziško neatsirado pirmas buteliukas mad.gif nežinau kas ten pasidaro, bet kiek bandom, negalim atidaryt doh.gif vat pagalvojau, o kas jei aš ant kito dvikomponenčio step 1, tepsiu to prancūziško step 2 g.gif
Atsakyti