Gal galit primint koks mediumas tekstilei geresnis? Ar bent jau parašykit kokioj dekupažo dalyu apie tai kalbėjot Berods 7. Ania?
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 04, 18:50)
Gal galit primint koks mediumas tekstilei geresnis? Ar bent jau parašykit kokioj dekupažo dalyu apie tai kalbėjot Berods 7. Ania?
sitas
Papildyta:
QUOTE(Mambera @ 2007 10 04, 21:24)
visai simpatiska ir rauksliu jokiu
grazi lekste,reiktu salia mano lempos pastatyt,nes su tokiom pat aguonom
QUOTE(Mambera @ 2007 10 04, 22:24)
Jau seniai norėjau pabandyt tą dekupažą, bet kažkodėl man jis labai jau sudėtingas atrodė. Bet šiandien neiškenčiau ir štai .... mano pirmas blynas
Labai jau man patiko rezultatas, tai ir jums rodausi
O kadangi nuotraukų įkėlimas man tamsus miškas, tai tik taip
Lėkštė
Lėkštė
Paprasta, kokybiška ir gražu
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 04, 22:40)
sitas [img]
O ku pirkt tokį
QUOTE(Nenuorama @ 2007 10 04, 22:37)
O ku pirkt tokį
a toki, mums viena labai gera forumiete is vokietijos atveze
QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 04, 12:17)
Sveikos, mergaites, kaip laikosi dekupazas ant plastiko? Ir jei reikia seseliuoti, ar tie dazai ir lakas vandens pagrindu tepasi? tas platikas toks gana lygus ir slidus, tai man atrodo, kad viskas gali nuplaukti... Buciau dekinga, jei pasidalintumete patirtimi
aš tai kai darau ant slidesnių paviršių tai iš Senukų turiu nusipirkusi grunto "Otex" atrodo vadinasi. Ten gruntas skirtas stiklui, ir dar daug kam. tai jau dažai tikrai laikosi (jis acetoninis, smirda ). O kai aš dariau ant stiklo be grunto, tai tepant laką, man viskas tiesiog nuslinko.
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 04, 13:36)
Na, kai seseliuoji, o paciam gale lakuoji, ir jei slidus pavirsius, tai gali nuplaukti. Ta turejau omenyje
QUOTE(Mambera @ 2007 10 04, 22:24)
Jau seniai norėjau pabandyt tą dekupažą, bet kažkodėl man jis labai jau sudėtingas atrodė. Bet šiandien neiškenčiau ir štai .... mano pirmas blynas
Lėkštė
Lėkštė
Labai grazu
QUOTE(darata @ 2007 10 05, 00:32)
aš tai kai darau ant slidesnių paviršių tai iš Senukų turiu nusipirkusi grunto "Otex" atrodo vadinasi. Ten gruntas skirtas stiklui, ir dar daug kam. tai jau dažai tikrai laikosi (jis acetoninis, smirda ). O kai aš dariau ant stiklo be grunto, tai tepant laką, man viskas tiesiog nuslinko.
Va, butent , mane tas ir neramina. O tas gruntas brangus? ir koks ten jo kiekis? O as esu sugalvujusi dekoruoti savo plintusus O jie tokie slidus atrodo. Nusipirkau, ir jie man visai nedera prie grindu, per tamsus. tai, galvoju, padekupazinsiu ar siaip ka patepliosiu... ka, jus manot? darbo daug, bet gal verta
Papildyta:
dar noriu paklausti, ar tas gruntas labai matosi, jei, tarkim, liktu niekuom nepadengtas?
QUOTE(Spinduliux @ 2007 10 05, 07:45)
Na, kai seseliuoji, o paciam gale lakuoji, ir jei slidus pavirsius, tai gali nuplaukti.
kadangi as visada servetele klijuoju tik ant dazytu pavirsiu-tai jie niekada nebuna slidus-todel nezinau kaip butu
Padariau dovanu verini-tai prireike ir i ka nors supakuoti -tai padariau dezute
pati virsu ploviau net 3 kartus ir vis tiek nesigavo taip kaip norejosi
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 05, 10:59)
kadangi as visada servetele klijuoju tik ant dazytu pavirsiu-tai jie niekada nebuna slidus-todel nezinau kaip butu
kaip smagu būtų gaut dovanėlę tokioj dėželėj
O į kurią dėžutę žiūrėt Tą apvalią ar šurdutės formos Šiaip abi labai gražios
kunigunda, čia tas prancuziškas ? o kaip tu jį nuplauni ? svandeniu ?
man to prancūziško neatsirado pirmas buteliukas nežinau kas ten pasidaro, bet kiek bandom, negalim atidaryt vat pagalvojau, o kas jei aš ant kito dvikomponenčio step 1, tepsiu to prancūziško step 2