Mačiulaitienė buvo ir mano prižiūrinti gydytoja visą neštumą. Su manimi elgėsi maloniai, draugiškai, visada mokėdavo pralinksminti, nuteikti optimistiškai, patarti visais rūpimais klausimais. Su ja ir gimdžiau, buvau susitarusi. Gimdymo metu nerealiai palaike, padėjo. Po gimdymo mane ir vyra išbučiavo kaip tikra mama Ateidavo i palata aplankyti. Ne kas valanda aišku Karta i dieną. Mano gimdymas buvo sklandus, tad nebuvo reikalo landžioti. O paskui kai ėjau tikrintis po gimdymo praėjus dviem mėnesiam, tai pajaučiau, jog ši gydytoja man dabar labai artima drauge labai geras žmogus.
Dėl nuomonių, tai visokiu tų gydytojų yra. Jei kas randate svelnesne už ja- tai puiku, džiaugiuos už jus. Kiekvienam žmogui tas švelnumas skirtingai atrodo, kaip ir bet kas kitas. Visi turi teisę rinktis
QUOTE(papalike @ 2008 08 12, 10:00)
Mačiulaitienė buvo ir mano prižiūrinti gydytoja visą neštumą. Su manimi elgėsi maloniai, draugiškai, visada mokėdavo pralinksminti, nuteikti optimistiškai, patarti visais rūpimais klausimais. Su ja ir gimdžiau, buvau susitarusi. Gimdymo metu nerealiai palaike, padėjo. Po gimdymo mane ir vyra išbučiavo kaip tikra mama Ateidavo i palata aplankyti. Ne kas valanda aišku Karta i dieną. Mano gimdymas buvo sklandus, tad nebuvo reikalo landžioti. O paskui kai ėjau tikrintis po gimdymo praėjus dviem mėnesiam, tai pajaučiau, jog ši gydytoja man dabar labai artima drauge labai geras žmogus.
Dėl nuomonių, tai visokiu tų gydytojų yra. Jei kas randate svelnesne už ja- tai puiku, džiaugiuos už jus. Kiekvienam žmogui tas švelnumas skirtingai atrodo, kaip ir bet kas kitas. Visi turi teisę rinktis
Bendrauju su šia gydytoja tik prieš pat gimdymą ir gimdymo metu, gimdžiau abu pas ją, o ir rimtesnių problemų neturėjau tpu tpu tpu) Bet tikrai malonu lankytis, atrodo, kad su artimu žmogumi bendraučiau Labai prižiūrėjo, lankė kasdien, išbučiavo ir pagimdžius, ir išleidžiant ir pan... Pergyveno kartu, kol pienas atsirado... na tikrai, gydytoja. Džiaugiuosi, kad randama ir geresnių
Pas Violeta lankausi nuo 2000m, lankiausi nėštumo metu, gimdžiau. Dabar vėl lankausi kaip nėštukė. Tuo esu labai patenkinta. Nenoriu jokios kitos gydytojos!
Beja savo mažylį gimdžiau per mamos dieną, tai nesudarė problemų šiai gydytojai mane prižiūrėti ir priimti gimdymą!
Beja savo mažylį gimdžiau per mamos dieną, tai nesudarė problemų šiai gydytojai mane prižiūrėti ir priimti gimdymą!
QUOTE(vasarė @ 2008 08 11, 21:54)
tikrai nesumaišiau. Ir pasilieku prie savo nuomonės, kad Mačiulaitienė - kategoriška, vieno kirpimo nuomonės gydytoja, Labai džiaugiuosi, kad radau kitą, sau artimą žmogų...
man toks įspūdis ir susidarė. Buvau pas ją , nes reikėjo skubiai.Šiaip manau,kad ji patinka tokioms moterims, kurioms nereikia labai švelnių gydytojų. Man tokia nuomonė susidarė.
kiekvienam skirtingai man ji pasirode svelniausia is visu gydytoju pas kurias buvau
Aš taip pat gimdžiau pas V.Mačiulaitienę. Esu labai patenkinta. Nuostabi gyditoja. Nesitariau iš anksto tiesiog atvažiavau ir gimdžiau. Nedaviau jokių pinigų ir nepaisant to ji buvo labai maloni ir net po gimdymo mane lankė. Dabar laukiuosi antro vaikštau pas Mačiulaitienę esu labai patenkinta. Kai sužinojau apie savo nieštuma net nekilo kitų minčių buvau iškart apsisprendus, kad eisiu tik pas šią gyditoją.
QUOTE(mamyte21 @ 2005 02 24, 15:58)
Gal kokiu atsileipimu turit apie gydytoja Violeta Maciulaitiene is Krikscioniskuju gimdymo namu?
O man ji nelabai.Nepasako visko iki galo ir labai megsta guldyti i ligonine del menko nieko.
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 10 23, 15:18)
labai megsta guldyti i ligonine del menko nieko.
Daugelis gydytojų su elgiasi taip pat... įvertinti tą "menką nieką" dažnai būna sunku, nes kartais nuo menkniekio išsivysto į didelę netektį Todėl ir guldo stebėti, galų gale ligoninėj mamytės paguli, pailsi stebimos rūpestingų medikų ir išleidžiamos ramiai į namus Be reikalo nieks ligoninėje nelaiko
Man si gydytoja patinka ir tinka. Visada paaiskina viska iki galo ir pakankamai motyvuotai. Niekada nesiulo vaistu ar kokio nors med. intervencijos, nebent tai reikalinga.
Jei man kokia nervatriopke uzeina (cia praeita savaite susivaideno, kad vandenys bega), tai visad palauks, nors ir po darbo valandu, pasiziures, nuramins.
Jei man kokia nervatriopke uzeina (cia praeita savaite susivaideno, kad vandenys bega), tai visad palauks, nors ir po darbo valandu, pasiziures, nuramins.
Kas galėtų nesidžiaugti tuo, kad prisimena, gerbia, nori pamatyi tiesiog šiaip...
Kai mus su mažuoju išleidinėjo namo, tai net pati gyd. sakė nepabėgti... norėjo pamatyti ir vyresnėlį, kurį taip pat priėmė į gyvenimą savo rūpestingomis rankomis Tikrai, labai nuoširdžiai džiaugėsi ir linkėjo dar kartą sugrįžti nuostabi gydytoja
Kai mus su mažuoju išleidinėjo namo, tai net pati gyd. sakė nepabėgti... norėjo pamatyti ir vyresnėlį, kurį taip pat priėmė į gyvenimą savo rūpestingomis rankomis Tikrai, labai nuoširdžiai džiaugėsi ir linkėjo dar kartą sugrįžti nuostabi gydytoja
Po gimdymo buvo praeja pora menesiu kaip buvau pas Maciulaitiene ji labai apsidziauge , manau jai tikrai malonu matyt (kaip sakoma savo uzaugintus lelius , juk ir ji padejo savotiskai isnesiot ) , dabar mano maziukei jau 9 menesiai ir visai neseniai maciulaitiene susitikau parduotuvej ji ir ten atpazino savo augintine zodziu buvau ziauriai , bet maloniai nustebinta , tiesiog pagalvojau na ir atmintis pas moteriske , zodziu sauni daktare , o pirmaji gimdziau klinikose daugiau gyvenime ten negimdysiu nors ir pas pazystamus (nenoriu ivardint vardu ) bet pasijauciau kaip pas mesininkus varo vaikus kaip konvejeriu jokio svelnumo , o gimdymas buvo isankstinis 8 menesiai kurio klinikos nepastebejo paskui pasake atsiprasau tipo nu zodziu daug liudnu atsiminimu net nesinori prisimint , tiesa klinikose zinojo kad man buvo luze dubens kaulai ir i tai jiems buvo nusispjaut sake tu pagimdysi ne pirma ir nepaskutine ....... na zodziu , jei dar kada gyvenime sugalvociau turet leliu , ( na bet ne duok tu dieve ) , tai gimdyciau tik pas Maciulaitiene ir tik KGN , man dar labai patiko iseinant po gimdymo gavau super miela dovana nuo ligonines kolektyvo , ant atviruko savo dukrytes pedute o apacioj surasyta gimimo data vaiko svoris laikas kada isvydo si pasauli tikrai buvau ziauriai nustebinta
Man pas sita gydytoja teko lankytis kelis kartus. Dareme echo. Gaila, kad neiseina gristi gimdyti i Lietuva, net nedvejodama rinkciausi ja...Labai miela ir rupestinga... tiesa, man ji darydama echo uzfiksavo du leliukus. Vienas buvo daug mazesnis uz kita. Paaiskino, kad buna tokiu situaciju, kai vienas tiesiog isnyksta. Taip ir buvo, dabar nesioju tik viena vaikuti. Tiesa, ji pati sau pasieme viena mano dvynuku nuotraukele...sakau gal ne daznai tokiu dalyku pasitaiko....