Įkraunama...
Įkraunama...

Decleor ir Clarins

QUOTE(tiutik @ 2011 09 14, 16:07)
Mineralinę ėmiau Nude spalvos, neutrali spalvytė, galėsiu vakare nufotkint kaip ant rankos atrodo ir nusiųsti nuotrauką Jums mirksiukas.gif

ačiū labai 4u.gif o ji nėra į gelsvumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 14, 18:49)
ačiū labai  4u.gif  o ji nėra į gelsvumą?  g.gif

Nusiunčiau Jums nuotraukas mirksiukas.gif Ji labiau kreminė, nėra nei oranžinė, nei geltona unsure.gif Bet, ir aš neesu labai šviesiaodė unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau tokį tušą, dažo kaip ir gerai,bet jau tas kvapas,nu smarvių smarvė.O kaip kitoms, gal kas turi ir taip pat smirdi, atrodo ,kad būtų 15m. senumo, bet dažymo kokybė ir skystumas tikrai sako , kad šviežias...
Clarins Instant Definition tušas
user posted image
Atsakyti
O ką tas tušas daro? Ilgina ar storina??

jau kuris laikas naudoju CLARINS quartet šešėliukus, spalvytė THE NUDES ax.gif
user posted image

Spalvytės neutralios, pigmentacijos pakanka. Šiet tiek turi žėrėjimo, bet neįkyriai, ir nėra stambių blizgučių ax.gif
Laikosi irgi puikiai net ir be pagrindo. Be to, lengva išsklaidyt ant voko. Nėra miltiniai. Visumoj, tikrai puikūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 11 03, 14:34)
O ką tas tušas daro? Ilgina ar storina??
jau kuris laikas naudoju CLARINS šešėliukus, spalvytė THE NUDES  ax.gif
user posted image

Spalvytės neutralios, pigmentacijos pakanka. Šiet tiek turi žėrėjimo, bet neįkyriai, ir nėra stambių blizgučių  ax.gif
Laikosi irgi puikiai net ir be pagrindo. Be to, lengva išsklaidyt ant voko. Nėra miltiniai. Visumoj, tikrai puikūs  biggrin.gif

sakyčiau maximaliai ilgina,na ir tankinimo gana, labai patinka šepėtelis visus kampus galus prieiti patogu.dabar galvoju gal tas kvapas man dėl nestuke.gif nes ir kvepalų mėgstamų pradėjau vengti g.gif

o šešėliai labai gražūs atrodo
Atsakyti
Panos, kurios naudojat ta Clarins Flash balm.. as jau ilgai ji turiu.. nu nematau as jo poveikio nors tu ka biggrin.gif grazus toks, svytejimas nuo jo.. bet kad ten kazka darytu veidui unsure.gif man tik svytejima jis veidui suteikia, bet pirkau ji ne tam.. kiek jus jo tepat? Zirnio dydzio ar daugiau? g.gif vienu zodziu kiek esu macius vieo, tai visom skirtingai, vienom jis veikia, kitos nemato efekto.. nu kaip uz tokius lt, tai noris, kad suprasciau ka jis daro lotuliukas.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 16, 12:21)
Panos, kurios naudojat ta Clarins Flash balm.. as jau ilgai ji turiu.. nu nematau as jo poveikio nors tu ka  biggrin.gif grazus toks, svytejimas nuo jo.. bet kad ten kazka darytu veidui  unsure.gif man tik svytejima jis veidui suteikia, bet pirkau ji ne tam.. kiek jus jo tepat? Zirnio dydzio ar daugiau?  g.gif vienu zodziu kiek esu macius vieo, tai visom skirtingai, vienom jis veikia, kitos nemato efekto.. nu kaip uz tokius lt, tai noris, kad suprasciau ka jis daro  lotuliukas.gif  doh.gif
user posted image

As turiu nedidele pakuote sio kremo, tepu tik paakius. Kolkas jokio ypatingo efekto, o ir kvapas nelabai patinka... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2011 11 06, 12:01)
Užsisakiau iš feelunique.com Decleor aroma purete matt skin fluid ir Decleor aromessence Ylang Ylang night balm  4u.gif Tikiuos per savaite atkeliaus  rolleyes.gif Pasidalinsiu atsiliepimais  4u.gif

Kaip jums šie produktai? Greičiausiai per tą laiką jau spėjot gerai išbandyti smile.gif

Man likutis liko Decleor Ylang Ylang night balm - tikras gėris ir vienas būtiniausių veido priemonių pas mane. wub.gif
Idealiai tinka mano įnoringai odai.

Šiandien pasiėmiau ir išbandžiau Clarins Skin Illusion pudrą.
Dengiasi super, maskuoja vidutiniškai (tepiau kelis sluoksnius, ji labai lengva).
Sunkiau su atspalviu.. ėmiau 107 beige, norėtųsi tamsesnės šiek tiek. Lyginant su Bourjois Healthy Mix ši pudra į rausvumą, o man tinka geltonesnis tonas. verysad.gif
Bet įtariu sunaudosiu, veidas tikrai neblogai atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 01 04, 18:21)
Kaip jums šie produktai? Greičiausiai per tą laiką jau spėjot gerai išbandyti  smile.gif

Tikrai taip, naktini balma Ylang Ylang jau baigiau blush2.gif O jus naudojat kasdien? Mano odai labai tiko, ir kvapas toks idomus, nenusibodo, tik greit baigesi rolleyes.gif Dieninis Aroma purette irgi labai patinka, greit susigeria ir toks lengvas...tiko man smile.gif
Kaip tik dabar feelunique akcija decleor priemonems 20 proc, tai isigyjau dar Decleor Aroma Night Regenerating Beauty Cream mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2012 01 08, 22:33)
Dieninis Aroma purette irgi labai patinka, greit susigeria ir toks lengvas...tiko man  smile.gif

O kaip su drekinimu?
Galvoju dabar ji atidarinet ar geriau palaukt vasaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2012 01 08, 23:33)
Tikrai taip, naktini balma Ylang Ylang jau baigiau  blush2.gif O jus naudojat kasdien? Mano odai labai tiko, ir kvapas toks idomus, nenusibodo, tik greit baigesi  rolleyes.gif  Dieninis Aroma purette irgi labai patinka, greit susigeria ir toks lengvas...tiko man  smile.gif
Kaip tik dabar feelunique akcija  decleor priemonems 20 proc, tai isigyjau dar Decleor Aroma Night Regenerating Beauty Cream mirksiukas.gif

Aš ylang ylang naudoju kasdien kai daugiau spuogų, ar šiaip oda pasausėjus/sudirgusi, kai viskas normaliai tepu kas antrą dieną...t.y. kas antrą vakarą smile.gif Bet jau reikės užsisakyti naują ylang ylang, man tas kvapas nerealus ir ryte oda tokia padrėkinta, švelni.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 08, 22:46)
O kaip su drekinimu?
Galvoju dabar ji atidarinet ar geriau palaukt vasaros biggrin.gif

Net nezinau, kiekviena oda skirtinga. Maniskei drekinimo uztenka, kremas susigeria akimirksniu ir jauciasi gerai 4u.gif Mano oda jautri-misri rolleyes.gif
Atsakyti