Įkraunama...
Įkraunama...

Decleor ir Clarins

Mano paskutinis pirkinukas Clarins Skin Illusion kremine pudra(Lietuvoje dar nepasirodziusi). Sugunde aprasymai ir atsiliepimai,pudra tikra verta savo pinigeliu,labai nuostabiai dengiasi,i vakara turint misria oda vos vos islenda blizgejimas,tiesa maskavimas vidutinis,bet man pilnai jo uztenka,vienintelis minusas tai - kad as retkarciais einu i soliariuma pasirinkau 112 numeriuka,tai pries paskutinis atspalvis,spalvu atrodo daug - bet didzioji dauguma tikru sviesiaodems.
user posted image
Atsakyti
Sveikos. As taip pat naudoju Clarins veido bei kuno prieziuros priemones. Turiu pudryte kuri tinka mano misriai odai Teint Haute Tenue. Super issilaiko visa diena. Taip pat dienini krema, losjona,kauke veidui,duso zele. Labai patiko ir naktinis kremas.
Atsakyti
QUOTE(kobrine @ 2011 04 02, 07:53)
Sveikos. As taip pat naudoju Clarins veido bei kuno prieziuros priemones. Turiu pudryte kuri tinka mano misriai odai Teint Haute Tenue. Super issilaiko visa diena. Taip pat dienini krema, losjona,kauke veidui,duso zele. Labai patiko ir naktinis kremas.



Butu gerai ir pavadinimai, nes Clarins gamina keliu rusiu priemones. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2011 02 23, 00:10)
Mano paskutinis pirkinukas Clarins Skin Illusion kremine pudrauser posted image

o kaip tas maskavimas, odos spalvą gerai sulygina? iš kur pirkot?gal iš Dioro ką bandžiusi, galėtumėt palyginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 02 balandžio 2011 - 10:28
QUOTE(kobrine @ 2011 04 02, 09:27)

Dienai naudoju kremuka Multi-Active Jour labai geras pagrindas pries pudryte. Ryte nusivalau veida Hydra-Matte losjonu. Kauke Pure and Radiant Mask. Duso zele Tonic Bath shower concentrate. Labai gerai putoja.tereikia laselio uzpilti ant kempines.
Atsakyti
O as Clarins'o labai nemegeja schmoll.gif , nemeile prasidejo nuo tuso, toliau seke kitu priemoniu pabandymai ir toliau jau vengdavau pirkti ka nors is Clarins, bet va pasibaige maskuoklis, norejau pabandyti kazka kito, nei kad buvau ipratus ir Kristianoje konsultante dave pabandyti visokiu, tai si karta butent Clarins Instant Light Brush-on Perfector paliko pati geriausia ispudi. Jau toki grazu sveika svytejima priduoda, tikrai labai patiko, isigijau ir tikiuosi sekmingai naudosiu.
user posted image
Turejau Skin Illusion skystos krempudros su mineralais meginuka, patiko, viskas su ja gerai, bet Lancome Teint Miracle su tais pacias mineralais patiko labiau, mano oda sviesi, misri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 03 balandžio 2011 - 14:17
Skaistalus noriu ir as nusipirkti. Nes Clarins konsultantes labai graziai atrodo su jais pasidaziusios. Skaistuis veidas pasidaro. Tai gundausi ir as pabandyti. Nes is dekoratyvines kosmetikos Clarins turiu tik seselius. Ir man jie patinka matines spalvos ir islieka visa diena,nesubega I rauksleles.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 04 03, 15:16)
Turejau  Skin Illusion skystos krempudros su mineralais meginuka, patiko, viskas su ja gerai, bet Lancome Teint Miracle su tais pacias mineralais patiko labiau, mano oda sviesi, misri.

kur gavot mėginuką? smile.gif kuo geresnė Lancome? kuri iš jų geriau maskuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 03 balandžio 2011 - 20:18
QUOTE(Estela_ @ 2011 04 03, 20:18)
kur gavot mėginuką?  smile.gif  kuo geresnė Lancome? kuri iš jų geriau maskuoja?


Meginuka gavau Kauno Laisves alejoje esancioje Kristianoje. Pati naudoju Lancome. Palygint su Clarins man su Lancome oda skaistesne atrodo ir asmeniskai maloniau tepasi, nors abi jos skystos teksturos ir lengvos. Del maskavimo, tai kad abi puikiai suvienodina spalva ir atrodo naturaliai, galiu drasiai teigti, bet kad uzmaskuotu koki rimtesni odos trukuma, tai labai abejoju. As pati neturiu ka rimciau maskuoti, mane Lancome labiausiai dziugina, kad oda atrodo lygi, skaisti, sveika ir jauna (ne pagal metus biggrin.gif ).
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kiek galioja neatidaryta clarins krempudra? Pagaminimo data 2009 09, ant pakuotės parašyta, kad atidarius ji galios 18 mėn., tai jeigu aš dabar ją atidarau, tai kiek liko man to galiojimo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukas @ 2011 04 05, 17:55)
Sveikos, gal žinote kiek galioja neatidaryta clarins krempudra? Pagaminimo data 2009 09, ant pakuotės parašyta, kad atidarius ji galios 18 mėn., tai jeigu aš dabar ją atidarau, tai kiek liko man to galiojimo? biggrin.gif


Krempudros paprastai nuo pagaminimo galioja 3 metus , jei su dozatoriumi buna, galima ir ilgiau, tai jei jusiske pagaminta 2009 09 tai atidarius dar ji vis tiek galios 18 men. Jei norit tiksliai del konkrecios krempudros, parasykite man AZ, nes cia jau ne i tema gaunas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 05 balandžio 2011 - 18:53
Man Clarins ispudzio nepadare schmoll.gif

Pirkau rinkini kasdieniniam veido valymui, tai dovanu dar gavau nemazai kremu megineliu, viska naudoju savaite, gal kam nors bus naudingas mano atsiliepimas:

Mano oda yra sausa. Be jokiu ypatingu reikalavimu, berimu ar alergiju. Taigi:

pienelis makiazui nuvalyti > „Cleansing Milk with Alpine Herbs“ > makiaza nuvalo neblogai, pretenziju kaip ir neturiu, tik yra pasaulyje ir pigesniu pieneliu, taip pat gerai nuvalancias makiaza.

tonikas > „Toning Lotion“ su ramuneliu ekstraktu > geras. man patiko. svelnus, malonus, tikrai pasalina visus nesvarumu likucius nuo veido.

akiu makiazo valyklis > „Gentle Eye Make-up Remover Lotion“> tragedija. nevalo nieko. reikia ilgai ilgai laikyti permerkyta vatos diskeli prie akiu, o po to ilgai ilgai trinti (!) nes kitaip nenusivalo paprasciausias tusas.

paakiu balzamas >„Special Eye Contour Balm“> nezinau, gal jo veikliosios medziagos man per stipriai, bet akiu zonos oda visa gerokai parausvejo doh.gif

serumas ir dieninis kremas > „Multi Active Day“ > analogiskai kaip ir paakiu balzamas. ziauriai demeta oda doh.gif

naktinis kremas > "Multi Active" > jokiu stebuklu ryte. Gerai k ad nepirkau, o gavau kaip bonusa.

Tai va. gal kam nors si informacija bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liora: 08 balandžio 2011 - 14:11