Įkraunama...
Įkraunama...

Decleor ir Clarins

Panos, kurią patartumėt pirkti mano oda sausa ir reiktų tik vidutinio maskavimo.
Neapsisprendžiu.
clarins true comfort krempudrą
user posted image

ar
Clarins True radiance krempudrą
user posted image
Rašo, kad ši suteikia žvilgesį, todėl truputį gąsdina... unsure.gif

Ir jei kas žinot, parašykit jų kainas pas mus.
Atsakyti
Elegant,esu turejus abejas.Pirmoji nepatiko visiskai,dengesi siaip sau,plemais susokdavo. Antrasis variantas man daug labiau patinka.Nesibaimink, jokio didelio zvilgejimo schmoll.gif skaistumo,gaivumo veidui priduoda,lengvute,graziai dengias,nesimato ant veido.Perku tik ja jau keleta metu,mano oda misri,bet ja ir mano sausaode mama naudoja smile.gif. Pas mus ,jei atmintis neapgauna apie 140lituku kastuoja.

Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 11 25, 03:08)
Elegant,esu turejus abejas.Pirmoji nepatiko visiskai,dengesi siaip sau,plemais susokdavo. Antrasis variantas man daug labiau patinka.Nesibaimink, jokio didelio zvilgejimo schmoll.gif  skaistumo,gaivumo veidui priduoda,lengvute,graziai dengias,nesimato ant veido.Perku tik ja jau keleta metu,mano oda misri,bet ja  ir mano sausaode mama naudoja  smile.gif. Pas mus ,jei atmintis neapgauna apie 140lituku kastuoja.


Labai aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
o ta pirmoji labai daug maskuojanti?
To pacio ir apie antraja noreciau paklaust, nes man tikrai nereikia didelio maskavimo... Beje kur perki sia pudra? Kristianoj?
Atsakyti
Pirmoji sunkesne,o antroji lengvesne,sulygina veido spalvyte,smulkutes demeles paslepia.Kristianoj tai tik karta esu pirkus,siaip is uzsienio parsigabenu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 25 lapkričio 2008 - 15:01
Kas link kokybes ,skirtumo nemaciau-tiek kvapas,tiek spalva,tiek konsistencija lygiai tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kuri esate turejusi si paakiu kremuka? kazin jis tinka jaunai odelei (24m)? na aprasyme lyg neraso kad nuo rauksliu....
Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Nectar Moisturising gelis - kremas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 12, 13:56)
o gal kuri esate turejusi si paakiu kremuka? kazin jis tinka jaunai odelei (24m)? na aprasyme lyg neraso kad nuo rauksliu....
Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Nectar Moisturising  gelis - kremas
user posted image

as naudoju jau pora metu, man 29 dabar. Man laaabai patinka. Manau tinka ir tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2008 12 12, 21:13)
as naudoju jau pora metu, man 29 dabar. Man laaabai patinka. Manau tinka ir tau thumbup.gif

kuo butent tau taip patinka? smile.gif
Atsakyti
Turejau Decleour tonika ir pieneli, man tai patiko, ne sausino odos, minkstino oda... Na zodziu patiko smile.gif
O is clarins turejau kremuka nuo celiulito, na jokio efekto nepamaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 12, 22:55)
kuo butent tau taip patinka? smile.gif

na,saziningai, tai kvapas biggrin.gif rauksliu apie akis irgi neturiu, gal ir buciau neturejus rolleyes.gif Na, pirkausi as aliejuka, tonika, pieneli, kremusis decleor, tai ir akiu krema prie to paties. Aplamai man patiko ta kosmetika, o prie clarins perejau delto, kad kosmetika irgi gera, beto jie daro ivairias akcijas, dovaneles. Duoda daug bandymuku, kad vel ir vel isitrauki gilyn ir gilyn. O decleor labiausiai patiko aliejukas thumbup.gif akiu krema dar neisnaudojus decleor turiu, todel dar kito nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2008 12 16, 22:15)
na,saziningai, tai kvapas  biggrin.gif  rauksliu apie akis irgi neturiu, gal ir buciau neturejus  rolleyes.gif  Na, pirkausi as aliejuka, tonika, pieneli, kremusis decleor, tai ir akiu krema prie to paties. Aplamai man patiko ta kosmetika, o prie clarins perejau delto, kad kosmetika irgi gera, beto jie daro ivairias akcijas, dovaneles. Duoda daug bandymuku, kad vel ir vel isitrauki gilyn ir gilyn. O decleor labiausiai patiko aliejukas  thumbup.gif  akiu krema dar neisnaudojus decleor  turiu, todel dar kito nebandziau.

o negi jokiu kt geru jo savybiu nepastebejai apart kvapo? blink.gif kazkaip moketi uz kremuka tiek pinigeliu jei jis nieko gero neduoda tai nzn, juk raso kad gerai drekina, mazina ratilus tamsius.. to nepastebejote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 26, 22:23)
o negi jokiu kt geru jo savybiu nepastebejai apart kvapo? blink.gif  kazkaip moketi uz kremuka tiek pinigeliu jei jis nieko gero neduoda tai nzn, juk raso kad gerai drekina, mazina ratilus tamsius.. to nepastebejote? 4u.gif


Man Decleor nepaliko ispudzio, turiu daug priemoniu, bet taip ir neprisiverciu sunaudoti iki galo. blush2.gif
Atsakyti