QUOTE(stankeviciene @ 2008 05 26, 23:33)
ne tikrai neduociau savo vardo, manau seimoje turi buti pas visus skirtingi vardai...o ne tai kad tetis Jonas, tai ir sunelis Jonukas...nu nesamone kazkokia...
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 25, 15:21)
Nikada nevadinciau jokio giminaicio vardu
As turbut ne tik giminaicio vardo neduociau, nu bet ir kaimyno
Niekada
net minties tokios nuturiu
manau yra aibė gražių vardų iš kurių galima išrinkti ir kitą gražų vardą.
galbūt kažkiek suprantu tus ayvejus, kai vaikui duoda vieno iš tėvų vardą kai vaikui dar negimus ar gimdymo metu vieno iš tėvų netenka, tuomet ir garbei, ir atminimui, ir iš tos meilės gal i rvisai gražu... bet irgi ..
galbūt kažkiek suprantu tus ayvejus, kai vaikui duoda vieno iš tėvų vardą kai vaikui dar negimus ar gimdymo metu vieno iš tėvų netenka, tuomet ir garbei, ir atminimui, ir iš tos meilės gal i rvisai gražu... bet irgi ..
Neduociau nei mamos, nei tevo nei seneliu nei giminiu..Ir ne todel kad man mano vardas negrazus, man patinka mano vardas
Neduociau nes visgi tikiu kad zmogaus vardas ir jo likimas susieti...Ir noreciau kad mano vaikas gyventu savo gyvenima.
Neduociau nes visgi tikiu kad zmogaus vardas ir jo likimas susieti...Ir noreciau kad mano vaikas gyventu savo gyvenima.
Niekada neduociau
Nei savo nei vyro vardo,uošvienė labai norėjo kad sūnų pavadinčiau vyro vardu,neišdegė,gerai kad pats vyras buvo mano pusėje.
QUOTE(Vijolė @ 2008 06 11, 19:04)
net minties tokios nuturiu
o aš kaip tik tokių dalykų nesuprantu. Mama ar tėvas gyvens vaike? Kitaip jau nebeprisimins? Man svetimi tokie dalykai, net šiurpą kelia.
jokiu budu vaikui neuociau savo arba vyro vardo,as manau,kad kiekvienas ateidamas i si pasauli atsinesa varda,o tie visi pvz. mazasis vytautas, didysis vytautas ir pan. nesamone