Man tai nepatinka ir yra nepriimtina, kai vaikai ar anukai vadinami savo tevu ar seneliu vardais. Mano brolis buvo pavadintas tevo vardu, nes tevo giminej tokia tradicija, tai kazkoks nesusipratimas ir broliui labai nepatikdavo, vardas ir pavarde vienodi
Man daug priimtiniau ir maloniau išrinkti kitokį vardą nei tėvo ar mamos, taip kad savo tikrai neduočiau, nebent jeigu kada turėsiu mergaitę, tai mano močiutės vardas man buvo gražus, Emilija, gal tokiu vardu ir pavadinčiau
o kokia prasme savo vaikui deti savo varda, nenoreciau
geriau netiketi prietarais, bet....
sakoma, kad jei dukrai duodamas mamos vardas, viena is ju greit palieka si gyvenima...
maciau laida, kur zymi rusu aktore pasakojo, kad pavadino savo dukryte taip pat, ir ji ilgai negyveno..
gal ir sutapimas, bet manau yra daug graziu vardu, galima parinkti ka nors kita
sakoma, kad jei dukrai duodamas mamos vardas, viena is ju greit palieka si gyvenima...
maciau laida, kur zymi rusu aktore pasakojo, kad pavadino savo dukryte taip pat, ir ji ilgai negyveno..
gal ir sutapimas, bet manau yra daug graziu vardu, galima parinkti ka nors kita
neduočiau
QUOTE(Gabred @ 2008 02 05, 23:45)
Man daug priimtiniau ir maloniau išrinkti kitokį vardą nei tėvo ar mamos, taip kad savo tikrai neduočiau, nebent jeigu kada turėsiu mergaitę, tai mano močiutės vardas man buvo gražus, Emilija, gal tokiu vardu ir pavadinčiau
o aš ne ,ne dėl to, kad negražus, tiesiog kam tie pasikartojimai
Neduočiau. Jau vien dėl to, kad man mano vardas nepatinka Kitų priežasčių net neminėsiu, o jų nemažai. Daug jau čia išvardinta.
Tikrai neduočiau.
Tikrai neduočiau.
Neduociau. Bet man jis tinka- o gal ir pripratau