Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

Man tai nepatinka ir yra nepriimtina, kai vaikai ar anukai vadinami savo tevu ar seneliu vardais. Mano brolis buvo pavadintas tevo vardu, nes tevo giminej tokia tradicija, tai kazkoks nesusipratimas ir broliui labai nepatikdavo, vardas ir pavarde vienodi
Atsakyti
Net nekilo tokia mintis doh.gif Ai, lyg vardu daugiau Lietuvoje nera, kad butent savo reikia duoti... visiska nesamone doh.gif
Atsakyti
Man daug priimtiniau ir maloniau išrinkti kitokį vardą nei tėvo ar mamos, taip kad savo tikrai neduočiau, nebent jeigu kada turėsiu mergaitę, tai mano močiutės vardas man buvo gražus, Emilija, gal tokiu vardu ir pavadinčiau rolleyes.gif
Atsakyti
o kokia prasme savo vaikui deti savo varda, nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
geriau netiketi prietarais, bet....
sakoma, kad jei dukrai duodamas mamos vardas, viena is ju greit palieka si gyvenima...
maciau laida, kur zymi rusu aktore pasakojo, kad pavadino savo dukryte taip pat, ir ji ilgai negyveno..
gal ir sutapimas, bet manau yra daug graziu vardu, galima parinkti ka nors kita mirksiukas.gif
Atsakyti
neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabred @ 2008 02 05, 23:45)
Man daug priimtiniau ir maloniau išrinkti kitokį vardą nei tėvo ar mamos, taip kad savo tikrai neduočiau, nebent jeigu kada turėsiu mergaitę, tai mano močiutės vardas man buvo gražus, Emilija, gal tokiu vardu ir pavadinčiau rolleyes.gif

o aš ne schmoll.gif ,ne dėl to, kad negražus, tiesiog kam tie pasikartojimai
Atsakyti
Niekada....
Nesąmonė. Nesąmonė, kai vyrai duoda vaikams savo vardus, o jei mamos - visiškas briedas
Atsakyti
Neduočiau ir sūnui vyro vardo niekada neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
Neduočiau. Jau vien dėl to, kad man mano vardas nepatinka blush2.gif Kitų priežasčių net neminėsiu, o jų nemažai. Daug jau čia išvardinta.
Tikrai neduočiau. schmoll.gif
Atsakyti
nepamenu kokiame žurnale skiačiau vaikui negalima duoti vardo artimo giminaičio jau nekalbant apie tėvų, parašyta kad vaikui užtrauki blogą jų karmą.
Atsakyti
Neduociau. Bet man jis tinka- o gal ir pripratau mirksiukas.gif
Atsakyti