Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

Neduociau.Na makalyne kaskokia gautusi ir tiek.
Atsakyti
Net nekiltų mintis duoti dukrai savo vardą. Visiška nesąmonė.
Matyt, vyras, kuris siūlo duoti dukrai žmonos vardą, nori parodyti, kokia brangi jam yra žmona. Bet yra daugybė kitų būdų tai įrodyti. Ir juk yra tiek nuostabių vardų. Nereikėtų būti žmogumi be fantazijos.
Atsakyti
As irgi neduociau schmoll.gif Mano vyras ir jo tevas turi tuos pacius vardus doh.gif nes vyro tevas labai sito norejo,uztat mano vyras yra labai nepatenkintas doh.gif As pvz.irgi nenoreciau savo motinos vardo doh.gif blush2.gif ir nenoriu kad musu vaikai turetu musu vardus blink.gif
Atsakyti
ne,neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
mano vyra vardas ir pavarde tokia pat kaip ir jo senelio, tai isivaizduokit, kaip jauciausi vasara, kai ta seneli laidojo, ant kryziaus buvo vyro vardas ir pavarde doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2007 10 19, 01:24)
Net nekiltų mintis duoti dukrai savo vardą. Visiška nesąmonė.
Matyt, vyras, kuris siūlo duoti dukrai žmonos vardą, nori parodyti, kokia brangi jam yra žmona. Bet yra daugybė kitų būdų tai įrodyti. Ir juk yra tiek nuostabių vardų. Nereikėtų būti žmogumi be fantazijos.

thumbup.gif Niekada neduočiau fool.gif
Atsakyti
neduociau, o be to ir nerekomenduotina duot savo ar artimuju vardus smile.gif
Atsakyti
mano vyras visai nieko pries buvo sunui suteikti savo vardo, bet as priesinaus, na nepatinka kai seimoj du vienodi vardai schmoll.gif arba mazasis didydis doh.gif
Atsakyti
neduociau savo ar vyro vardo,man tai negrazu,man patinka kai seimoj skirtingi vardai blink.gif
Atsakyti
Nepatiktų man tai. Ir vyro vardo neduočiau, klonai man ne prie širdies.
Atsakyti
mano vyras noretu jei butu mergaite pavadint ja mano vardu, nes jam tas vardas senai jau patiko, bet as cia kategoriska esu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nenoriu dvieju tu paciu vardu po vienu stogu
Atsakyti
As irgi nenoreciau.. net savo mamos ar uosvienes vardo duoti nenoreciau.. schmoll.gif
Atsakyti