Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte vaikui savo vardą?

QUOTE(geliux @ 2010 09 07, 22:37)
drinks_cheers.gif as ir neduociau
vyro varda duociau nebent tik mergaitei, tik aisku sumoterinta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi savo varda duociau nebent berniukui biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai neduočiau, nors man mano vardas ir patinka, bet net nekyla mintis taip pat pavadint vaikelį smile.gif
Atsakyti
Niekada gyvenime schmoll.gif ,nes man paciai mano vardas nelabai,o ir siaip kitu vardu negi maza
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 09:35)
Neduočiau.(Ir vyro neduočiau-neaišku kiek tų vyrų bus gyvenime  g.gif  biggrin.gif )

lotuliukas.gif juk vaikui tevas -visam gyvenimui
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2010 10 10, 21:12)
lotuliukas.gif    juk vaikui tevas -visam gyvenimui

kurgi ne irnesakyk.gif tokių tėvų "visam gyvenimui" ypač daug po skyrybų....
o kalbant į temą. Nei savo, nei vyro, nei senelių vardų savo vakam nedaviau ir niekada neduočiau.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 12, 13:19)
kurgi ne irnesakyk.gif tokių tėvų "visam gyvenimui" ypač daug po skyrybų....
o kalbant į temą. Nei savo, nei vyro, nei senelių vardų savo vakam nedaviau ir niekada neduočiau.

skonio reikalas, pas mus giminej kazkaip naturaliai gavosi: Augustinas-Augustė, Saulius-Saulė, Šarūnas-Šarūnė smile.gif lietuviski grazus vardai, liezuvio nelauzo, ne kokie ten is serialu smile.gif
juk berniuku vardai irgi buna is moteru "padaryti" ir tikrai nekaip skamba kaip "Agnius" ir pan.
Atsakyti
Dar neseniai sioje temoje rasiau, kad ne uz ka, bet mum dabar tokia situacija iskilo, kad vyras labai noretu dukra pavadinti vardu, kurio pradzia labai primena jo paties varda. Iseitu kaip ir vyro garbei. Tada as nusprendziau, kad tokiu atveju duosim dukrai 2 vardus, antraji - mano vardo trumpini. Tai va, niekada nesakyk niekada biggrin.gif

Bet gal gims sunus, tada tures varda nei i mano, nei i vyro nepanasu smile.gif
Atsakyti
tikrai neduociau ax.gif
Atsakyti
Neduociau, o tecio, mociuciu ir seneliu vardai tik i antro vardo vieta ax.gif
Atsakyti
kad ir koks man fainas mano vardas, Viktorija :wub:
bet dukrytems tikrai turejom pasirinke kitu vardeliu :)
Atsakyti
neduociau nei savo nei vyro,man tai nepriimintina blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man labai grazus vardas mano,noreciau juo pavadinti mergaite jei butu,bet neduociau vien del to,kad as ji turiu ax.gif
Atsakyti